2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743320 بازدید | 44777 پست
بهتره برین بازار بگردین احتمالا پیدا میشه. تو اینترنت خیلی از مدلا نیست

میگه از قهوه فروشی خریده. منم زنگ زدم اون قهوه فروش گفتن ظرف فروشی ندارن. سه سال پیش خریده.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

حتی کانالهایی ک دارم رو هرروز چک میکنم چیزای اضافه رو ریختم دور حس میکنم از شر یه بار سنگین خلاص شدم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من پسرم ۲ سالشه میخوام براش تشک بدوزم چون رو زمین میخوابه. میدونی ابعاد اون تشک ات چند بود؟.&n ...

گلم این دومین تشکشه که میره خروجی 

اولی حدودا ۷۰در ۶۰ بود از بدو تولد داشت تا ۲ سالگی 

دومی حدودا ۱۲۰ در ۸۰ بود عزیزم تا الان که ۴سال و سه ماهشه استفاده کرد (تشکش جوری نبود که پاهاش از تشک بزنه بیرون،خیلی غلط میزد و از تشک میمومد بیرون) الان یه تشک تک نفره بزرگ براش گذاشتم که با اون راحتتره😊😊😊

❌لایک❌
چقدر خوب من دیشب مهمونی پاگشا داشتم نمکدون کم بود قاشق چنگال کم بود نمیدونم والا هرچی بعضی نظرات رو ...

ما اصولا دوتا نمکدون سر سفره مهمون میاریم‌

خودمون که نیاز نیست 

قاشقش چنگالم من ۱۸تا دارم،بیشتر نیاز شد ۱۲تا قاشق چنگالی که واسه خودمون داریم میارم سر سفره ،که بازم بیشتر وقتا نیاز نمیشه 

❌لایک❌
چقدر خوب من دیشب مهمونی پاگشا داشتم نمکدون کم بود قاشق چنگال کم بود نمیدونم والا هرچی بعضی نظرات رو ...

بستگی داره هرکسی چقدر رفت و آمد داشته باشه گلم 

دو یا سه دست یا بیشتر برای مهمان میذاره 

خودشونم یه دست یا دو دست دارن استفاده میکنن که کم نمیاد گلم 

❌لایک❌
خودم یکسال پیش با این سبک زندگی آشنا شدم

خیلی ساله این سبکو دارم

گاها  شده یه چیزیو ک الان مثلا احتیاج دارم دور انداختم

ولی حس خوبی بهم میده 

انگار غم ها و غصه هامو میریزم دور

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
گلم این دومین تشکشه که میره خروجی  اولی حدودا ۷۰در ۶۰ بود از بدو تولد داشت تا ۲ سالگی  ...

ممنونم عزیزم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر