2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743320 بازدید | 44777 پست
سلام خروجیه دیروز ی گونیه بزرگ خرت و پرت حتی متکا . همسرم از شلوغی بیزاره . دیروز جمعه بود باهم خونر ...

همسر من هم مینیمال نبودن 

کم کم کمال همنشین در ایشون اثر کرد😎

چند وقت یکبار خودشون پیشنهاد خلوت کردن منزل دارن اما متاسفانه انباری که مختص خودشون هست رو طرفش هم نمیرن😵‍💫😵‍💫

ققنوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من رویه تشک مبل و خودم شستم تمیز شد ،کوسن هارو هم انداختم ماشین خیلی تمیز شدن..تصمیم دارم بدنه مبل هارو هم خودم بشورم ......

خروجی لنگه دستکش اشپزخانه ک سوراخ شد،،،در واکس که نیاز نبود.

خب من رویه تشک مبل و خودم شستم تمیز شد ،کوسن هارو هم انداختم ماشین خیلی تمیز شدن..تصمیم دارم بدنه مب ...

بسلامتی😀

من صندلی های میز ناخارخوریم یکم کهنه شده بود،دیدم اگ ۴تا صندلی بخرم کم کم باید یه۷تومنی هزینه کنم چون الانم یکم زیر قرضیم راستش نمیرسیم بخام صندلی بخریم

دیگ مامانم بهم ی پارچه ی نوعه تمیز داشت چندمتری بود گفت ببر بااین برای صمدلی هات رویه بدوز کاور نه ها رویه دقیقا روی چرمای قبل صندلی ها از پارچه رویه دوختم لایه ی پشم شیشه گذاشتم عالیییییی شد خیلی از قبلم بهترشد😅

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
خروجی  یه لباس زیرم کشش شل شده بود،جایگزین نمیشه چون هنوز دارم. چند تا اسباب بازی پسرم ...

عزیزم من پسرم ۲ سالشه میخوام براش تشک بدوزم چون رو زمین میخوابه. میدونی ابعاد اون تشک ات چند بود؟. 

نمیدونم تو چه اندازه ای بدوزم که چند سال بتونه استفاده کنه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

سلام دوستان گلم عزیزای دلم 

امروز قدم بزرگتری برداشتم خدا کنه دل شوهرم نرم شه و یخچال قدیمی رو بفروشه  

اتاقو بهم ریختم میدونم میاد خونه بهم ریخته اعصابش خورد میشه اما دلش زودتر راضی میشه برای دور انداختن وسایل اضافی

❤️
کلا روی ساختمان یا کنتور محافظ جان نصب کنید . اینجوری نیاز نیست تک تک وسایل محافظ بخوان . حتی کوچیکت ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. حتما به همسرم میگم که انجامش بده

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
سلام ب مینیمالیستاس عزیز ..کیف میکنم میخونم پیاماتونو...خانوما من الان ده ساله بخارشور دارم ولی استف ...

گلم ده سال استفاده نشده مطمئنا دیگه نمیشه. ولی با این حال بنظرم یه سرچ کن ببین بخارشو چه استفاده هایی داره بعد ببین اون کارایی رو داره یا نه بعد دیگه تصمیم بگیر ردش کنی یا استفاده کنی

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

بعد از مدتها دیشب ورودی داشتم 

یه عروسک خرسی کوچولو و یه ماشین برای عیادت پسر کوچیکم آورده بودن که ماشینو بچه های مهمان خودشون هم بازش کردن و هم زدن شکستنش 🤔🤔 حالا یه مدت بمونه چند وقت دیگه میذارمش خروجی

منم بخارشور دارمو بیشتر از ده ساله که استفادش نکردم راستشو بخواین اصلا نمیدونم طرز کارش چطوریه اینم از خریدای بی مورد جهیزیه اس

و اینکه من سرویس چینی ۱۸ نفره دارم و برای مهمانهام کافیه و نیازی به خرید بیشتر از اون تعداد نیس و برای استفاده دم دستی خودمون هم یه ۶ نفره آرکوپال دارم که چندتا تیکه اش شکسته وناقص شده اما فعلا همونو استفاده میکنم تا جایی که امکانش باشه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام خانوما. همسر من اکثرا شهرستانه. یکی از نعلبکی هاشو که دوست نداشتم دور ریختم (مال دوران مجردیشه) ...

بهتره برین بازار بگردین احتمالا پیدا میشه. تو اینترنت خیلی از مدلا نیست