2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743272 بازدید | 44777 پست

امروز روز تمیز کاریمون بود💫

همه جا جارو زده شد

کل لوازم منزل گردگیری شد

اشپزخونه پاک شد 

دوتا کوسن مبل شسته شد

کاور ی نشیمن مبل هم دراوردم بشورم اگه خوب شد بقیه هم خودم میشورم

خروجی هم ی ظرف خالی عطر

دلم میخواد خروجی داشته باشم..ولی چیزی ب ذهنم نمیرسه بزارم خروجی،البته دوسه مورد هست که دلم نمیاد فعلا بزارمشون خروجی😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی ضبط قدیمی ماشین که سالها بالای کمد دیواری بود و بلخره همسرمو راضی کردم ازش دل بکنه💪💪 یه محاف ...

کلا روی ساختمان یا کنتور محافظ جان نصب کنید . اینجوری نیاز نیست تک تک وسایل محافظ بخوان . حتی کوچیکترین اتصالی داخل خونه رخ بده یا آب بریزه به پریز... برق کاملا قطع میشه و محافظت میکنه 

ممنونم بانو  اصولا مادر منم دوست ندارن پاکسازی انجام بدم منم اصلا اصرار نمیکنم تا خودش به این ...

سلام خانمی خیلی از رفتار مادر شوهرت خوشم امد منم چند وقتی هست تصمیم گرفتم تا فریزر و کابینت تموم نشه خرید نکنم 

خروجی 

یه لباس زیرم کشش شل شده بود،جایگزین نمیشه چون هنوز دارم.

چند تا اسباب بازی پسرم که بازی نمیکرد دیگه باهاشون،اینم با قصد جایگزین نمیشه چون هرچند وقت یه بار همسرم از یه چیزی خوشش میاد و براش میخره.

یه گلدون برای گل طبیعی داشتم که هر چند وقت یه بار ازش استفاده میکردم،تو شستن لبش پرید،اینم جایگزین نمیشه چون یکی دیگه دارم.

تشک و دوتا بالش پسر کوچیکم دیگه براش کوچیک شده بود،چون دیگه قصد بارداری ندارم و مهمون شب خوابی که بچه کوچیکم داشته باشه ندارم،جلداشو بیرون اوردم و شستم و ،دادمش به کمکیم که کوچولو داره و احتمال بارداری هم داره استفاده کنه.

یه قاشق چنگال کودک مال پسر کوچیکم دیگه استفاده نمیکرد دادم به کمکیم،میخواستم بذارم برای بچه مهمون سر سفره استفاده کنه،احتمال دادم پسرم حسودی کنه ترجیح دادم بدم بره.

❌لایک❌

سلام خروجیه دیروز ی گونیه بزرگ خرت و پرت حتی متکا . همسرم از شلوغی بیزاره . دیروز جمعه بود باهم خونرو خلوت کردیم . ی جوری گیره خلوتیه . که الان ما کلا سه تامتکا برامون گذاسته . رختخوابم به اندازه تعدادمونه . بازم میگه تودورتو پر میکنی ولی من واقعا دیگه چیزی ندارم . 

سلام خانوما. همسر من اکثرا شهرستانه. یکی از نعلبکی هاشو که دوست نداشتم دور ریختم (مال دوران مجردیشه) دیشب فهمیدم که گرون خریده و خیلی هم دوسش داشته. موندم چی بهش بگم. وقتی فهمیدم خیلی خجالت کشیدم. هر چی میگردم شبیهش تو اینترنت نیست.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

من همیشه هر چیز اضافی یا بدون استفاده باشه میندازم بره یا هم اگ قابل استفاده باش بقول معروف میبخشمش ب کسی ک اونو لازم داره

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
چقدر خوب من دیشب مهمونی پاگشا داشتم نمکدون کم بود قاشق چنگال کم بود نمیدونم والا هرچی بعضی نظرات رو ...

ما اکثرمون به تعداد نیاز ظروف داریم

شما فرض کن بنده قبلا از همه چیز ۱۲ تا داشتم سال پیش به علت ازدواج اعضای خانواده و بارداری ها 

متوجه شدم بزودی تعداد مهمان ها زیاد خواهند شد 

بنابراین به تعداد مهمانی ۲۴ نفره از همه چیز تهیه کردم 

۱۲تا داشتم ۱۲تا دیگه تهیه کردم 

تعداد مهمان ها بیست نفر هست ولی ترجیح دادم به تعداد ۲۴نفر وسیله داشته باشم که اگر شکستن یا یوقتی کس دیگه ای هم به مهمان ها اضافه شد در معذوریات قرار نگیرم

منزل دیگه ای شاید برای شش نفر ظروف کافی باشه منزل دیگه پنجاه نفر کفاف میده 

هرکس به فراخور نیاز خودش باید مینیمال خودش رو پیدا کنه

مهمانی آخر جاری خواهرم رو همراه خانواده خودم دعوت کردم و سه نفر بودند 

دقیق به تعداد ۲۳نفر ظرف مصرف شد و خوشحال هستم چون همه چیز به اندازه بود

شما هم طبق سبک زندگی خودتون به مرور کسری ها رو تهیه بفرمایید 

ققنوس