2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745729 بازدید | 44830 پست
این پلاستیک رو منم دارم😄 پر میشه میبرم تو کیسه ای که بزرگتره و تو راه پله های زیرزمین گذاشتم خالی ...

خیلی خوبه

نه دیگه من کاغذو میندازم توش فکر کن یکی هم برای اون اویزون کنم در کابینت 😄

اخه یکی هم واسه نون اویزونه چون من با کپک زدن نون خیلی مخالفم نونهای ته سفره رو میریزم تو اون  هوا بخوره خشک بشه بعد میبرم بیرون اصلا نمیزارم کپک بزنن 

اون وقت کل کابینتام پلاستیک میشه جدیدا پلاستیک نونو ورداشتم  برای نونام سطل گذاشتم 😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تقریبا ۳ ساله خونه ما اشغال خشک تفکیک میشه  وسیله دست دوم به هیچ وجه نمیخریدم متاسف ...

منم فعلا به خودم قول دادم تا لوازم آرایشام تموم نشده نخرم و امسال اصلا خرید نکردم دو تا ریما با کیفیت سوغاتی گرفتم و بقیه چیرا رو داشتم یه بادی اسپلش و یه عطر و یه اسپری دارم که متاسفانه تموم نمیشن منم عاشق تنوعم دلم میخواد زود تموم بشه برم یه بوی جدید و انتخاب کنم ولی عطرم ۱۰۰ میله حالا حالا تموم نمیشه😐

دوستان گلم امروز قراره کمد و کابینت انتخاب کنم انشالله

من کابینت و کمد های کلس سفید دوست دارم دو رنگ دوست ندارم فقط شاید بگم صفحه های کابینت رو طوسی بزنه ولی خیلی دودلم که نکنه خونه بی روح بشه لطفا هر کدوم از دوستان که پیاممو دیدن نظرشونو بگن نظر شماها برام خیلی مهمه ممنون

اگه بی ربط به تاپیکه معذرت میخوام ولی اگه تاپیک جدا بزنم احتمال اینکه شماها بیایید و نظر بدید خیلی کمه دوست دارم خانمهای مینیمال و باسلیقه ی این تاپیک نظر بدن لطفا

من بخوام یه گزارش کلی بدم فعلا کابینت های آشپزخونه حدود ۸۰ درصد ایده آل من یه کابینت وسایل خونه باغ ...

مشکل کمد رختخاب چیه؟ 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

همسر من قبل ازدواج تنها زندگی میکرد

خروجی های من تو دو ماهی که ازدواج کردم: 

هر نوع وسیله استفاده شده ای که از خونه مادرش آورده بود رو گذاشتم خروجی (شیشه خای- بشقاب- طی- فنجان و نعلبکی قدیمی- دیس ملامینی- حوله تن پوش- میز عسلی- لامپ بدون استفاده- سنتور قدیمی- نقاشی های قدیمی)

ی سری وسایل کهنه هم هست که باید قبل از دور ریختنشون نوشو بخرم که تو این گرونی ی کم سخته برام و همش در حال حساب کتابم!

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
منم کماکان در حال تمیز کردن خونه هستم از لباس ها که گذشت و هر چی استفاده نمیکردم و دادم بره ولی لواز ...

راجب وسایل خونه باید یکم محتاط تر خروجی بدین

اول سعی کنید اصلا ورودی نداشته باشید که تعداد وسایل بیشتر بشه،

بعدم اگه یه سری وسایل رو واقعا مطمئن هستید که استفاده نمیشه،بزارید تو دیوار بفروشید،

یا تو بعضی از خیریه ها یا مساجد برای تازه عروس ها لوازم خونه جمع میکنن بدید بهشون، 

تو دیوار بفروشید یا بدین خیریه اگه کارتن هم نداشته باشه ایرادی نداره،خیریه ها که خودشون بعدا بسته بندی میکنن...

مثلا من ماه قبل یه دست جام، و یه دست بستنی خوری پایه دار داشتم که سالها تو کابینت خاک میخورد چون تزئینی بود استفاده نمیشد،با قیمت پایین تو دیوار فروختم

منم مثل شما یه سری وسیله دارم که اصلا استفاده نشده ولی چون براشون جا دارم،زیاد رو مخم نیستن پس برا روز مبادا نگه میدارم😄