2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745735 بازدید | 44830 پست

خرجی امروز 

انباری رو مرتب کردم و اندازه یه مشمبا بزرگ آت آشغال درآوردم و ریختم سطل آشغال و خیلی خوشحالم

یه عالمه از وسایل مادرشوهرم خونمون بود همرو جمع کردم گذاشتم گوشه پذیرایی که همسرم فردا با ماشین ببره

خدایا بهم پووووووول بده پول پول پول پول

بچه ها ايا شما تجربه خريد لوازم خونگى دست دوم داشتين؟

وسایل برقی اصلا

چیزهای دیگه چون عمرشونو کردن و ترجیح میدم چیزی بخرم که تا سالها از خرید دوباره ش راحت باشم.

اصولا نو و با کیفیت میخرم

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه عادت دارم نمیدونم خوبه یانه ولی عادت کردم  که همیشه یه پلاستیک دسته دار بزرگ به در کابین ...

عالیه 

فقط اون پاکت رو به نظرم جایی آویزون کن یا بذار که تو دید نباشه 

❌لایک❌
خروجی امروز یه گلدون کریستال که استفاده نمیشد هدیه دادم.امسال زمستون هم برای خودم اصلا ورودی لباس زم ...

منم ورودی لباس زمستونه نداشتم 

از این بابت خیلی خوشحالم 

یه بلوز بافت داشتم کافی بود برام

❌لایک❌

من بخوام یه گزارش کلی بدم فعلا کابینت های آشپزخونه حدود ۸۰ درصد ایده آل من یه کابینت وسایل خونه باغ یه کابینت چینی های گل سرخی  اون ۲۰ درصدشامل میشه

پنتری ام همین حدود ۸۰ درصد اون ۲۰ درصد چندتا وسیله برقی وچندتا سبد اضافه است.

کمد خودم ۱۰۰ درصد مینیمال.

کمد دخترم ۹۰ درصد مینیمال چندتا آیتم پوشیدنی داره که به می ذارم خروجی.

کمد رختخواب ها ۴۰ درصد مینیمال در بلندددد مدت شاااید بتونم براش کاری کنم.اونم شااااید

حموم ودستشویی ۹۰ درصد.

شادی صدام کنید
عالیه  فقط اون پاکت رو به نظرم جایی آویزون کن یا بذار که تو دید نباشه

ممنون عزیزم تو دید نیست پشت  اُپنه وقتی مهمون میاد سریع ورش میدارم 😁

جای دیگه ندارم تابستون کیسه میزارم تو حیاط  ولی الان اشپزخونه نزدیک ۱۰ ساله اصلا بعضی وقتها میخام ترکش کنم میبینم نمیشه ایندفعه خودم نایلون نزاشتم دیدم دخترم دیروز نایلون اویزون کرده 

شده جز واجبات  خونه 😂 کل خونه میگن پلاستیک بازیافتیها 😑

منم ورودی لباس زمستونه نداشتم  از این بابت خیلی خوشحالم  یه بلوز بافت داشتم کافی بود برا ...

منم ورودی لباس زمستونی نداشتم. کاپشن و پالتو از سالهای قبل بودن که همونا رو مجدد استفاده کردم. لباس بافت یا ضخیم هم هیچوقت نمیخرم چون میدونم نمیتونم بپوشم پس هزینه ای هم براش نمیکنم. فقط یه دونه بلوز بافت دارم که چون اونم مادرهمسرم خریده و زود به زود هم سراغشو میگیره که دوسش داری یا نه مجبورم نگهش دارم اما استفادش نمیکنم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
مسی خیلی خوبه عزیزم منم چند ساله یه قندون مسی شکل سیب دارم😊

ممنونم 🙏🌹

فعلا از خرید منصرف شدم. با همینا که دارم سر میکنم بعدا که اینا شکستن انتخابم برای قندون مسیه.  

من یه عادت دارم نمیدونم خوبه یانه ولی عادت کردم  که همیشه یه پلاستیک دسته دار بزرگ به در کابین ...

این پلاستیک رو منم دارم😄

پر میشه میبرم تو کیسه ای که بزرگتره و تو راه پله های زیرزمین گذاشتم خالی میکنم

البته من زباله های خشک رو هم تفکیک میکنم،یعنی کاغذ رو قاطی بقیه بازیافتی ها نمیکنم

دیروز کمد دیواری اتاق رو پاکسازی کردم

خروجی یه کیسه زباله پر لباس و خورده ریزه قابل استفاده کنار گذاشتم که بدم به کسی یا بزارم دم در کسی برداره

دوتا بافت همسرم کوچیک بود

چندتا لباس از خودم و دخترم

چند تا سجاده و جا نماز اضافه و ...

منم کماکان در حال تمیز کردن خونه هستم از لباس ها که گذشت و هر چی استفاده نمیکردم و دادم بره ولی لوازم خونه و ظرف و ظروف مثل کریستال ها و چینی و.... خیلی دارم همش میگم حیفه حتما یه روز بکار میاد نمیدونم چیکار کنم

الان 17 سال ازدواج کردم و اونا رو نگه داشتم ولی بعضی هاشو حتی یک بار هم استفاده نکردم

شما بگین چیکار کنم

همشون سالمن ولی کارتون ندارن

سلام تقریبا ۳ ساله خونه ما اشغال خشک تفکیک میشه 

وسیله دست دوم به هیچ وجه نمیخریدم متاسفانه همسرم با فکر اینکه ارزون بخر متنوع بخر بزرگ شده بود الان خودش ب این نتیجه رسیده که چیز ارزون مهره باکیفیت ولی گرون میخره

چندتا تیشرت همسر رفت خروجی فقط یکی خرید 

به من میگه خیلی وقته لوازم آرایشی نخریدی نمیدونم چرا دیگه دلم نمیخواد مثل قبل هزار تا رژ نمیخرم کلا گفتم تا وسایل تموم نشدن حق خریدم ندارم 

الان چند وقته متاسفانه از اسنپ زیاد غذا میگیرم 😭

سلام بچه‌ها به نظرتون برس حرارتی بخرم ؟؟ کارایی داره؟؟ کسی داره ؟؟؟

من اتو رو ترجیح میدم. یه فرکن خودکار هم دارم الان خیلی دوست دارم ویو درشت بگیرم . شرایطش پیش میاد حتما میخرم. 

بودس حرارتی موها رو تخت میکنه توی سر ... من زیاد تخت شدن و تپیده شدن مو رو دوست ندارم.