2777
2789
عنوان

کاش میشد به عقب رفت یعنی میشه بازم مثل قدیما

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 92 پست
هر کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده مطمئن باش حال زندگیتم خوب میشه

یبار گوشیشو گرفتم رمز زدم فهمید. البته باز نشدااااا خساسهههه رو پسوردش واعتماد اینا

گفت بااینکارت یه درصدهم امیدداشتی تموم شد

اونجا امیدوارشدم

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش میگم میترسم میترسممیترسم اینهمه تحمل کنم اخرش به طلاق ختم شه جووونیممم هدرمیشهمیترسم طول بکشه تا ...

زندگی رو سخت نکن 🙃بهترین روزهای عمرته لااقل بذار اگه در اینده خدایی نکرده جدا شدی با خودت بگی من همه تلاشمو کردم

نی نی نداری؟یعنی اصلا هیچ رابطه ای ندارین مثل خواهر و برادرین؟

نه سقط شد پارسال ـ

رابطه داریم گاهی. 

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
زندگی رو سخت نکن 🙃بهترین روزهای عمرته لااقل بذار اگه در اینده خدایی نکرده جدا شدی با خودت بگی من هم ...

هوف خدایاا باید دزست بشهههه

بهش اعتماد داری

همشششش انگ زذم بهش تودعوا 

ولی عیجوقت کاری نکرد مطمینم ازش

افرین از امروز شروع کن

قبلا شروع کردم🥰

پارسال اواخر ابان که یهو کلیم درد گرف ومن فک میکزدم بخاطر سقطمه وجفتمسونوواژینال نوشت ماما. واون ...

خوب درست میشه همدیگرو دوست دارین فاصله بینتون افتاده 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه های گروه هی سرکوفت میزنن که چقد خودتوکوچیک میکنی جوابشوبده فلان شخصیتت دفاع کن واینجور حرفا

چرا ریز و درشت رندگیتو به بقیه میگی ؟  با کسی مشورت کن که راه درست رو نشونت بده 

کوچیک شدن تو زندگی مشترک معنا نداره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
مرسی عزیزم

خب خودت موقعی که اومد خونه بپر بغلش بوسش کن شاید تا یه مدت بی محلی کنه ولی مطمئنا بعد یه مدت تاثیر خودشو تو زندگیتون می‌ذاره عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

خب انگار دلش زیادی از شما گرفته😄ولی قابل حله خدارو شکر که اعتماد داری

اون احترام میخاس ازم من ندادم اون خیلی بااحساسسس بود خیلییی ـ

اون دکتر مرد تیر خلاص بود  دیع شاید دوستم داره که اونقد حساس بوده 

حتی بهم میگف باپالتوکوتاه میری برام مهم نیس. بعد چندماه گف بجای اون کوتاه موتاها چادربزارخخ