2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740240 بازدید | 44731 پست
اگه تلفن بی سیم باشه بنظرم دیگه نیازی به میز تخصصی براش نیست و از کشو میز تی وی برای هندزفری و... می ...

موافقم و اصلا میز تی وی هم نباشه یه گوشه از کمد یا دراور میتونیم شارژر و هندزفری رو بذاریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دقت اقایون کمه.بنداز بره مطمعنم شوهرتون متوجه نمیشه شاید سه ماه دیگه یادش بیاد🤭😅 شمام بگو ...

وای اصلا نفهمید با این که جلو دید بودن

کاش زودتر منهدم میکردم🤣🤣

انقد اون قسمت مرتب و خلوت شده چون به واسطه اون گلا چند تا وسیله دیگه هم جابه جا شد، هی خیره میشم به اون نقطه ذوق میکنم، آخر خودم لو میدم🤦😂

گلارو هم تو یه پلاستیک مشکی بزرگ تو حیاط گذاشتم، برم یکم برگ درخت بریزم توش بزارم دم در شب اشغالی میاد میبره

فقط من دلم نمیخواد حس منفی بگیره پیش خودش فکر کنه من ارزشی برا گلایی که برام خریده قایل نشدم

ماهم هیچ وقت نخریدیم و الانم نداریم 😅😊

ده سال قبل که بچه اولم به دنیا اومد، خیلی شیطون بود و مدام دهنش میخورد به لبه میز همیشه دهنش پرخون بود

دیگه همون زمان میز و بوفه و تمام وسایل تزیینی خطرناک رو جمع کردیم

یادمه اولین نفری بودم تو اطرافیانم که تی وی رو زدم به دیوار اولش همش مامانم میگفت چقد زشته و...

خب من دنبال زیبایی نبودم امنیت بچه مهمتر بود

بعدش دیگه اصلا مد شد همه زدن به دیوار حتی مامانم🤣🤣

مامانم جزو کسایی بوده که همیشه وقتی یه کاریو انجام دادم اولش گیر داده و ایراد گرفته،بعد چند وقت خودشم همون کارو انجام داده😂

یکی دیگه اش همین خشکاله درست کردن

میومد خونه ام میدید یه سینی پر پوست میوه رو بخاریه، یا گوشه حیاط همینطور

همش میگفت بریز دور اینارو چه کاریه میکنی و...

یکم براش توضیح میدادم دلیلش رو ولی فایده نداشت...

تا این که یبار میخواستن برن شهرستان، من خشکاله ها و نون خشک ها که برا چند ماه بود رو دادم سر راه بدن به یه دامدار...

هیچی دیگه از شهرستان که برگشتن دیدم رفته از تو زیرزمین یه سینی قدیمی فلزی پیدا کرده اونم داره خشکاله درست میکنه😂

میگفت دامداره انقدرررر خوشحال شده گفته خشکسالیه،آذوقه هم گرونه مجبوریم دو سه تا گوسفند بفروشیم تا آذوقه بقیه گوسفندارو جور کنیم و خلاصه کلی حرف دیگه

الان تمام خواهرشوهرام،مامانم،خاله هام،زن داییم، زن داداشام و... خشکاله درست میکنن😍

جدای از بحث غذای گوسفند،حجم زباله ای که تولید میشه هم خیلی کمتره

ده سال قبل که بچه اولم به دنیا اومد، خیلی شیطون بود و مدام دهنش میخورد به لبه میز همیشه دهنش پرخون ب ...

اینجا گفتم مد شد

منظورم این نبود من مد کردما🤣

منظورم این بود کلا مد شد😄

حس کردم بد توضیح میدم

ده سال قبل که بچه اولم به دنیا اومد، خیلی شیطون بود و مدام دهنش میخورد به لبه میز همیشه دهنش پرخون ب ...

آفرین به شما...

ما هیچ وقت نخریدیم . فقط یکسال تی وی توی پذیرایی بود. کلا بدمون میاد توی پذیرایی تی وی باشه. از وقتی یادمه ما اینکارو کردیم و فقط هم یه دونه داریم... همه مسخره میکردن که این چه کاریه ؟؟؟. ماهم به شوخی میگفتیم کسی که میاد خونمون میخواد تی وی ببینه بره خونه خودش... همیشه حال و پذیرایی تمیزترین نقطه بوده برامون . 

الان همونها که ایراد میگرفتن .تی وی گذاشتن توی اتاق 😂... 

30 آبان

چون دکور و... نداشتم کارهای دیگه انجام دادم . 

سینک تمیز.

یک درب. یک کشو از پسرم  که مختص اسباب بازیهای فکری هست و فقط نظم دادم.

سابوندن یک وسیله.  شد برق انداختن ماهی تابه رژیمی .

بیست دقیقه اول.

لباسشویی یکبار زدم و منتظرم تا خشک بشن و سریع جاگیر کنم.

رومیزی ها رو چک کردم و یکی یکی بررسی شدند که در صورت نیاز شسته شوند که خداروشکر تمیز بودند...

یک کشو از میز وسط مبلی تخلیه شد که همه نوشت افزار بودند و جای خودشون قرار گرفتند. و لیست تهیه کردم که دیگه اضافه تر نخریم .

برای مدتها بود که سوپرمارکت نرفتم . امروز به بهونه نیم کیلو تخمه با پسرم رفتیم 😂. ولی همچنان دوست ندارم .

زباله های امروز  مثل پوست پیاز و برنج ته ظرفها رو به اردکها دادیم و توی چند ثانیه نیست شدند.

وای اصلا نفهمید با این که جلو دید بودن کاش زودتر منهدم میکردم🤣🤣 انقد اون قسمت مرتب و خلوت شده ...

منم همیشه استقبال میکنم برای هدیه هایی که میخره... ولی یکبار خیلی شیک و قشنگ وقتی گل خشک شد و تیکه هاش میفتاد و میز رو کثیف میکرد . گفتم حیفه گلها خشک میشن و دلم میسوزه ...  دفعه بعد فلان چیز رو بخر و... و اینجوری شد که الان میگه چی برات بخرم ؟؟؟؟ 

💥💥💥 چالش رفع انباشتگی امروز: ویترین یا کابینت دکوری آشپزخونه  💥💥💥

سلام ویترینو که تابستون رد کردم رفت اما آشپزخونه یه ویترین رو اوپن داره که سه طبقه هست و شامل ظروف دکور و پذیرایی هست و نه استفاده شدن نه میشه خروج داد🤕

اگه تلفن بی سیم باشه بنظرم دیگه نیازی به میز تخصصی براش نیست و از کشو میز تی وی برای هندزفری و... می ...

یه چیز میگم توروخدا نخندین.

من اصلا تلفن ثابت ندارم😅😅😅😅😅😅😅

میزش رو برای قشنگی خریدم.

توی کشو های میز تلوزیون یکیش قران و سجاده و چادرنمازه

توی دیگری جعبه وسایل خیاطی و قیچی

چون کشوهاش کوچیکه شارژر و بقیه چیزا جا نمیشه.

البته ک برای شارژر و بقیه چیزا میشه جای مناسب پیدا کرد،ولی فعلا نمیتونم میزتلفن رو خروجی بذارمهم قشنگه هم دوسش دارم روشم گلدونه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم