2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست
پیراهن مردونه دارین امتحان کنید . نپوش پیراهن رو. نیمه کمرت گره بزن و دکمه هاشو ببند و بلندیشو هرچقد ...

امتحان کنم اگر خوب شد میخرم.

ممنون

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
پیراهن مردونه دارین امتحان کنید . نپوش پیراهن رو. نیمه کمرت گره بزن و دکمه هاشو ببند و بلندیشو هرچقد ...

شوهرم پیراهن سفید نداره.

دوست داشتم با سفید امتحان کنم.

البته هم سفید داره هم مشکی ،حتی نمیپوشه.ولی خب حق قیچی کردن ندارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم 🌹

سلام

الان نی نی یار 3 هستن.

خداحافظ

موفق باشین

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بحث گل شد داغ دلم تازه شد. شوهر من عاشق گل و گیاهه ولی من زیاد خوشم نمیاد. قبلا یه عالمه گل داشت بعد که کار همسرم زیاد شد وقت نداشت دیگه همش خشکید الان ۵ تا گلدون داریم کلا. ولی تا دلتون بخواد خرت و پرت باغبانی گوشه بالکن مونده. نمیذاره بذارم بیرون. چند تا کیسه خاک چند تا گلدون بزرگ چند تا کوچیک کلی کود و سم و مکمل گل وبیلچه و قیچی و... اوووه

کاشکی شهامتشو داشتم یه روز که خونه نیست همه رو میریختم بیرون

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها من امتحان کردم با پیراهن مشکی شوهرم خیلی خوشگل شد.

حالا بیاد ازش اجازه بگیرم یکی از پیراهناشو میدم خیاط برام قیچی کنه و بدوزه

عزیزان یک سوال شما لباسایی که براتون تنگشده یا درحدنو هست میدید نیازمند یا آستری آشپزخونه میکنید؟😅 ...

من می دم کسیکه استفاده‌ کنه،لباسای کهنه شده دستمال می کنم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من تو خونه ۶ تا گلدون دارم.۳تا پتوس یه زامفولیا یه کاکتوس و یه سانسوریا پاکوتاه. البته تعدادشون نزد ...

اگه تلفن بی سیم باشه بنظرم دیگه نیازی به میز تخصصی براش نیست و از کشو میز تی وی برای هندزفری و... میشه استفاده کرد

بچه ها گفتم قراره مهمون مهمی برام بیاد بعد از سالهاااا

به همین خاطر امروز خیلی شدید دارم در و دیوارو میسابیدم

که یهو چشمم افتاد به بالای قفسه کتابخونه

سه تا گل طبیعی بزرگ که هدیه شوهرم بوده و خشک کردم با چهد تا شاخه تک و...🤭

دیگه بقیشو خودتون میدونید

حالا برا اولین بار نمیتونم عکس العمل شوهرم رو پیش بینی کنم،امیدوارم ناراحت نشه فقط

اگه زنده موندم میام از بقیه پاکسازیام میگم براتون✋💚

بچه ها گفتم قراره مهمون مهمی برام بیاد بعد از سالهاااا به همین خاطر امروز خیلی شدید دارم در و دیوار ...

عزیزم دقت اقایون کمه.بنداز بره مطمعنم شوهرتون متوجه نمیشه

شاید سه ماه دیگه یادش بیاد🤭😅

شمام بگو تا عنکبوت بسته بود و پرخاک بود ،انداختم رفت😆