2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735414 بازدید | 44660 پست

من دیروز به اندازه یه کیسه زباله لباسای نودخترموکه برانوزادیش 😍بودبردم خونه مامانم که همه شو ببخشه به نیازمند..کمد وکشوهاش خیلی خلوت شده..نمیتونستم دل بکنم هی جمع میکردم هی میزاشتم سرجاش ولی بالاخره دادم رفت🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر تو آشپزخونه وسیله زیاد ندارم. چون کوچیکه همش میگفتم جا ندارم کجا بزارم. پس نمبخریدم.

موقع خرید جهیزیه هم با احتیاط و وسواس خریدم. مامانم کلی وسیله خریده بود هیچکدومو نیاوردم. حتی مولینکس که الان عصای دست آشپزیمه ، اون موقع با خودم نیاورده بودم. که بعد که خواستم فسنجون بپزم دیدم واقعا لازم میشه رفتم آوردم😂.

ایناییم که الان جمع شده به خاطر اینه که دور نریختم تا الان هیچی رو. اونا روهم انبار شده

خب خانما تقریبا پاکسازی های منم تموم شد😁💪 تک تک نمی نویسم،در حالت کلی اکثرشو دادم به کساییکه به د ...

ماشاالله😵‍💫🥴

حس میکنم این حجم خروجی به اندازه چند کابینت خالی به یادگار گذاشته باشه

تلاشتون ستودنیه

ققنوس
خسته نباشی بانو فک کنم اسکار بزرگترین پاکسازی تاپیک به شما میرسه 💪💪💪💪💪

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
ماشاالله😵‍💫🥴 حس میکنم این حجم خروجی به اندازه چند کابینت خالی به یادگار گذاشته باشه تلاشتون ستو ...

اونقدر خلوت شده هرکی میاد کابینتارو نشون نیدم😂

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

@تپلی_جذاب  

خدایی این چه جایزه ایه به بچه طفل معصوم میدن😂😂جاادویه و ماستخوری،مثل تولدای قدیم که پارچ می آوردن🤪

نمیدونم واللا. اونم پسر.

من بادمه یبار تولد دوستم، مامانم ست دسشویی خریده بود کادو دادم بهش. جا مایع و مسواک و حوله و صابون و....

رکورد عجیب ترین کادو تولد رو زده بود. گفتم مامان ابن چیه. گفت خیلی خوشکله. تازه خوشش هم میاد کلی دعات میکنه. هیچکی ازینا کادو نمیده. کادوی تو تکه.

خب خانما تقریبا پاکسازی های منم تموم شد😁💪 تک تک نمی نویسم،در حالت کلی اکثرشو دادم به کساییکه به د ...

خسته نباشی دلاور😜👌

راستی غذا سازو چرا انداختی بیرون🙄🫤🤔

برای خورشید پس از شبهای طولانی
@تپلی_جذاب   خدایی این چه جایزه ایه به بچه طفل معصوم میدن😂😂جاادویه و ماستخوری،مثل تولدای ...

😂😂😂😂اخی خداحفظش کنه،ولی خدایی راس می گفت کادوت تک بود😁

2810