2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735375 بازدید | 44658 پست
سلام به همه،دیدم چند وقته کسی ماجرایی از مینی‌مالیستها یا ماکسیمالیستهای اطرافش تعریف نکرده گفتم خود ...

یکی از اشناهای منم همینطوره...شاید از این خانومم بدتر،ب طوری که با وجود دوتا کمد دیواری بزرگ ..دوتا دراور بزرگ و کلی کشو.لباساشون تو ساک توی اتاقه..روزی زمین.ب قدری لباس و خنزر پنزر دارن ک نگم.ی اتاقشونو کلا کردن انباری از در و دیوار لباس و وسیله میباره.بری توش گم میشی..اصلا اغراق نمیکنم خدا شاهده!از کوچکترین وسیله شون نمیگذرن.ایشونم لباسای ۳۵سال پیششونو دارن و افتخار میکنن میگن سالم و نو نگه داشتم.درحالی ک واسه لباسایی که استفاده میکنن جا پیدا نمیکنن..روی کانتر در حال انفجار هست همیشه.توی نعلبکی..کاشه دیس همیشه تو چندتا ظرف فقط نون خشک هست،اندازه ی گونی پر فقط کیسه خرید دارن.ظرف شویی و ابچکان همیشه درحال ترکیدن.خونشون ۹۰متر ایناس ولی واسه اینکه راه بری باید بالش و چادر و کلی لباس و وسیله بندازی اونور رد بشی،یک نقطه تمیز و مرتب تو خونه ندارن.بهشونم که میگی تمیز کن.پاکسازی کن میگن نه چطور بندازم فلان چیزو حیفه لازم میشه.همیشه هم میگن اصلا حوصله ندارم خوابم میاد فقط میگم بخوابم،بدون دلیل پزشکی!فکر میکنم همش از انرژی خونشونه،،،ببخشید دوستان طولانی شد انقدر دلم ازشون پره😁اینها فقط مثال های کوچیک بود اوضاع وخیم تر از چیزی هست که میگم

منم دیدم نمیدونم چجوری اونهمهههههههههه منبت کاری رو گردگیری میکنن!!!؟؟؟ هفته ای یکبار یا ماهی یکبار ...

دقیقا😶منم مبلام منبت کاری داره،دیگه به مرحله سالی یه بار گردگیری رسیدم😐

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خانما تقریبا پاکسازی های منم تموم شد😁💪 تک تک نمی نویسم،در حالت کلی اکثرشو دادم به کساییکه به د ...

💫😍انقلاب کردی دختر افرین

همه اینا تو یکبار پاکسازی؟یا کم کم گزاشتی بیرون

البته من الان فقط کابینت ظروف شیشه ای و لیوان ها،کابینت چینی ها و ارکوپال،کابینت برقی و کابینت قابلمه هارو تمییز کردم،بقبه کلا مونده😅و تمییزکاری اساسی خونه پس احتمال میدم هنوز خروجی خیلی داشته باشم

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

امروز یکم پاکسازی داشتم بیشتر هم از  وسایل همسر💫

یک کمربند خراب

بندانداز دستی

استند شیشه ای

کارتن لامپ

میله استیل

ی پیچ گوشتی خراب

یکم نوار برزنت

دوتا اسباب بازی شکسته دخترم

چندتا تیکه وسیله پلاستیکی شکسته (نمیدونم اقای شوهر چرا نگه میداره این چیزارو)

دستگیره شکسته

وسیله هاشو یکم مرتب کردم کردم.الان خورده ریزاش گوشی خراب و سیم و پیچ و مهره..ی گونی برنج داره همش تو اون جا شده💫

💫😍انقلاب کردی دختر افرین همه اینا تو یکبار پاکسازی؟یا کم کم گزاشتی بیرون

مرسی عزیزم،واقعا خونه باز شده😁

نه بابا کم کم،اگه یباره می زاشتم شوهرم دور از جونش سکته می کرد😂بخدا یه کلیپ طنز از اینکه چه طور اینارو بردم بیرون که توجه جلب نکنه ساخته میشه

خب خانما تقریبا پاکسازی های منم تموم شد😁💪 تک تک نمی نویسم،در حالت کلی اکثرشو دادم به کساییکه به د ...

ای بابا چرا فرچه میوه شور انداختی دور؟خیلی لازم میشه که!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

وای کولاک کردین که دست تمام مینی‌مالیست‌ها روازپشت بستین،  

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

ای بابا چرا فرچه میوه شور انداختی دور؟خیلی لازم میشه که!

😂😂خدایی؟تو این سه سال یبارم استفاده نشده

وای کولاک کردین که دست تمام مینی‌مالیست‌ها روازپشت بستین،    

😁💪حالا من کلا عادتمه از قبلم کلییی خروجی داشتم،اونارم می نوشتم طومار میشد

😂😂خدایی؟تو این سه سال یبارم استفاده نشده

من مدام استفاده میکنم خیلی شستن میوه رو آسون میکنه🙃

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خسته نباشی بانو

فک کنم اسکار بزرگترین پاکسازی تاپیک به شما میرسه

💪💪💪💪💪

2810