2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735324 بازدید | 44658 پست

دوست عزیزی که در مورد خونه شلوغ گفتم اتفاقا ماهم تو فامیل نمونش داریم وای خدای من وقتی راه میری پات همش میره رو وسایل مبل ندارن ولی تا دلتون بخواد بالش بزرررگ ولو تو حال پذییرایی زیر بنا خونه ۱۴۰ متره ولی جا خلوت در حد ۶متر پیدا نمیشه روی اپن قرص شربت انواع قوطی خالی پنیر و ...گاز همیشه پر چربی چوب کبریت پنجره اشپز خونه نون خشک برنج خشک یخچال غذاها شاید هفته ها مونده از بو یخچال حالت تهوع میگیری اتاق خوابا ترکیده از لباس سه تا بچه داره پسرش با مادرش لج میکنه مثلا میرن مهمونی وسط مهمونی میبینی پسرش از لج جوراب سوراخ دار اندازه سیب زمینی پوشیده مادره هی بهش چش غره میره خب عزیزمن جوراب پاره تو خونت چیکار میکنه 😭😭همیشه خدا عصبی هستن انقد خونشون انژی منفی داره تو جا کفشی جا نیست کفشا تا وسط حال اومده مثلا میره خرید سه جفت کفش واسه بچش میخره بعد بچه فقط یه جفت دوستداره همش همونو میپوشه بقیه میمونن کوچیک میشن نه میده به کسی نه میندازه من وقتی میرم خونش بخدا معده درد عصبی میگیرم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
از کمد لباسها جا کفشی و جالباسی پشت در نگم براتون ولی بازم هرجا میرن ماتم میگیرن که چی بپوشن این خان ...

وای منم یه آدم اینجوری تو زندگیم دارم از اعضای خانواده درجه یک😂 خیلی نزدیک. و چون خوب میشناسمش میدونم دلیل این نوع زندگی اش بخاطر بلد نبودن نظم و البته تنبلیه. که بلد نبودن نظم خیلی بدتره. این آدم نه تنها از خونه چیزی دور نمیندازه بلکه تو خیابونم راه میره یه چیزی ببینه بر میداره میاره تو خونه میگه خیلی بدرد بخوره. البته خیلی ادم خلاقی هست و انقدددد کاردستی و این چیزا درست میکنه و جالب اینه همش از همینجور وسایل که ما راحت دور میندازیم . ولی بازم من حاضر نیستم تو خونه ای اونجوری زندگی کنم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیزی که در مورد خونه شلوغ گفتم اتفاقا ماهم تو فامیل نمونش داریم وای خدای من وقتی راه میری پات ...

دقیقا بارها خونه های اینجوری دیدم و چیزی که بین همشون مشترکه اعصاب خورد و حال بده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ان شاالله با تجریبات دوستان پیش میرید و بعد آرامشی پیدا میکنید که قابل وصف نیست

امیدوارم. همین الانم خیلی اخساس بهتری دارم. هنوز دوهفته نشده وتعداد وسایلی که دور ریختم زیاد نیست. ولی خب تجربیات دوستان خیلی رو نگرشم نسبت به وسیله هام اثر گذاشته. و راحت تر دور میریزم. 

من حس میکنم شما در حق خودتون اچحاف میکنید من خیلی اهل بازخورد کتبی دادن نیستم ولی اکثرا لایک میکنم ...

من تازه شروع کردم به پاکسازی. هم پر وسیله ام و هم یکم شلخته.

یه مدت مشغول تحصیل بودم. و در روز وفت زیادی نمیتونستم بزارم برا کار خونه.شاید روزی ۱ تا ۲ ساعت. که اونم فقط غذا پختن بود. برا همین خونه از دستم در رفت. همین الانشم پایاننامم مونده . 🤦‍♀️

خیلی راه ها رو امتحان کردم. و به این نتیجه رسیدم که باید وسیله هامو کم کنم تا وقت کمتری برای نظافت صرف کنم.

از کمد لباسها جا کفشی و جالباسی پشت در نگم براتون ولی بازم هرجا میرن ماتم میگیرن که چی بپوشن این خان ...

عااالی بود عزیزم

ممنون ک وقت گذاشتی و برامون نوشتی

چقدر هم آموزنده بود و تلنگری بود برامون

ک مواظب ورودی ها باشیم...

بر حسب متراژ  خونه چیدمان کنیم

به عنوان خانم خونه امار همه چیز توی خونمون رو داشته باشیم

❤️❤️❤️

خروجی قفسه ادویه: ۴تا بانکه  ۱ظرف فریزری  ۲تا جا ادویه ( جایزه پسرم بود. استفاده نکردم) ...

خدایی این چه جایزه ایه به بچه طفل معصوم میدن😂😂جاادویه و ماستخوری،مثل تولدای قدیم که پارچ می آوردن🤪

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
سلام به همه،دیدم چند وقته کسی ماجرایی از مینی‌مالیستها یا ماکسیمالیستهای اطرافش تعریف نکرده گفتم خود ...

وای یاد جهیزیه یه تازه عروس افتادم که تو اینستا بود،تمام وسایل طرح سطنتی و پرکار،دوتا مجسمه بزرگ طلایی استاده،مبل های درشت،با رنگ مشکی و طلایی😶حالا خونه چه طور بود؟کوچیک و اصلا نورگیر نبود😨

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
💥💥💥 چالش امروز: « کابینت ظرفای دم دستی» 💥💥💥

خیلی خوبه این چالش😍😍 ممنونم ازت دوست خوبم

کابینت ظرف دم دستیامو فکر کنم یکی دو هفته پیش یه کاسه و بشقاب و... خروجی دادم

امروزم رفتم گشتم یه چاقو سایز بزرگ که استفاده نمیشد و جنسش خوب نبود رفت خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

قیافه من موقع تصور اینکه این خونه رو پاکسازی و مرتب می کنم:🤤

وای با تصورش احساس خفگی بهم دست داد😣😥

کاش میشد همگی با هم میرفتیم خونشونو پاکسازی میکردیم😅😍

وای یاد جهیزیه یه تازه عروس افتادم که تو اینستا بود،تمام وسایل طرح سطنتی و پرکار،دوتا مجسمه بزرگ طلا ...

منم دیدم نمیدونم چجوری اونهمهههههههههه منبت کاری رو گردگیری میکنن!!!؟؟؟

هفته ای یکبار یا ماهی یکبارم گردگیری بخوای انجام بدی از کت و کول میفتی.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

امروز نوبت شستشوها بود.

دوتا روبالشتی تخت شستم

دوتا سبد مستطیل شکل جنس خوب دارم که بسته به نیازم تو خونه در گردش.

امروز یکی اش گذاشتم روی مبل اسباب بلزی های دخترم که تو هال بازی می کنه گذاشتم توش.

در حال حاضر اسباب بازی هاش چندتا توپ رنگی یه جغجغه یه عروسک وچندتا مهره بزرگ.

چندتا عروسک هم از مجردی ولنتاین خودم وعروسک هدیه که تو کمد دیواریه فعلا مناسب سن اش نیست.

✅️ورودی/خروجی نداشتم

شادی صدام کنید

خب خانما تقریبا پاکسازی های منم تموم شد😁💪

تک تک نمی نویسم،در حالت کلی اکثرشو دادم به کساییکه به دردشون می خورد(یا اشنا بودن یا گذشتم سر کوچه و زود بردن)،بعضیاش فروختم به بازیافتی،بعضیاش کلا رفت سطل زباله 

انشالله که شوهرم متوجه نشه چقدر از وسایلش یهو به لطف خدا نیست شدن😬

تقریبا هیچکدوم جایگزین نمیشن،به جز لباسا و دوسه تا از خروجی های ناخواسته

البته هنوز کامل کامل نشده،احتمالا چندتای دیگم هست که بعد خروج دادن می نویسم🌼شاید بعضیاشم یادم رفته😅

✨تخته کار

✨سرویس ملاقه تفلون

✨دوتا لیوان مسی

✨دوتا پیاله 

✨یک دست بشقاب تخت و پیش دستی

✨دوتا اردورخوری

✨دوتا کاسه بلور

✨سه تا نمکدان بلور

✨سه تا نمکدان آکریلیک

✨جا دستمال کاغذی اکریلیک

✨دوتا سینی فلزی(مجلسی و دم دستی)

✨نی های شیشه ای

✨یک دست قاشق شربتخوری

✨قاشق و چنگال فانتزی

✨قاشق و عسل خوری چوبی

✨انبر سالاد و انبر کوچولو

✨یه پارچ

✨سیخ و جاسیخ

✨غذاساز

✨میله های خمیرزن

✨جوجه گردان فر

✨قوری زعفران(چون درش شکسته بود،شاید جایگزین شد)

✨قوری(دوسش نداشتم و خروجی دادم و یکی دیگه بجاش خریدم)

✨آبکش پارچی

✨ست کاسه آشپزخانه

✨یک سرویس قابلمه تفلون

✨چند عدد قابلمه و تابه کوچولو

✨سرویس ابزار

✨زعفران ساب

✨رنده گوجه

✨رنده سیر

✨سیر خردکن😐

✨چندعدد قالب ژله

✨ست قیف کوچولو

✨بشقاب پاک کن🥴(اسمشو نمی دونم)

✨الک

✨نایسر دایسر

✨حوله اویز چسبی

✨ترازو آشپزخانه

✨قالب پیراشکی

✨دو عدد سبد برنج شور

✨فرچه میوه شور

✨یک سلفون

✨جاقاشقی کنارگاز

✨فلفل ساب(اینو شاید جایگزین کنم شاااید)

✨یک ست زیرلیوانی

✨یک چاقو

✨چندین ظرف و بطری شیشه ای

✨بطری های پلاستیکی

✨چندتا عرقیجات

✨پودر خامه،پودر اویشن،تخم شربتی،نشاسته که تو خونه ما استفاده نمیشد

✨کلی مواد فریزری(و تصمیم گرفتم دیگه غیر مرغ و گوشت و کره هیچیو نزارم فریزر)

✨سفره خراب شده

✨دستمال های اشپزخانه 

✨حوله آشپزخانه

✨دستمال و سیم ظرفشویی

✨کلی قوطی شامپو و کرم و لوازم ارایش 

✨جعبه لوازم ارایش

✨اسفنددودکن برقی

✨کلی کاغذ و مدارک غیرلازم و دفترچه راهنما

✨دوتا دفتر

✨چندعدد کتاب

✨چندعدد خودکار

✨کلی شمع 

✨گل های مصنوعی و یادگاری

✨یه عروسک هفت سین

✨وسایل هفت سین پلاستیکی

✨سرمه دان

✨کلی خرده ریز(مثل روبان،چوب پنبه،کلید،بادکنک ،چسب و...)

✨یه عالمه پیچ و میخ

✨چندتا کیف کارت

✨قیچی و منگنه و کاردک و قفل دوچرخه🤪

✨کلی اهن پاره و قوطی های فلزی

✨ایزوگام استفاده نشده

✨سطل زباله بزرگ

✨ساعت دیواری خراب

✨پایه بادکنک

✨جوراب شلواری

✨میسلاواتر

✨دوتا مانتو

✨پنج تا شال و روسری

✨حدود ۱۵تا شلوار و تاب و بلوز راحتی خودم

✨چنددست لباس همسرم

✨چندین جفت جوراب

✨دوجفت دمپایی روفرشی

✨یه جاکلید

✨دوتا عروسک قچی کوچولو

✨سه جفت کفش خودم(راحتی،اسپرت،مجلسی)

✨سه عدد لباس زیر

✨دوعدد لباس خواب

✨یه قیچی ابرو

✨یه کیف پول

✨چندتا گل سر و کلیپس و تل

✨چندعدد لاک

✨پنج عدد رخت اویز

✨یک پک ادویه سوغاتی

✨دم پایی دستشویی(پاره شد باید جایگزین بشه)

✨دوتا پادری

2810