2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735359 بازدید | 44658 پست

سلام به همه،دیدم چند وقته کسی ماجرایی از مینی‌مالیستها یا ماکسیمالیستهای اطرافش تعریف نکرده گفتم خودم دست به کار بشم،یکی از اقوام نزدیک من که سه تا بچه هم داره به قدری خونشون شلوغه که وقتی میری اونجا جا نیست که حتی کیفتو بتونی بزاری یه گوشه،بزارید از دکور خونه بگم اول که یه پرده طرح دار شلوغ،مبلمان با منبت زیاد وپارچه طرح دار،میز جلو مبلی عسلی ها ومیز تلویزیون همه در ابعاد بزرگ و با منبت کاری فراوان،همه در یک سالن ۲۵ متری،اتاق خواب کوچولو با یه تخت که تا نزدیک سقف تاج منبت کاری شده داره یه دراور با آینه بزرگ که اطرافش تا ۸۰ سانت منبت کاری زده بیرون،با دوتا پاتختی که اونم کار شده هست و کشوهاش انقدر جا کم داره که چیزی توش جا نمیشه ولی خودشون جای زیادی اشغال کردن وتو اتاق جا نمیشن مجبور شده بزار تو راهرو ورودی اتاقا،حالا تو همین اتاق که جا نیست تکون بخوری روی دراور پر از وسیله هم آرایشی بهداشتی هم چیزایی مثل کلید و،،،،چون حمام تو اتاقه و کوچیکم هست سه مینی واش هم تو اتاق کنار حمام هست،میز اتو هم یه طرف دیگه اتاق،حالا این اتاق رو تصور کن با یه روتختی و پرده شلوغ ورنگی که هیچ کدومشون از نظر طرح و رنگ شبیه نیستن،بقیه پست بعدی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بریم سراغ آشپزخونه،کابینتها از این مدلهای شلوغ که من بهش میگم سلطنتی،با سرستونهای بزرگ،طلایی،وخود چوب درها هم طرح داره و فکر کنید با چوب طرح دار کابینت مدل دار بزنید اصلا آدم روانی میشه،یه جزیره وسط آشپز خونه هست که زیرش هرچی فکر کنید پیدا میشه،از گاز پیکنیک تا صندلی تا شو،روی جزیره و کابینتها دیگه نگم براتون،مثلا دوتا دونه بادوم تو یه پیاله رو کابینت یا جزیره،چنتا خرما ته یه قندون،شربت وقرص بچه ها پخش و پلا،یه تیکه نون خشک تو یه بشقاب،نصف غذای اضافه مونده بچه روی گاز تو یه قابلمه،وخیلی چیزای دیگه که بخوام بگم تا عید طول میکشه،حالا کنار یخچال یه فضای خالی هست اونجا چندا سینی و مجمعه،کیسه نون خشک،جای سیخ،و مشمای اضافه،حالا یخچال ،توی دبه ماست مثلا دو کیلویی به اندازه یه لیوان کوچیک کره محلی داغ کرده هست دیگه نمیگه اینو تو ظرف کوچیکتر خالی کنم،تو یه نعلبکی یه تیکه پنیر زرد و خشک شده،تو یه کاسه دوتا قاشق خامه که خشک شده،یه ظرف مرغ خوری که توش مثلا اندازه یه نفر سالاد اضافه مونده برای چند روز پیش،که نه روش سلفون داره نه تو یه ظرف کوچیک تر میریزه،نصف لیوان آب،دو یا سه تا قاشق برنج پخته که مونده وخشک شده تو یه بشقاب،رها شده تو یخچال،ودیگه ادامه نمیدم شاید باور نکنید،سینک و آبچکون همیشه پر از ظرف هست،سطل دستشویی و آشپزخانه همیشه طوری پر هست که درشون بسته نمیشه،همه این ها در حالی هست که ده روز زودتر خودش زنگ میزنه و دعوت میکنه و میگه کلی خونه رو مرتب کردم یخچالو خلوت کردم گفتم مهمون دارم راحت باشم،ایشون منزلشون ویلایی هست هم انباری دارن هم یخچال اضافه دارن هم اوضاع مالی مالیشون عالی هست ولی هیچی تو تونشون رو روال طبیعی نیست،مثلا وقتی تو انباری داری کیسه نون خشک نباید کنار یخچال باشه وحالا که اونجا گذاشتی دیگه یه تیکه نون خشک تو بشقاب رو کابینت چرا باید چند روز بمونه،هیچ ظرف درداری نداره تو خونه واز جای خرما و ارده و... استفاده مبکنه،بقیه پست بعد

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کمد لباسها جا کفشی و جالباسی پشت در نگم براتون ولی بازم هرجا میرن ماتم میگیرن که چی بپوشن این خانم ۲۴ ساله ازدواج کرده ولی هنوز لباسی که تو دوره نامزدی شوهرش برا تو خونه براش خریده بود رو هنوز داره،یه وقتهایی میگه مثلا شوهرم دو سال پیش هفت کیلو‌بال مرغ خریده من‌امروز تو فریزر پیدا کردم،همسرش از هر چیزی انقدر زیاد میخره که فرصت نمیکنن قبلی هارو تموم کنن همه چیز فاسد میشه،حالا از نظر انرژی ،وقتی وارد ابن خونه میشی به قدری اعصابت به هم میریزه که لحظه شماری میکنی که برگردی خونه خودت خود این خانواده انقدر عصبی هستن وانقدر مشکلات دارن که خدا میدونه،به نظر من اگر یه کم پاک سازی کنن و اطرافشونو کمی خلوت کنن آرامش وارد خونشون میشه و مشکلات عصبیشون بر طرف میشه ،خلاصه سرتونو درد نیارم منظورم از این همه نوشتن این بود که آدم بهتره همه چیز رو مطابق شرایطش پیش ببره تا علایقش،مثلا اگر من وسایل چوبی منبت و کار شده دوست دارم اما خونم کوچیکه اینو نخرم چون شلوغی بعدش به مرور اعصابو خراب میکنه بدون اینکه خودت متوجه بشی،یا اگر واقعا دوست داری اقلا پارچه روکشش ساده باشه،یا فرش و پرده رو ساده بردار،الان ابن خانم وقتی تو اتاقش انقدر جا کم بود دیگه نیاز نلود هر دو پاتختی رو بخره بعد بزاره تو راهرو،وقتی ماشین ظرف شویی داری و تعداد افراد خونه هم زیاده خوب بزار ظرفهارو تو ماشین،چرا سینک همیشه پر از ظرف باشه،مورد بعدی هم که خوب همه خانمای اینجا بلدن،همیشه به کمد لباسا سر بزنید آمار لباسای افراد خونه رو داشته باشید که میرید خرید بدونید چی بخرید،مثلا این خانم میگه من‌رفتم‌شلوار مشکی خریدم اومدم خونه بعد ده روز دیدم عین همون شلوار رو دوتا دارم اصلا یادم نیست کی خریدم،یا رفتم برای پسر کوچیک صندل خریدم بعد تو انباری دیدم صندل پسر وسطی کاملا نو مونده تو انباری که میتونستم بدم پسر کوچیکم استفاده کنه،یا اینکه هیچ وقت سر به فریزر نمیزنه که ببینه چی مونده از قبل که استفاده کنه،خیلی چیزا بعد چن سال پبدا میشه و کلا فاسد و بدون‌استفاده شده،ببخشید که طولانی بود

خانوماااا....من ی کیسه زباله بزرگ لباسایی ک نمیپوشمو نو هستن ریختم..بنظرتون بیرون بدم یا فعلا بزارم ...

بذار کنارتابه وقتش ببینی به کارت میاد یانه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خروجی :

یک سطل خالی برنج 

ما سالهاست یک مدل برنج رو از یک کشاورز تهیه میکنیم

مادرم از مسافرتشون به شهرهای شمالی برامون برنج سوغات آوردن و سطل ساده پلاستیکی تهیه کرده بودن برنج هرکس رو توی سطل ریختن و سوغاتی دادن

برنج مصرف شد سطل رو شستم و خشک کردم 

بعد از مشورت با مادرم می‌بخشم به کسی که اهل درست کردن شور و ترشی در حجم زیاد باشه

ققنوس
این تقریبا منم. 😢 با این تفاوت که مبلمان خونم ساده است و تک رنگ. 

ان شاالله با تجریبات دوستان پیش میرید و بعد آرامشی پیدا میکنید که قابل وصف نیست

از کمد لباسها جا کفشی و جالباسی پشت در نگم براتون ولی بازم هرجا میرن ماتم میگیرن که چی بپوشن این خان ...

ماشاالله چجوری این حجم رو هندل میکنن

زحمتی که باید برای نظافت این خونه بکشن بسیار زیاده 

و چون از پسش برنمیان خونه و زندگی به این شکل دراومده

کاش یه جایی به خودشون بیان و متوقف بشن😵‍💫🥴

ققنوس
بریم سراغ آشپزخونه،کابینتها از این مدلهای شلوغ که من بهش میگم سلطنتی،با سرستونهای بزرگ،طلایی،وخود چو ...

جسارت نشه ولی بنده حس میکنم یمقدار شلخته هم باشن

منزل شلوغ و پر وسیله زیاد هست ولی ایشون برای مرتبی همین منزل هم فکری نکردن

ققنوس
خانوماااا....من ی کیسه زباله بزرگ لباسایی ک نمیپوشمو نو هستن ریختم..بنظرتون بیرون بدم یا فعلا بزارم ...

من از نظر روحی اذیت میشم اگر توی منزل نگهداری کنم پس میذارم خروجی حتی شده کنار سطل زباله

شما اگر اذیتتون نمیکنه نگهش دارید

ققنوس
این تقریبا منم. 😢 با این تفاوت که مبلمان خونم ساده است و تک رنگ. 

من حس میکنم شما در حق خودتون اچحاف میکنید

من خیلی اهل بازخورد کتبی دادن نیستم ولی اکثرا لایک میکنم که نویسنده متوجه بشن مطلبشون دیده شده

تا جایی که میبینم شما بسیار فعال هستید و گزارش پاکسازی دارید

پس بنظر نمیاد منزل شما شبیه منزل توصیف شده باشه

چون منزلی که توصیف میکنن حس میشه علاوه بر پر وسیله بودن نیاز به تمیزکاری هم داره

ققنوس
بریم سراغ آشپزخونه،کابینتها از این مدلهای شلوغ که من بهش میگم سلطنتی،با سرستونهای بزرگ،طلایی،وخود چو ...

ادم قشنگ سرسام میگیره این خونه هارو میبینه.

مرتب کردن و کم کردن وسایل شاید چند ماه زمان بخواد

ولی کاملا موافقم وقتی خونمون متراژش کمه چرا باید مبلمان سلطنتی بخریم؟

پرده والان دار شلوغ

فرش با طرح خیلی شلوغ

ی سری چیزا ادم باید خودش دقت کنه.

من خودم برای انتخاب فرش تجربه نداشتم فرشمو شلوغ انتخاب کردم،انشالله بعدها میفروشم فرش مناسب خونمون میگیرم.

پرده تور گلدار سفید زدم.

مبل فعلا ندارم

کابینت ها سفید ساده هست با کانتر قهوه ای.

فقط الان اشپزخونه یکم شلوغه انشالله با همین روند تاپیک خلوتش میکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
2810