2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736490 بازدید | 44686 پست

دیروز رفتیم خرید کلی ورودی داشتیم😭

البته لباس زمستونی بود لازم بود . تازه کلی جلوی همسرجانو گرفتم. وگرنه دوبرابر اینو برداشته بود. 

ورودی:

کت برا همسر

۲تا شلوار برا همسر 

۱دورس همسر 

۱کفش همسر 

۱دورس پسر 

۱بافت دختر 

۲متر پارچه مانتو زمستونی برا خودم

از ۱۴تا کتابی که دادم به داداشم ۳تاشو برگردونده 

من اصلا کتابامو نمیدم به هیچکس

حجم کتابهاتون چقدره؟

قبلا گفتم، ما دوتا کتابخونه بزرگ داریم یکی داخل خونه یکی زیرزمین

و تقریبا همینقدر کتاب هم سالهای قبل به کتابخونه دادیم،کتابهای نفیس و مهم تر رو نمیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حجم کتابهاتون چقدره؟ قبلا گفتم، ما دوتا کتابخونه بزرگ داریم یکی داخل خونه یکی زیرزمین و تقریبا همی ...

کتابخونم تقریبا ۵ متر مربع. یک چهارم کتاب درسی چیده شده. یک چهارم دیگش هم تخصصیه . تقریبا به همین درسیا مربوطه. یک چهارمش متفرقه است. یک چهارم دیگش هم لوازم تحریر و نقشه کشی و نقاشیه. 

جدیدا کتاب نمیخریم‌ از کتابخونه میگیریم. مگه اینکه تخصصی باشه مجبوریم بخریم. 

اون کتابای متفرقه رو شاید بشه فکری کرد براش. بیرون بدم.  چون کتابای کتابخونه آپدیت میشه و جدید تره. خواستم از کتابخونه تهیه میکنم میخونم. 

متفرقه منظورم روانشناسی، تربیتی و ...

داستان اصلا ندارم. چون خودم هیچ وقت داستان نخوندم. ولی دخترم و همسرم خیلی داستان میخونن. اونام از کتابخونه میگیرن. 

دوستام همش بهم میگفتن داستان نمیخونی برا همین بلد نیستی عاشق بشی، دوس پسر نداری. برام کتاب آوردن بخونم. منم دیدم مغزم داره سوت می‌کشه، نصفه نیمه پس دادم بهشون. 😂😂😂

سلام دوستان ،من از کوچیکی مینیمال بودم ولی چون نمیدونستم اینم یه سبکی از زندگی محسوب میشه همه مخصوصا ...

عزیزم فرش نداره پذیرایی تون ....

منم پذیرایی حدود ۳۵متره ...یه فرش ۱۲ که دورش مبل ۷ نفره چیدم 

یه ۶ متری که جلوی تلویزیونه دارم

❤️
دیروز رفتیم خرید کلی ورودی داشتیم😭 البته لباس زمستونی بود لازم بود . تازه کلی جلوی همسرجانو گرفتم. ...

مبارک باشع بسلامتی بپوشین.سایه جان من چون ب تازگی اثاث کشی کردم دارم ظاهر خونه رو مرتب میکنم بعدا میرم سراغ پاکسازی سوراخ سمبه ها

امروز نوبت شستن سرویس ها بود که انجام شد.

بچه ها من همچنان با بحث دستکش ها درگیرم.یه بار مصرف خریدم گشاد تو دست جمع میشه خوب نیست.دستکش پزشکی سخت می ره تو دست.دستکش آشپزخونه‌ گیر کرد به یه چیز تیز پاره شد.به فکرم رسید با یه کم پارچه که تو خونه دارم دستکش پارچه ای بدوزم ....برای انجام کارای خونه منظورم که دستام اذیت نشه...حالا اگه دستکش پارچه ای اکی بود بهتون میگم.

یه دامن ویه شلوار نیاز به تغییر سایز داره گذاشتم کنار ببرم خیاطی.یه کت مشکی داشتم خیلی وقته دارمش دیگه می خوام روزمره بپوشم که بعد از مدتیییییی بره خروجی.یه کت جدیدم که دوختم این هفته اماده میشه‌.

شادی صدام کنید
امروز نوبت شستن سرویس ها بود که انجام شد. بچه ها من همچنان با بحث دستکش ها درگیرم.یه بار مصرف خریدم ...

شادی جان دستکش پزشکی فکنم سایز دستت نبوده که سخت بوده بپوشیش. یه سایز s داره خیلی کوچکه. 

یه سایز m که مدیوم و متوسطه و یه سایز L هست که بزرگه 

قبل از خریدنش یدونه بپوش ازش امتحان کن کدوم بدستت اندازست‌. 

امروز نوبت شستن سرویس ها بود که انجام شد. بچه ها من همچنان با بحث دستکش ها درگیرم.یه بار مصرف خریدم ...

اخه با دستکش پارچه ای که نمیشه ظرف شست

من مشکلم ظرف شستنه. تقریبا ماهی یه جفت دستکش ظرفشویی میره سطل اشغال خیلی ناراحتم از این بابت ولی چاره ای هم ندارم اگزما دارم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر