2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736793 بازدید | 44690 پست
اجازه نمیده سوا کنم 🙃 میگه بگو چی میخوای بردارم نمیذارم خراب بشه،ولی اینکه باید مرتب برنامه ریزی ...

دقیقا شوهر منم همینطوریه،برای پسر سه ساله م هم اندازه خودمون غذا سفارش میده یا ابمیوه و ... من هر چی میگم از بغل غذای خودمون میدم گوش نمیکنه.

ولی خیلی جاها جلوش رو میگیرم.اگر تو خونه غذاش یا ابمیوه ش بمونه میذارم کنار بعدا میخوره ولی غذای بیرونو نمیشه دستت بگیری بیاری خونه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه ها من کاتبخونه ندارم کتابم ندارم کتابهارو از طاقچه میخونم پس  چالش کتابخونه برای من نیست.

عوضش یه کشو تمیز میکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا شوهر منم همینطوریه،برای پسر سه ساله م هم اندازه خودمون غذا سفارش میده یا ابمیوه و ... من هر چی ...

چرا نمیشه عزیزم یا از خونه ظرف ببر یا از گارسون ظرف یه بار مصرف بگیر غذای پسرت بیار خونه.

شادی صدام کنید

دقیقا وضعیت منم اینجوریه وبارها اینجا در موردش حرف زدم.

الان میوه ها خوشگل چیدم گذاشتم روی میز جلوی چشممون باشه باز دیشب گفت میوه بخرم گفتم مهمون که نداریم بذار میوه هایی که روی میز خورده شه.الان چند روز یخچال خلوت خلوت چون سرش شلوغ بود وقت نکرده بره خرید منم این شکلی ام😃ولی فریزم پر پره[فریزرم فقط دو طبقه است]

کدو خریده بود خرد کردم گذاشتم فریزر چند تکه پختم خوردیم یه بار هم کیک اش پختم....دوتا تیکه اش نگه داشتم برای یلدا کیک اش بپزم.

یه‌خامه قنادی ام دارم باید تاریخ اش چک کنم یه فکری براش بکنم گفته بودم یه دونه خامه بخر دوتا خریده بود.

وای یادم افتاد برم ترنجبین بخورم تموم شه

شادی صدام کنید
بچه ها من کاتبخونه ندارم کتابم ندارم کتابهارو از طاقچه میخونم پس  چالش کتابخونه برای من نیست. ...

من و شما که کتابخانه مون رو توی طاقچه داریم 

بنظرم اگر سیو شده داری یا نمونه کتاب دانلود کردی که بخونی 

اون نمونه ها رو بخون اگر خوبن نگهشون دار اگر خوشت نیومد حذف کن

منم چون کتابخانه ندارم طاقچه رو پاکسازی کردم

از کتاب زنان ونوسی مردان مریخی نمونه کتاب گرفته بودم خوندم نپسندیدندم حذفش کردم

بقیه کتاب ها رو هم پوشه بندی کردم 

ققنوس
اره دیگه هدفش همینه به خاطر یکم پرز شدن الکی لباس رو ندیم بیرون در صورتیکه لباس سالمه حتی بعضی مانت ...

من طرز کار این دستگاه رو ندیدم نمیدونم ولی مااین پرزارو با ژیلت می‌بریم خیلی‌ هم خوب میشه هزینه زیادی هم نداره 😅😅

من طرز کار این دستگاه رو ندیدم نمیدونم ولی مااین پرزارو با ژیلت می‌بریم خیلی‌ هم خوب میشه هزینه زیاد ...

اره من میخواستم بگم ک دیدم شما گفتی

من با ژیلت پرزها رو میبرم

ی هودی جنس خوب از ترکیه داداشم اورد پارسال

فقط نمیدونم چرا بعد یکسال پرز داد یک جاهایش

با ژیلت درستش کردم نو شد😎

بچه ها خانم حمداوی یه دستگاه پرزگیر لباس داره،همیشه لباسا و روسریاشو پرزشو میگیره بنظرم خیلی کاربرد ...

من داشتم دادم به خواهرم زیاد خوب نبود 

من برای گرفتن پرز لباسها از ژیلت استفاده میکنم لباس رو پهن میکنم رو میز اتو روش ژیلت میکشم خیلی خیلی بهتر از اون پرز گیری هست که داشتم 😍

ندارم  تازه دارم میبینم البته من روسری ساتن و ابریشمی میپوشم پرز نمیشه  کلا لباسم پرز ه ...

هیدوا جان من ژیلت میکشم یدونه پرز هم نمی مونه برای لباسهای پشمی یکم باید آرومتر کشید که خراب نشه ولی در کل عالیه

بچه ها من کاتبخونه ندارم کتابم ندارم کتابهارو از طاقچه میخونم پس  چالش کتابخونه برای من نیست. ...

منم کتابخونه ندارم ولی عوضش رفتم کشوها ومیز تحریر وکیف وخلاصه اتاق پسرمو ریختم بیرون ومرتب کردم چند تا دفتر و خودکار وماژیک و یه عالمه کاغذa4 رفتن خروجی 

بچه ها از اونجایی که مینیمالیست و پسماند صفر شدن یه ارتباط مستقیمی دارن، من از دیروز دارم دستمال پارچه ای به جای دستمال توالت استفاده میکنم. کلا میخوام کم کم دستمال کاغذی رو از خونه حذف کنم. هم به محیط زیست کمک میشه و هم هزینه ها پایین میاد

و یه لیست درست کردم از تمام کارهای نصفه و نیمه ای که دارم. کتاب های خونده نشده یا نصفه خونده شده، بافتنی نصفه، کارای هنری ای که وسیلشو خریدم ولی هنوز شروع نکردم و …

تصمیم دارم تا اینا تموم نشدن، کار جدیدی شروع نکنم. اینجوری هم تکلیف کلی وسیله روشن میشه و هم بار منفی ای که کارای نصفه رو ذهن ادم میمونه ، از بین میره 

بچه ها از اونجایی که مینیمالیست و پسماند صفر شدن یه ارتباط مستقیمی دارن، من از دیروز دارم دستمال پار ...

من چند وقت پیش همین کار رو کردم یعنی دستمال توالت رو از دسشویی برداشتم ودستمال نخی استفاده کردم ولی راستش (معذرت میخوام)چندشم شد برای وفعه بعد استفاده کنم اگر هم کسی مشکلی نداشته باشه وبراش خوب باشه باز نمیشه دستمال توالت رو حذف کرد چون برای مهمان که نمیتونیم دستمال نخی بدیم البته این نظر منه 😅

ولی راجع به کارهای نیمه تمام خیلی ایده ی خوبیه منم حتما مینویسم و انجام میدم ممنون 😍🌺🌺🌺