2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736797 بازدید | 44690 پست
بچه ها از اونجایی که مینیمالیست و پسماند صفر شدن یه ارتباط مستقیمی دارن، من از دیروز دارم دستمال پار ...

عزیزم دقیقا منم مثل شما تصمیم گرفتم از یه دستمال استفاده کنم و یک روز در میمون بشورم 

فقط نمی دونم وقتی استفاده نمی کنم کجا بزارم😐🤔

برای کم کردن کاغذدستمالی چیکار می کنید؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من چند وقت پیش همین کار رو کردم یعنی دستمال توالت رو از دسشویی برداشتم ودستمال نخی استفاده کردم ولی ...

درسته، منم این کارو واسه خودم دارم انجام میدم. صد در صد نمیتونیم قوانین خودمونو به مهمونامون تحمیل کنیم.

ببین من داخل حمام توی یه کاسه کوچیک اب و تاید ریختم. بعد استفاده دستمال رو میندازم داخل اون . یا اگه لباس زیرم لک بشه میندازم داخل اون. فردا صبحش چند تا دستمال و لباس زیرو سریع با هم میشورم و میذارم خشک بشه.

یعنی هر بار موقع خشک کردنم یه دستمال جدید برمیدارم

من از این پارچه های تنظیف مانند از مامانم گرفتم، تیکه های کوچیک ازش بریدم و اونا رو استفاده میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دقیقا منم مثل شما تصمیم گرفتم از یه دستمال استفاده کنم و یک روز در میمون بشورم  فقط نمی ...

من داخل حمام توی یه کاسه کوچیک اب و تاید ریختم. بعد استفاده دستمال رو میندازم داخل اون . یا اگه لباس زیرم لک بشه میندازم داخل اون. فردا صبحش چند تا دستمال و لباس زیرو سریع با هم میشورم و میذارم خشک بشه.

یعنی هر بار موقع خشک کردنم یه دستمال جدید برمیدارم.

واسه کم کردن دستمال کاغذی تصمیم دارم داخل اشپزخونه این بار که دستمالم تموم شد، دیگه نخرم و فقط از دستمال پارچه ای استفاده کنم. یه سری خورده پارچه ام دارم که واسه چیزایی که خیلی چربه از اونا استفاده میکنم و بعد میندازم دور.

واسه دستمال کاغذی هایی که توی مهمونی ها استفاده میشه موقع غذا خوردن، تصمیم دارم دستمال سفره پارچه ای درست کنم. یک متر پارچه میخرم و اونا رو دستمال خوشگل درست میکنم.

دقیقا شوهر منم همینطوریه،برای پسر سه ساله م هم اندازه خودمون غذا سفارش میده یا ابمیوه و ... من هر چی ...

چرا نشه؟

من تا قبل بچه دار شدن اضافه غذامو نمیاوردم، ولی از وقتی بچه دار شدم حتما اضافه غذارو میارم، گاهی با خودم ظرف میبرم،ولی گاهیم که یهویی میشه خود رستوران ظرف میدن

به خصوص غذای دخترم که همیشه بیرون نمیخوره چون حواسش پرته،تا برسیم خونه میگه گشنمه

جدای از اون بابت اون غذا هزینه دادیم و واقعا نخوردن یا نبردن ما جز اسراف چیزی نداره،اوناهم غذارو میریزن بیرون دیگه...

از همه مهمتررررررر خانم حمداوی هم مخالف اینن غذایی تو ظرف بمونه😂 کلی دلایل زیست محیطی هم براش میارن😄

من طرز کار این دستگاه رو ندیدم نمیدونم ولی مااین پرزارو با ژیلت می‌بریم خیلی‌ هم خوب میشه هزینه زیاد ...

ایده ژیلت خیلی اقتصادی تره👌😂

امتحانش میکنم اگه خوب بود از فکر دستگاه میام بیرون😄

من داشتم دادم به خواهرم زیاد خوب نبود  من برای گرفتن پرز لباسها از ژیلت استفاده میکنم لباس رو ...

خب پس تصویب شد،ژیلت😂

چقد خوبه تجربیاتتون رو میگید ادم عاقلانه تصمیم میگیره برا خرید💚

خب دوباره این تاپیک به روز شد

به تازگی حدودا ۱۰ تا لباس مختلف مثل پالتو و سارافون و شومیز و .... داشتم که استفاده چندانی نداشت صرفا چون خوشگل بود رو رگال مونده بود بخشیدم به یه خوشگلی

یه گلدون هم بردم بذارم کنار سطل زباله تا کسی بر داره چون قشنگ و سالم بود تو راه خانم همسایه گفت بده به من گلام مونده بی گلدون

خداروشکر که وسیله هام رسید به اونایی که دوستش دارن

اینم از خروجی های این ماه😊

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
من داخل حمام توی یه کاسه کوچیک اب و تاید ریختم. بعد استفاده دستمال رو میندازم داخل اون . یا اگه لباس ...

در ادامه نکات شما بگم

من دستمال کاغذی زیاد استفاده نمیشه تو خونمون( هست ولی استفاده کمتره)

علاوه بر نکاتی که شما گفتید، اصولا بچه ها تو سرماخوردگی خیلی دستمال استفاده میکنن

دخترم کوچیکتر که بود هر بار سرماخورده میشد،بینیشم زخم میشد( پوست بچه ها حساستره) از دستمال مخملایی که برا اشپزخونه استفاده میشه( نمیدونم نانو میگن؟)  خریدم و دیگه به جای دستمال کاغذی از همون پارچه مخملا استفاده میشه 

چالش امروز راجب کتابخونه اس، متاسفانه از نظر کتاب اصلا مینیمال نیستیم

یه کتابخونه بزرگ تو خونه، و یکی هم تو زیرزمین

دو سال قبل نصف کتابهارو به کتابخونه دادیم ولی هنوزم هست،

بخوام برم سمت یه روز کاملم رو میگیره امروز وقت نمیکنم.

بیشتر از ظرف و ظروف، کتاب تو خونه ما پیدا میشه🤦🤦

من کتابخونه بزرگی داشتم 

پارسال فروختم کتابخونه رو 

نصف کتابها رو هم بردم کتابخونه هدیه کردم

ی کتابخونه کوچیک خریدم مینیمال سفید حدود یک متر طول یک متر عرض

کتابهای ک دوسشون داشتم و نتونستم دل بکنم رو نگه داشتم

بچه ها خانم حمداوی یه دستگاه پرزگیر لباس داره،همیشه لباسا و روسریاشو پرزشو میگیره بنظرم خیلی کاربرد ...

من باژیلت انجام میدم🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه هامونو چند روزی عوض کنیم😂 نمیدونم چرا ولی بچه های من حتی میوه هایی که دوست نداشته باشنم میخورن ...

منم اینطوری هستم الان نزدیک ۳۰کیلو خرمالو ۱۵کیلوپرتقال ونارنگی مامانم برام اورد همه رو قشنگ دسته بندی کردم یه سری تو ظرف میوه چیدم یه سری رو تومشماگذاشتم تو کشوی یخچال وبرامدتهامیوه نمیخرم،خرمالوهارو هم هرروز اونایی که میپزه خورده میشه.عاشق میوه هستیم،یه سبدکوچیک هم براکسی سوغات بردم.

هیدوا جان من ژیلت میکشم یدونه پرز هم نمی مونه برای لباسهای پشمی یکم باید آرومتر کشید که خراب نشه ولی ...

آره منم ژیلت میکشم خیلی خوبه