2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737352 بازدید | 44691 پست

من با تکنیک عادت تا الان دوتا عادت به وجود آوردم. 

ظرف شستن عادتمه و همیشه نا خوداگاه تا میرم آشپزخونه بدون فکر کردن ظرف میشورم. 

اومدم دوتا کار که میخواستم انجام بدم و همیشه تنبلیم میومد بهش چسبوندم. 

۱. ظرفای قبلی که شسته بودم و گذاشته بودم آبش چکیده بشه رو جا بجا نمبکردم و ظرفای جدید شسته رو روش میچیذم و با همین تکنیک الان این کار رو هم ناخودآگاه قبل ظرف شستن انجام میدم.

۲. سینک رو نمیشستم. الان روی  سینک رو قبل شستن ظرفا میشورم. کاسه هاشم بعد شستن ظرفا میشورم.

ایشالله بقیه کارا رو هم کم کم به همین ظرف شستن میچسبونم🥰. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم دیشب از  یه نمایشگاه علمی بازدید کرده بود متاسفانه از هدایای نمایشگاه کلی ورودی داشتیم:  

یه فلاسک

یه جفت رویه ی کوسن

یه فلش

سه تا خودکار

جا کارتی و بندش

سررسید

دستمال مرطوب

ساک خرید

برگه یادداشت

اینا فعلا موند رو دستم تا تو موقعیت مناسب هدیه بدم به کسی یا استفاده کنیم

❌️لایک❌️

سلااام به همه

توی پاکسازی دیروز هیچ خروجی ای نداشتم

فقط یه سری وسیله گذاشتم کنار تا تغییرشون بدم و کاربرد جدید پیدا کنن. بیشتر مرتب سازی کردم

من یک دور کااااامل و اساسی خونه رو پاکسازی کردم، امروزم میخوام تمیز کاری کنم

فقط از این به بعد باید خیلییی حواسم به ورودیام باشه تا دوباره به وضع قبلم دچار نشم

من با تکنیک عادت تا الان دوتا عادت به وجود آوردم.  ظرف شستن عادتمه و همیشه نا خوداگاه تا میرم ...

دقیقا  همین طوره..

ایجاد عادت هم کارها رو راحت می‌کنه هم سریع 

مثلا از عادت های خوبم این هس که  ظرفها تا خشک شدن میزارم سر جاش و ظرف هم نمیزارم توی سینک بمونه .. نهایت زمانی ک بمونه توی سینک یکساعت هست..

دومین عادت کوچیک و خوبم این هس ک از بیرون ک میام از سویچ و کلید گرفته 

تا مانتو و کیف و.. همه رو همون موقع آویزون میکنم بعد میرم دستمو میشورم

اینجوری هیچ جا ب هم ریخته نمیشه 

خانما یه سوال،ما لباسای بیرون که هرروز نمی تونیم بشوریم،تو کمدم نمیشه لباس های پوشیده شده رو با لباسای تمییز یجا گذاشت،شما چیکار می کنید؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
شما هم بچه ها  از عادت های خوبتون بگید تا برای بقیه ایده و‌الگو بشه

من می خوام یه عادتی رو تو خودم ایجاد کنم که هرشب قبل خواب همه جارو مرتب و تمییز کنم و همه ظرفارو بشورم و بعد بخوابم تا صبح با یه خونه تمییز بیدار بشم و راحت باشم😁🤝

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
اره عزیزم بجز پذیرایی همه جا موکت شده مثلا نشیمن ۲۴ متره یه فرش ۱۲ متری انداختم یا اتاقام مثلا&nbs ...

بعد وقتی چیزی می ریزه چطوری تمیز می کنی؟

سرامیک وپارکت لااقل با یه دستمال تمیز میشن.

خونه منم موکت

شادی صدام کنید
من بدبختی اینه تازه اثاث کشی کردیم باید کل یخچالو تمیز کنم گند میکنه لامسب حسم نمیاد تمیز کنم یک بار ...

پس تو زور لازم داری😠

من امروز ۱طبقه رو تمیز میکنم تو کل یخچالو. شب بیا گزارش بده وگرنه تنبیه داریم😡🤭

دقیقا  همین طوره.. ایجاد عادت هم کارها رو راحت می‌کنه هم سریع  مثلا از عادت های خوبم این ...

آره اینم این چن وقت تونستم عادت درست کنم. از بیرون میام لباسامو سزیع جابجا میکنم. ولی کلید رو نتونستم. هر روز مکافات داریم برا پیدا کردن کلید😭😂