2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738963 بازدید | 44705 پست
خروجی ها رو باید وارد چرخه باز مصرفی کرد،یا بخشیده بشن،یا برن بازیافت،لباس چون بازیافت نمیشه باید وا ...

نه داخل سطل نمیریزم

چون کسی رو نمیشناسم بهش بدم فعلا همه رو گذاشتم داخل یه کیسه تا از چند نفر پرس و جو کنم ببینم کسی نیاز داره یا نه

من قبل پاکسازیام هم همیشه زباله ها رو تفکیک میکردم. زباله های خشکم مثل بطری شیر و ترشی و این چیزا رو جدا میکنم و چون مرکز بازیافت برام دوره سختمه ببرم اونجا. میذارم کنار سطل زباله ، که این زباله گردا بردارن

بچه ها شما از صابون چه استفاده ای می کنید؟به نظرتون میشه از لیست خرید خونه حذف کرد؟

ما تو خونمون هرکدوم جورابهامونو خودمون با دست میشوریم چون تمیز تر میشه و حتما با صابون گلنار (از این سبزا)

لباسهای کوچولومم هر کدوم لک بشه با همین صابون با دست میشورم 

یه صابون زرچوبه هم من برای صورتم استفاده میکنم.

یه پسرم یه صابون مخصوص جوش خودشو داره.

برای بدن تو حموم صابون استفاده نمیکنیم اصولا شامپو بدن داریم ولی یه صابون گیاهیم اونجا داریم برای سنگ پا که من استفاده میکنم.

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش خیلی ساله که وام نگرفتیم  اون سود پول رو قبول نداریم (بااحترام به نظرات بقیه،این مورد رو ...

الهی که پربرکت باشین🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲♥️♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قربونت برم نازنینم 🌺🌺🌺 ان شاالله هرچی خوبی برای دیگران میخوای به خودت برسه گلم ❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خروجی 

۱.جعبه قرص

۲.۳. دوعدد شیشه تبرک روز عید قربان از سمت سید

۴.صدف ها ی جمع شده از کنار دریا رفت زباله

۵_۱۰ شش عدد ظرف هفت سین رفت یه گوشه واس فروش

۱۱.یه سری کاغذ رفت بازیافت

۱۲-۱۴, سه عدد عکس که بدچاپ شده بود و مجدد چاپ شد دوتا از هر کدوم بود که یکی از هرکدام که ریز کردم ریختم بازیافت

بچه ها شما از صابون چه استفاده ای می کنید؟به نظرتون میشه از لیست خرید خونه حذف کرد؟

سلام ،شادی جان من صابون نمی‌خرم ،یه صابون پارسال همین موقعا خریدم هنوزم هست، واسه صورتم فوم ،واسه بدنم شوینده ،واسه مو هم که قطعا شامپو و...فقط چون عادت دارم پاهامو هر چند وقتی یه بار سنگ پا می‌شورم ،صابون خیلی کم همون موقع مصرف میشه که اونم اکثر اوقات شامپو بدن میزنم ،همش فراموش میکنم شصابونم دارم 

من از صابون مراغه ای برای شستن صورت و لیف کشیدن تو خموم استفاده میکنم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

شامپو بدن جایگزین کن ...ولی خودم ازصابون اضافه بمونه منظورم ورق نازک با اب قاطیش میکنم برای شستشو پتو ازشون استفاده میکنم

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
قابلمه روحی ندارم گلم

من سبزی رو بعد از شستشو میزارم تو آبکش، آبش که کامل رفت میریزم تو کیسه فریزر، تا یک هفته تو یخچال سالم می مونه. یک کیلو سبزی رو توی دو تا کیسه جدا میزارم. 

البته اگه موقع شستن، زیاد تو آب مونده باشه و آب وارد بافت سبزی شده باشه در هر صورت زود خراب میشه. 

بچه ها شما سبزی خوردن رو توی چی نگه میدارید توی یخچال ؟؟ ب نظرتون  از اون سبد های سبزی ک  ...

من پاک میکنم ولی نمیشورم 

تو پلاستیک زیپ کیپ سایز بزرگ نگهداری میکنم

هیچی نمیشه بیشتر از یک هفته هم میمونه برام

ولی خوب باید نشسته باشه

ققنوس