2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738741 بازدید | 44704 پست

بازم رفتم سراغ کمد:خروجی:یه سارافون که تنگ شده، دمپایی سرویس پسرم.کشوهام دارن کم کم سبک میشن لباسایی قدیمی یکی یکی میرن خروجی ونیاز به ورودی ندارم درسته دلم مانتو پاییزه میخواد این خواستمه ولی نیازم نیست.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
این پسرم از وقتی به دنیا اومد هرچی چشم روشنی اوردن رفتم براش از این شمش کوچیکا گرفتم روی هم شده بود ...

میتونی بذاری بانک با طلاش وام هم بگیری با پول وامش طلا بخری دوباره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر مدرسه ایم دوتا شلوار لی داشت شلوارا رو تابستون براش خریده بودیم و الان هم تنگ شده بود و هم ک ...

کیف کردم👌👌👌👌الهی کلی طلا وسکه بخره بعدش هم زمین😍😍😍😍😍مبارکش باشه.

افتضاح ..وسایل ریز ودرشت 30سال پیشم داریم ...اخرش یه روز میسوزونمشون

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
ما قبلا مثل هم بودیم انقدر وسیله میخریدیم باهم. من دیگه کلا عوض شدم.من قبلناهم بهش میگفتم اینهمه وس ...

انشالله میخری

افتضاح ..وسایل ریز ودرشت 30سال پیشم داریم ...اخرش یه روز میسوزونمشون

استارت بزن یه حال خوبی میادسراغت😍

سلام سلاااااام 😍😍😍 

براتون ارزو میکنم روزی سرشار از انرژی مثبت و ارتعاش بالا داشته باشید 👌😌 

من امروز صبح نگاهی عمیق به گوشیم انداختم.... 

چه اندازه گروه ها و چنل های بی خاصیت ( بعضی ها هم مفید بودند اما چک نمیکردم !) رو حذف کردم از تلگرام ، اینستاگرام ، روبیکا و..... ! احساس کردم دراین مرحله ۲ کیلو از وزن گوشی ام کم شد! 

در مرحله ی بعد سایت هایی که دران عضو بودم همانند نینی سایت، انجمن نودوهشتیا ، ویرگول و..... پیام های غیرمفید و قدیمی رو پاک کردم دراینجا ۵۰۰ گرم کم شد 😁 

عکس های تکراری ، الکی، اسکرین شات، فیلم های پرحجم و... رو پاک کردم اینجا ۱۰ کیلو کم شد 😖😂 

یادداشت های قدیمی و غیر مفید، مخاطبینی که تماسی باان ها نداشتم، اپلیکشن هایی که کم استفاده می کردم و مفید نبودن، اهنگ هایی که درلیستم قدیمی بود و یا گوش نمیدادم ، چت های زیاد و قدیمی و حافظه پنهان اپلیکشن ها و....همرو پاک کردم! اینجا ۲۰ کیلو کم شد 😁

خلاصه بگم گوشی ام خیلی سبک شده و چقدر این حس خوبه و خوشحال هستم... 😍😍😍 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام سلاااااام 😍😍😍  براتون ارزو میکنم روزی سرشار از انرژی مثبت و ارتعاش بالا داشته باشید 👌 ...

من تلگرام خودش کلی گروه میاره چیکار کنم این گروه ها نیان؟

شادی صدام کنید
کیف کردم👌👌👌👌الهی کلی طلا وسکه بخره بعدش هم زمین😍😍😍😍😍مبارکش باشه.

قربونت برم نازنینم 🌺🌺🌺

ان شاالله هرچی خوبی برای دیگران میخوای به خودت برسه گلم ❤️❤️❤️

❌لایک❌
من تلگرام خودش کلی گروه میاره چیکار کنم این گروه ها نیان؟

تلگرام اصلی نصب کن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چه جالب😂😂😂

من قبلا آدمی بودم که میرفتم تو لوازم التحریری محااااااال بود دست خالی بیرون بیام 

الان هروقت نیاز به چیزی پیدا میکنیم حتما با لیست میریم و خارج از لیست چیزی برنمیداریم مگه اینکه لازممون بوده و یادمون رفته بیاریم تو لیست...

الان فقط میرم و لذت میبرم از دیدنشون و این واقعا شعار نیست😁❤️😁

❌لایک❌
میتونی بذاری بانک با طلاش وام هم بگیری با پول وامش طلا بخری دوباره.

راستش خیلی ساله که وام نگرفتیم 

اون سود پول رو قبول نداریم (بااحترام به نظرات بقیه،این مورد رو ریپلای نکنید❤️)

خدا هم کمکمون کرده 

الان دوتا ماشین 

دوتا موتور

یه خونه که به اسم دوتا پسر بزرگامه و اونا اجاره ش رو میگیرن 

و یه مقدار زمین 

و مقداری طلا داریم

❌لایک❌