2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738935 بازدید | 44705 پست

سلام من دو روزِ فلشمو وصل میکنم به گوشیم ازش عکس و فیلم پاک میکنم.

فلشم ۳۲ بوده کاملا پر بود،الان ۲۱ گیگ داخلش فیلم و عکس داره.هنوزم خیلی زیاده 

چقدر فیلمای الکی و عکسای کاملا تارومسخره نگهداشته بودم.

اگر حوصله م بکشه بازم از خالی میکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دیروز ب شوهرم میگفتم کاشکی از بچگی یا نوزادیم لااقل ده تا عکس داشتم.

نه به ما که یه دونه عکسم نداریم،نه به بچه های الان ک از بند نافشون هم یادگاری درست میکنن.

بعد باخودم داشتم فکر میکردم من خودم حوصله م نمیکشه بشینم عکسا و فیلمای نوزادی بچه مو نگا کنم بعد ها خودش نگاه میکنه؟؟

دیگه فعلا نگه میدارم بعدها اگر خواست نگهداره نخواست پاک کنه.

ولی عکسای قدیمی خودمونو نگاه کردم کلا حالم بد شد عصبی شدم.اصلا اصلا دوست ندارم برگردم ب گذشته.

عکساش اصلا انرژی خوبی نداشتن 

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها شما از صابون چه استفاده ای می کنید؟به نظرتون میشه از لیست خرید خونه حذف کرد؟

ما کلا هیچ استفاده ای از صابون نداریم😁🤝خوشم نمیاد ازش😶

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

خانما من چهارتا ظرف اردور خوری دارم حقیقتش استفادش زیاد نیست و یه حسی شلوغیم بهم می دن ولی نمی تونمم ازش دل بکنم بزارم خروجی😐نمی دونم چیکار کنم☹️شما جای من باشین چیکار می کنید؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

عصرتون به شادی و آرامش دوستان🥰

دیروز کلی خروجی داشتم وقت نکردم بزارم امروز اومدم برای گزارش😇

دبه خالی ترشی ۵ کیلویی که بد رنگ شده بود😏

یه چهارلیتری خالی که همسرم گذاشته بود تو انباری برای یه وقت شاید لازم بشه 😜

دوتا گلدان سفالی بزرگ🙄

دو تا جعبه میوه 😎

توپ فوتبال سوراخ شده😊

یه اسپری بد بو که همسرم خریده بود بوش خیلی گند بود منم انداختم بیرون🤮

گل مصنوعی 🤔

گلدان پلاستیکی🫤

مقداری سبزی خشک قدیمی که رنگش عوض شده بود 😵‍💫

چند تا کتاب🙃

برای خورشید پس از شبهای طولانی
دیروز ب شوهرم میگفتم کاشکی از بچگی یا نوزادیم لااقل ده تا عکس داشتم. نه به ما که یه دونه عکسم نداری ...

من تقریبا همه عکسای قدیمی رو انداختم دور.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
خانما من چهارتا ظرف اردور خوری دارم حقیقتش استفادش زیاد نیست و یه حسی شلوغیم بهم می دن ولی نمی تونمم ...

بذار توی یه جعبه بذار یا انباری یا جایی دور از دسترس

تا اسفند ماه بهشون مهلت بده

اگر تا اون روز لازمت نشدن با یه خداحافظی هم خودت هم اونا رو خوشحال کن

ققنوس
بچه ها شما از صابون چه استفاده ای می کنید؟به نظرتون میشه از لیست خرید خونه حذف کرد؟

یک عدد صابون سیو در حمام داریم برای جناب همسر

جز اون صابون دیگه ای نیست بقیه خانواده هم شامپو بدن مصرف دارن

ققنوس

من سالهاست استفاده نمیکنم شامپوبدن میزنم فقط صابون رخشوی داریم برا لباس زیر 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بذار توی یه جعبه بذار یا انباری یا جایی دور از دسترس تا اسفند ماه بهشون مهلت بده اگر تا اون روز لا ...

مرسی عزیزم روش خوبیه👌

خانما من چهارتا ظرف اردور خوری دارم حقیقتش استفادش زیاد نیست و یه حسی شلوغیم بهم می دن ولی نمی تونمم ...

مدل اش چطوریه شبیه اش از نت برامون بذار اگه جوا میشه از کاسه هاش می تونی استفاده دیگه ای بکنی.

شادی صدام کنید

امروز نوبت دو تا کابینت آشپزخونه بود که انجام شد‌

ورودی/خروجی نداشتم.

در مورد صابون نمی خواستم که صابون حذف کنم شامپو بدن جایگزین کنم.می خواستم کلا صابون حذف کنم که ظاهرا بودنش لازمه‌سعی می کنم دیر به دیر بخریم.

شادی صدام کنید
مدل اش چطوریه شبیه اش از نت برامون بذار اگه جوا میشه از کاسه هاش می تونی استفاده دیگه ای بکنی.

عزیزم ببخشید نمی دونم چرا اصلا عکس نمی تونم بزارم اصلا نمیاره☹️💔نه متاسفانه چسبیدس،به قول یکی از عزیزان می زارم تا اسفند بمونه تا ببینم استفاده میشه یا نه