2777
2789
عنوان

هنر بودجه بندی پول

50 بازدید | 8 پست

وقتی میدونی بودجه تون کمه لباس میخرین؟ 

شوهرم خسیس نیس ولی بودجه مون کم بوده من دلم نمیاد لباس بخرم اونم همینطور ولی میترسم عادی بشه براش چه کنممم

در حد نیاز میخرم ولخرجی نمیکنم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن هر جوری خرج کنی خدا میرسونه. ولی خب من بخاطر شرایط مالیم کمتر خریدم الان اصن دلم نمیاد دیگه لباس بخرم. شوهرمم بدتر من. ولی سعی کن کنار مدریت کردن هر ماه یچیزی واس خودت یا همسرت بخری عادت نشه

مثلا چی جزیی بگو

مثلا لباس در حد یه بار عید یه بار پاییز و  هرچیزی کهنه بشه میخرم نه اینکه لزوما از سرتا پا زیر و رو رو بخرم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خیلی هنر بزرگیه

اینکه بتونی پولتو چند قسمت کنی و باهاش زندگیتو پیش ببری واقعا هنره

من پولمو چند قسمت کردم،ولی باز تو خرید لباس ضعیفم

شاید چون لباس کم دارم

پول کمی ک هر ماه دستمه رو نمیدونم بدم شلوار،بدم بافت،کاپشن و...

اینقدر همیشه دس دس میکنم الکی پوله خراب میشه هیچی هم نمیخرم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
والا اینقد همه چی گرونه ما پولی برای خرید نداریم

میدونم. منم یه مدت خیلی کم داشتیم و شاید چندین ماه چیزی نمیخریدم. الان واقعا مث گداها شدم دلم نمیاد بخرم چون هی میگم گرون و ... ولی خاهرم همیشه خریده و همیشه خدا رسونده