2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738923 بازدید | 44705 پست
من دو تا وست و شومیز دارم سه تا شلوار جین دو تا کت و شلوار یه کت جین یه کت چرم یدونه هم مانتو عب ...

چقدر عالی 

من الان کمدارو خلوت کردم 

دو سه تا کت شلوار مجلسی و دو دست دم دستی و یک وست و سه روسری بزرگ گذاشتم دم دست که اینا رو استفاده کنم که خسته شدم ازشون یا کهنه شدن بزارمشون کنار و برم سراغ لباسای بایگانی شده در کاور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای گل

در مورد تشک و پتو یه سوال دارم

۵ تا تشک دارم. حالا می‌خوام پتو بخرم.

کلا دو تا پتو دونفره/ دو تا پتو یکنفره/ دوتا پتو ژله ای دونفره/ دوتا پتو ژله ای تکنفره بگیرم  خوب میشه؟

(همشون رو می‌خوام  قهوه ای روشن یا تیره  تکرنگ بکیرم که ساده باشه)

من خانواده مامانم شون کلا ۵ نفرن  و  مادر شوهرم شون با تمام عروسها و نوه ها میشن ۸ نفر هستن

مهمون دیگه فکر نکنم بیاد خونه م بخوابه! 

منم واقعا دوس دارم یه عالمه چیز میز بریزم بیرون ولی کلا از وقتی ازدواج کردم وسیله خونه ای نخریدم ...ولی با این حال اشغال زیاد جمع میشه...درمورد لباسم من از عید این تصمیمو گرفتم ک لباس نگیرم و همینایی ک دارم رو تا حد دور انداختن استفاده کنم و کمدم رو ازلباسایی ک نه میشه انداخت و نه میشه پوشید پاک کنم...الان تقریبا بیشترش دور انداختنی شده..همینطور یسری از لباس تو خونه ایهام...

سلام خدمت شما ببخشید یه سوال من پودر خمیر مایه خریدم چند وقت پیش همینطور مونده توی کابینت البته چندباری استفاده کردم ولی زیاد گرفتم ازش موند وفله ای گرفتم میدونید تاریخ مصرف خمیر مایه چند وقته وآیا فاسد شدنیه وهمینطور ادویه ترشی خاکشیر وقهوه آسیاب شده آیا بیشتراز شش ماه یکسال فاسد شدن بنظر شما 

خانومای گل در مورد تشک و پتوی سوال دارم ۵ تا تشک دارم. حالا می‌خوام پتو بخرم. کلا دو تا پتو ...

این همه پتو دارم همه دو نفره و جنس خوب و نقش برجسته

نو هستن و برای عکس در اوردمشون

همه هدیه های خونه نویی من بوده🤦🏻‍♀️ اما اصلا سلیقه من نیست 

من تک رنگ ساده می‌خوام

تو دیوار اینارو میفروشم و بجاش چیزایی که گفتم می‌خرم ...

مادذم انقدر وسایل اضافه نگه میداره من میندازم دور داشتم پامیشدم یکم سبک کنم تاپیک مینیمالیست دیدم

🥰🥰

هرهفته دوتا کیسه وسیله حداقل میذارم جلو در وسایل بدردبخور میدم کسی بازم هست ولی  

انباری نداریم عزیزم تنها جایی که میشه گذاشت اتاق هست  ولی امروز می‌خوام بندازمش تا خیالم راحت ...

ار همرو‌بده بره من دیروز کلی ظرف‌ وظروف  ک ناقص بود دادم‌رفت

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
خانومای گل در مورد تشک و پتو یه سوال دارم ۵ تا تشک دارم. حالا می‌خوام پتو بخرم. کلا دو تا پت ...

پتو دو نفره از این جدیدا بگیر 

هم سبک هستن و توی ماشین شسته میشن هم تکرنگ هستن و شلوغی بصری ندارد

من سه تا خریدم عشق من شدن

ققنوس
براکادویی خوبه چند میزاری وکدوم شهری؟

زاهدانم عزیزم البته بخاطر شغل همسر اومدیم اینجا خونه گرفتیم.

راستش ترجیح میدم تو دیوار شهرمون بفروشم،  چون می‌خوام با پولش دوباره پتو بخرم 

از قیمت بازار یکم کمتر میذارم 

فکر کنم الان دو نفره ها، سایز ۲۲۰در۲۴۰ سانت 

۸۵۰ یا ۹۰۰ تومن به بالاست

من ۷۸۰ میذارم

هال خونه ی ما مبل ، فرش، بخاری، یک گلدان، تلویزیون ، میز جلو مبلی و دو تا عسلی، دو تا بالشت تکیه دا ...

اون قسمت لوله چیه؟متوجه نشدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پتو دو نفره از این جدیدا بگیر  هم سبک هستن و توی ماشین شسته میشن هم تکرنگ هستن و شلوغی بصری ند ...

منظورت ژله ای ها و مسافرتی هاست ؟

توی زمستون گرمای کمی نداره؟ میگم نکنه مهمون سرما بخوره😂

میشه عکس از پتو و مارکش برام بفرستی گل جان ... راستش دو روزه سایت هارو زیر و رو کردم تا ببینم کدوم پتو بهتره و بخرم