2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738963 بازدید | 44705 پست

لباس خونگی هم قبلا گفتم

دو تا پیراهن برای خواب دارم( منزل خودمون)

دو تا تیشرت و شلوار خواب (منزل بقیه و وقتی مهمان دارم)

سه تا تیشرت سه تا شلوار هم لباس خونم

برای زیر هم سه تا بالاتنه سه تا پایین تنه دارم که هر شش ماه یکبار بالاتنه و هر سه ماه یکبار پایین تنه کلا دور ریخته میشن و نو میخرم

ققنوس
سلام بچها من سه چهار ماهی میشه که بصورت قطعی تصمیم گرفتم دیگه لباس نخرم و پولامو سیو میکنم تو قلکم ت ...

منم مثل شمام تقریباً

در زمینه لباس و کفش و کیف ماکسیمال هستم

دلیل حضورم هم در این تاپیک این هست که بتونم در کنار بچه ها ی این تاپیک منم 

مینیمال بشم در این زمینه

اولین قدم برای ماها کنترل ورودی هس

میدونم سخته اما ما میتونیم 💪💪💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بزرگترین معظلی که دارم الان حس میکنم کابینت ادویه و حبوباتم خیلی پره

الان دوباره شمردم ۵۵قلم وسیله توشه

که نهایت بتونم کم کنم ۵تاش رو میشه کم کرد🥴

البته کشو های همسر و انباری که لوازم همسرم توش هست رو فاکتور گرفتم چون انباری که درش رو قفل کردم و کلید رو دادم به خودش انباری که من ظرفهای سفر پیک نیک و قابلمه ها رو گذاشتم یه انباری بسیار کوچیک بالای در ورودی خونمون هست

و انباری همسر قسمت انتهایی خونه توی یکی از تراس ها

کشوها هم زحمت مرتب کردنش با منه و مرتب میکنم

کاری به خروجی اون دو قسمت ندارم اصلا

ققنوس
منم خیلی دوس داشتم همه وسایلام سفید باشه ولی نشد که بشه  با خواهرم و مامانم رفتم خرید ابمیوه گ ...

اتفاقا منم تازه عروسم و ترازو آشپزخانه م سفیده اما بقیه وسیله برقیام همه مشکی 🤦🏻‍♀️😁 خیلی رو مخمه دلم میخواد تعویض کنم بخاطر رنگ

سلام بچها من سه چهار ماهی میشه که بصورت قطعی تصمیم گرفتم دیگه لباس نخرم و پولامو سیو میکنم تو قلکم ت ...

بشدت تصمیم عالی گرفتی آفرین👌👌👌👌👌👌 منم این سری توبارداری به خودم قول دادم که لباس نخرم که لباس بیرونی مثل مانتو وشال اینااصلا نخریدم که کارخوبی کردم وگرنه الان به کارم نمیومد،فقط دوتاشلوارک گرفتم که خیلی بدردم خوردن، آخر بارداریم دوتاتیشرت ویه شلوارخریدم برای الانم که زایمان کردم ( تیشرتای قبلیم دیگه کهنه شده بودن وانداختم خروجی) الانم برا پاییزوزمستون به لباس خونگی وبیرونی نیازی ندارم،منم هدف گذاشتم آدم که هدف داشته باشه پولش جمع میشه وقتی میرفتم بیرون پشت ویترین طلافروشی رو نگاه میکردم بهم انگیزه میداد لباس رو کمترمیدیدم وفقط از دیدنشون لذت میبردم وخریدام دیگه از رو نیاز شده نه دل بخواهی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من بزرگترین معظلی که دارم الان حس میکنم کابینت ادویه و حبوباتم خیلی پره الان دوباره شمردم ۵۵قلم وسی ...

خوب شد گفتی منم باید کابینت کوچولوی بالای گازمو بربزم پایین ببینم چی به چیه واضافه داره یانه...یه روز وقت بذار سواشون کن.این پاکسازی کردن مداوم باعث میشه ورودی الکی هم نداشته باشیم وحواسمون باشه.

الان که دارم به هال نگاه میکنم:فرش ومبل وتلویزیون وآیینه کنسول وبخاری هست وپنکه  وجاکفشی،چیز غیرضروری ندارم، آشپزخونه هم همینطور،اتاق خواب هم یه تخت ومیزبغلش هست وکمد دیواری،اما کمددیواری پرهست چون خونه تک خواب هست وهمه چیو چیدیم تو کمددیواری اسباب بازیای پسرمم داخلشه که باید نیگهش داریم این پسرم بازی کنه ونخرم براش چون از هزینه و ورودی جدید جلوگیری میکنه فقط تا تونستم شکسته وخرابارو گذاشتم خروجی دورازچشمش‌،فعلا تو مرحله ی شست وشوی مغزیش هستم برای فنگشویی🤣🤣🤣

خوب شد گفتی منم باید کابینت کوچولوی بالای گازمو بربزم پایین ببینم چی به چیه واضافه داره یانه...یه رو ...

همه رو بارها ریختم

هفته ای یکبار میریزم یبار هم اینجا عکس گذاشتم از تغییرات

هیچ کدوم غیر مصرفی نیستن

حبوبات، ادویه، دمنوش ها و لوازم کیک پختن

ققنوس
وقتی شروع کردم به دورانداختن یا بخشیدن وسیله های اضافی واقعا حس خوبی داشتم

من همیشه اینکارو میکنم دراصل لباسایی میبخشم حتی استفاده نکردم  

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
الان که دارم به هال نگاه میکنم:فرش ومبل وتلویزیون وآیینه کنسول وبخاری هست وپنکه  وجاکفشی،چیز غی ...

هال خونه ی ما

مبل ، فرش، بخاری، یک گلدان، تلویزیون ، میز جلو مبلی و دو تا عسلی، دو تا بالشت تکیه دادن ، تلفن ،مودم ،ساعت دیواری و جعبه دستمال کاغذی

آشپزخانه هم یخچال، لباسشویی ، ظرفشویی، هواپز ، شیشه روغن، دو تا شیشه آرد و اسفند که بخاطر پوشاندن اجتماع لوله ها گذاشتم🤕😵‍💫🥴

اتاق خواب بچه ها تخت ها، فوتبال دستی بزرگ تاشو، میز مطالعه و کامپیوتر پسر بزرگم، لپتاب اون یکی پسرم ،کیسه بوکس و کمد دیواری 

اتاق خواب ما تخت ، دراور، کمد دیواری، عسلی کوچیکه که بردم اتاق روش آب می‌ذاریم و قرص های که شب قبل خواب میخوریم

البته صبح با صاف کردن روی تخت قرص ها جمع میشه ظرف آب و لیوان برقرار هست

زیر عسلی هم سجاده همسرمه که کسی دست نباید بزنه بهش😅

یه آکواریوم بزرگ هم داریم که تو راهرو هست انتهای راهرو هم ویترین عزیز بنده تشریف دارن که از حال و آشپزخانه دید ندارد و فقط وقتی بریم سمت اتاق ها مشخص میشه

ققنوس
منم به این حس رسیده بودم وسایل نوزادی بچه اولموبرااین بچم استفاده میکنم یه همت میخوام بعدش بذارم خرو ...

ن ازیزم اینکارو‌نکن بذار نسل ب نسل منتقل بشه🥺😂

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار

درود 😍 صبح تون بخیر 💙

من دیروز یک لیست تهیه کردم از کتاب هام... 

کلی کتاب دراوردم با اینکه عاشق شون هستم و چندین بار خوندم اما فضای زیادی رو اشغال کرده بود داخل چندتا کارتن جا دادم تا ببرم کتابخونه ی یک مدرسه بذارم. 

یک کامیپوتر قدیمی از دوران بچگی ام داشتم که یادگاری نگه داشته بودم و هیچ استفاده ای برام نداشت با درد فراوان 😅 گذاشتم تو انباری براش فروش 

اما حس خوبی دارم 😍🤍 حس تازگی و بانظم بودن. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶