2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738965 بازدید | 44705 پست
من هیچی ندارم از دوران نامزدی، عقد و عروسی حتی کارت عروسی رو هم ندارم ازدواج کردیم دیگه خود همسرم ب ...

😅😂👌منطقیه،عشقتون پایدار عزیزم❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
تو تاپیک های قبلی خوندم چقدر از جهیزیه زیادت ناراحتی و البته اینم خوندم که قدردان خانواده هستی بابت ...

این پیامت برای کیه عزیزم چون ریپلای نشده.

بچه ها منم از استوری های امروز لیلی دیلی خوشم نیومد

فقط چون به دوستان قول دادم عکس دادم.

در مورد یادگاری قبلا گفتم از مجموع عقد وعروسی

مانتوی عقد ودسته گل وکفش عروسی ودسته گل نگه داشتم.

از دوران مجردی سه تا یادگاری از پدرم/دوتا گوی  ارامش /یه آیتم از دبیرستان که پنج شنبه می ذارم خروجی 

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما شمام یه سری وسایل یادگاری دارید ولی دلتون نمیاد بندازید دور؟👀 من گل و قندای کوچولوی عقد و ای ...

من هر چی یادگاری داشتم انداختم رفت فقط دو تا دفتر خاطرات دارم اصلا دلم نمیاد بندازم بره🙁

تو تاپیک های قبلی خوندم چقدر از جهیزیه زیادت ناراحتی و البته اینم خوندم که قدردان خانواده هستی بابت ...

عزیزم ببخشید منظورت با منه یا یه کاربر دیگه😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من هر چی یادگاری داشتم انداختم رفت فقط دو تا دفتر خاطرات دارم اصلا دلم نمیاد بندازم بره🙁

من اصلااااا نمی تونم دفتر خاطرات نگه دارم،چون بعد یه مدت که می خونم دوس دارم خودمو به ۱۸ روش سامورایی بکشم😂

این پیامت برای کیه عزیزم چون ریپلای نشده. بچه ها منم از استوری های امروز لیلی دیلی خوشم نیومد &nbs ...

من فقط قرآن و آینه و دسته گل و قندای کوچیک و کفشمو دارم😁و یه عروسک زشتتتت هفتسین😐بشینم ببینم می خوام چیکار کنم،البته قرآن و اینه رو نگه می دارم حتما

وای خانما اینقدر خوشحالم که اون موقع آینه شمعدون نخریدم😁🤭

البته بعضی از عزیزان که دوس داشتن بهم حس بد بدن یا براشون اجباری بود خریدن این چیزا هی می گفتن بدون آینه شمعدون نمیشه و فلان و بهمان،ولی الان اینقدر راضیم

من اصلااااا نمی تونم دفتر خاطرات نگه دارم،چون بعد یه مدت که می خونم دوس دارم خودمو به ۱۸ روش سامورای ...

دفتر خاطرات روزانه هفت تا داشتم که قبل ازدواجم انداختم رفت ولی کاش الان بود کلی میخندیدم به خودم😂ولی یه دفتر خاطرات دارم که دوستامو وفامیلا برام نوشتن خود دفتر هم یادگاری همسرم از زمان سربازیشه که برام آورده بود برای همین خیلی دوسش دارم😅

دفتر خاطرات روزانه هفت تا داشتم که قبل ازدواجم انداختم رفت ولی کاش الان بود کلی میخندیدم به خودم😂ول ...

اخی❤️😁خدا براهم نگهتون داره

خانما شمام یه سری وسایل یادگاری دارید ولی دلتون نمیاد بندازید دور؟👀 من گل و قندای کوچولوی عقد و ای ...

من از وقتی تصمیم به پاکسازی گرفتم همه وسایل عقدمو رد کردم مونده کیف و کفش عروسیم اونم دخترم میخاد بپوشع بازی کنه نمیذاره بذارم خروجی 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil