2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
هنوزم که هنوزه دلم پیش خونه ی خاله است .میگم کاش ای کاششش این خونه رو میدادن دستم تا حسابی پاکسازیش ...

گفتن همچین موضوعاتی باعث میشه اخر عاقبت خروجی نداشتن و ورودی داشتن رو هممون متوجه بشیم

ممنونم گلم ک با وجود کوچولوت وقت گذاشتی و تایپ کردی 🌹🌹🌹

[QUOTE=314814776]من واقعا از خانم استاتر عزیز تشکر میکنم بابت این تاپیک مفیدشون ...امیدوارم خیر ببینه و همیشه سلامت و ...[/QUOTEچقدر قشنگ فواید مینیمال شدن توضیح دادی احسنت بهت

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرسی که تجربتو گفتی  من از پستت اسکرین گرفتم که بعدا استفاده کنم فعلا قابلمه دارم ولی خ ...

خواسش میکنم گلم آره واقعا فرمایشتون کاملا صحیح بهترین گزینه است دوستان من که خارج از کشورند ایشانم میگفتن ماباوجودبرندهای مختلف قابلمه باز انتخابمون استیل هستش البته نمیخوام نظرمو خدایی نکرده تحمیل کنم نه تجربه ام بود  ببخش من قدری طولانی توضیح دادم وگرنه باور کن چیز خاصی نداره برای هردو مورد خورشت وبرنج کف قابلمه بارون داغ  باشه وبعد موادریخته بشه شعله هم خیلی بالانباشه همین 

عزیزم استیل نمیچسبه تهش برنج؟؟

عزیزدل چند پست قبل تر عرض کردم برای برنج باید یه ته استکان آب روبایه مقدارکوچولو روغن قاطی کنی وبذارم داغ بشه بعد برنج ابکشت روبریزی روی اون یا خواستی نون یاسین زمینی رو بذاری روی آب وروغن بعد برنج روبرای و دمکنی وشعله ملایم در آخرم اگه دوست داشتی ته دیگ داشته باشی آخر سر خاموش کردی کفشو یه کوچولو بگیر زیر آب سرد راحت ویکدست پس میده 

بله منم واقعا از هرقابلمه دیگه ای برام راحت تر وخوش دست تره ولی اولویت من سلامتی وتمییزی بود واقعا ا ...

اینطوری که میگی واقعا دلم می سوزه وخیلی خیلی بیشتر از قبل پشیمون میشم که اون همه قابلمه استیل رو تو سایزهای مختلف رو مفت مفت از دست دادم به خاطر نادونیم😢

من یه سرویس قاشق سیلیکونی خریدم برای جهیزیه  که تو این سالها استفاده شد خراب شدتد گذاشتم خروجی ...

دقیقا همینطوری همون لحظه که داری گزارش خروجی میدی و تو دلت به خودت و مینیمال بودنت افتخار میکنی یهو یادت میوفته کلی چیز دیگه هم هست.

ما چون از اول مینیمال خرید نکردیم بنظرم خیلی طول میکشه تا به نتیجه دلخواهمون برسیم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
هنوزم که هنوزه دلم پیش خونه ی خاله است .میگم کاش ای کاششش این خونه رو میدادن دستم تا حسابی پاکسازیش ...

عزیزم تک تک پستهایی که راجع به خونه خاله نوشتی رو با دقت وهیجان خوندم واقعا عالی بود😍

خروجی ها: 

رومبلی راحتی هام که استفاده نداشتیم 

یه دستگاهی که بهش یک دو سه میگیم واسه کوفته و مرغ و.. است 

یه زیرانداز پارچه ای 

کلی ضایعات کاغذ و پلاستیک 

یه ظرف گلیسیرین و شامپو و کرم و... 

نرم کننده مو که دوستش نداشتم دادم مامانم 

دامنم پاره شده بود دستمالش کردم 

کلی سیم و شارژر خراب و چسب خشک شده و....

یه هودی و چند تا سوتین دخترم 

با لایک شدن مشکلی ندارم
وای عزیزم معذرت می‌خوام از همه ی دوستان گلم 😂😂😂بخدا دخترم هزار ماشاالله تحرکش زیاده و شیطون مگه م ...

عزیزم💖

خیلی خیلی پستات جالب بود.

به نظر منم هیچ کسو نمیشه به زور مینیمال کرد. من فقط از اینکه میبینم یه نفر اشغال و خنزرپنزر نگهداشته عصبی میشم واقعا.

وگرنه وسیله خونه خیلیا رو دیدم میگن ادم هرچی بیشتر داشته باشه بهتره.دیگه سبک اونا هم اینطوریه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم