2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
دوتا تلویزیون داشتن یکی تو اتاق اصلا کسی استفاده نمیکرد یکی هم تو هال و پذیرایشوت ....بعدبگین چکار ک ...

عزیزم دل مارو خون کردی که😂😂

بالاخره مرتب کردی یانه؟؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

منم یه خاله دارم قربونش برم همینطوریه😑😑فکر کنین مامانم که اینقدر خونشون خرت و پرت و وسایل بدردنخور و لباسای قدیمی داره از خاله م ایراد میگیره.

مامانم میگف چند بار رفتم خونشون اینقدر ات و اشغال تو خونشون بود من جاش حرصم گرف بهش گفتم بریز بیرون اینا چیه اخه؟

خاله م بهش گفته شوهرم اجازه نمیده هیچی رو بندازم دور.

مثلا خالم اینا شاید ۱۰ سال پیش گاو داشتن الان دیگه ندارن بعد سطلی ک باهاش شیر میدوشیده زیر پای گاوهاشون له شده بود ی جوری که اصلاقابل استفاده نبود اونوقت اون سطله هنوز بود.

بعد مامانم گفت تو حیاطشون پر از قوطی نوشابه بود هرکدوم ی گوشه ول بودن بهش گفتم اینارو لااقل جمع کن خاله م گفته حوصله ندارم😐😐😐

میدونین به نظرم انباشتگی انرژی منفی زیادی داره،من قبلنا میرفتم خونه مامانم اصلا حال نداشتم پاشم ی لیوان اب بخورم،انگار گرد خواب پاشیده بودن خونشون الان ی کووووووچولو ک اوضاع بهتر شده،وقتی میریم خونه شون کسل نمیشیم.اینو حتی خواهرمم میگفت.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیشب یه اسکوپ بستنی و دوتا قالب کیک که یکی کوچیک بود یکیم شکل قلبه سخت میشه ازش کیک دراورد ، یه الک ...

من یه سرویس قاشق سیلیکونی خریدم برای جهیزیه  که تو این سالها استفاده شد خراب شدتد گذاشتم خروجی یه سرویس تو یکی از پک های جهیزیه بود جنس اش خوب نبود چندتاش گذاشتم خروجی دو سه تا نگه داشتم دخترم باهاشون بازی کنه چون بچه ها بیشتر با وسایل خونه بازی می کنند.

در حال حاضر فقط کف گیر چوبی دارم که اونم گذاشتم کنار برای وقتی مهمون میاد وقابلمه های چدن استفاده می کنم.

الان با کف گیر وملاقه استیل سایز متوسط آشپزی می کنم.

وای وای مثلا اومدم بگم فقط یه کف گیر وملاقه دارن بعد یادم افتاد کف وگیر ملاقه های مهمانم هست حالا اون ها میگم برای مهمان درست ومتطقیه یادم افتاد دو سه تا بزرگ وروحی دارم مال این دیگ های آش واینا

کلافه کننده است واقعا.

شادی صدام کنید
عزیزم با توضیحات شما من بیشتر قانع شدم که قابلمه های استیل مناسب نیستند.واقعا خانمی که شاغل یا باردا ...

من دارم برای خورشت و آبگوشت و کلا غذاهای آبکی استفاده میکنم خیلی خوبن 

به خصوص که قابلمه های نچسب آبلیمو و رب و چیزای ترش باعث خرابی و کم شدن عمرشون میشه 

بستگی به خود آدم داره یکی راحت میاد براش یکی نه سخت و وقتگیر

سلام همون دیشب گذاشتم کنار بریزم بیرون. مال من نوئه بدنیستن از لحاظ تیز بودن فقط خوش دست نیستن دسته ...

آره اصلا خوش دست نیستن

چاقوهای دم دستیم کند شدن و چاقوهای سرویسم تیزتر هستن خوب شد گفتی میارمشون دم دست دلم نمیاد بندازم😬

عزیزم با توضیحات شما من بیشتر قانع شدم که قابلمه های استیل مناسب نیستند.واقعا خانمی که شاغل یا باردا ...

درست میفرمایید شاید من یه مقدار توضیح روسخت کردم ولی من بسرعت انجامش میدم وهمون روتین آشپزی هست مثلابرای خورشت خوب طبیعتا اول روغن داغ که شد بعدش پیاز و گوشت وبقیه موارد تمام برای برنج هم روغن داغ شد بایه مقدار آب وبعد برنج رومیریزیم در آخرم کفش رومیگیریم زیر آب خلاصه اش کردم      خودمم واقعا وقتم کمه ولی دستم عادت کرده  بنظرم روال آشپزی همین بود توی هر قابلمه دیگه درسته   

من یه سرویس قاشق سیلیکونی خریدم برای جهیزیه  که تو این سالها استفاده شد خراب شدتد گذاشتم خروجی ...

آره دقیقا میای تایپ کنی میبینی تمومی نداره 

من دیروز خواستم تعداد ظرفهامو بنویسم برای اینجا تا یه جا که رسیدم دیگه حوصلم نکشید بنویسم همونی که تایپ کرده بودمو پست کردم اینجا😅

من دارم برای خورشت و آبگوشت و کلا غذاهای آبکی استفاده میکنم خیلی خوبن  به خصوص که قابلمه های ن ...

بله منم واقعا از هرقابلمه دیگه ای برام راحت تر وخوش دست تره ولی اولویت من سلامتی وتمییزی بود واقعا از چیزای دیگه هم داشتم وزیاد استفاده کردم ولی باترس اینکه مبادا از موادش پریده باشه الان باایناخیالم راحت تره یه مقدار،(  برای انتخاب استیل )یه اسکاچ واگه نشد بایک کم سیم کشیدن  براق میشه حالاباز هر کسی نظری داره واین نظر وتجربه من بود گفتم شاید به کار عزیزی بیاددر زمیه انتخاب   

دوتا تلویزیون داشتن یکی تو اتاق اصلا کسی استفاده نمیکرد یکی هم تو هال و پذیرایشوت ....بعدبگین چکار ک ...

یه برنامه بزار هممون باهم بریم پاکسازی روحمون جلا پیدا کنه 😄

آنقدر علاقمند شدم به این پروژه پاکسازی

before i die i want to be happy and make others happy
درست میفرمایید شاید من یه مقدار توضیح روسخت کردم ولی من بسرعت انجامش میدم وهمون روتین آشپزی هست مثلا ...

خواهر منم داره برند کورکماز

من قابلمه دارم سالم هم هستن ولی اگر یروزی بخوام بخرم حتما استیل حتما هم برند خوب

چون میبینم خواهرم با اینکه شاغل هست چقدر راحته با قابلمه هاش

نه حرارت شعله رنگشون رو عوض می‌کنه نه قاشق مخصوص می‌خوان هرچی هم بشه با شستشو عین اولش میشه

از نظر سلامتی هم که حرف اول رو میزنه

بنظر من که استیل خیلی خوبه 

ققنوس