2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738210 بازدید | 44695 پست

سلام دوستان درباره قابلمه خواستم بگم الان چند وقتیه که دارم استفاده میکنم خودم واقعا قابلمه استیل عالی هست عالی البته اصل باشه  وکاردرست ، من اگه کسی ازم درباره قابلمه بپرسه فقط میگم استیل بگیر چون واقعا سالم وتمییز وبهداشتی ومینیمال شیک برای اشپزخونه و البته قلقش پخت داخلش هم دستمه فروشنده توضیح دادخودمم قبلا داشتم خیلی راحت وبی درد سر وعمری ته دیگاش فوق العاده است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



قلقش‌ چیه؟!

اینکه موقع پخت اول باشعله نه خیلی بالا قابلمه داغ بشه بعد روغن بریزی وروغن هم یه مقداری داغ بشه بعد موادغذایی بریزی مثلا پیاز وگوشت برای خورشت... وبرای برنج هم باید ابتدا یه مقدار آب می‌ریزی کف قابلمه بعد میذاری داغ بشه ویه مقدار هم روغن می‌ریزی و  حالامن برای خوشرنگ شدن داخل آب وروغن مقداری زعفران اگه عجله ای بود مقداری زرد چوبه میریزم بعد برنج یا نون یا سیب زمینی میذاری وبعد برنجی راکه قبلا چلویی آبکش کردی می‌ریزی ودمکنی میذاری وحتما من خودم شعله پخش کن میذارم وحرارت مناسب ودر آخر برای پس دادن ته دیگش وقتی پلو دم کشید وشعله روخاموش کردی کف قابلمه رو مث مامانا قدیم کف قابلمه رو میگیری زیر آب سرد یا کف قابلمه رو میذاری داخل یه مقدار آب سرد وچند ثانیه دم کنی روبرنمیداری بعدش میبینی هیچ مقدار برنجی به قابلمه نچسبیده وته دیگشم خیلی خوب میشه امیدوارم توضیحاتی مفید  بوده باشه 

اینکه موقع پخت اول باشعله نه خیلی بالا قابلمه داغ بشه بعد روغن بریزی وروغن هم یه مقداری داغ بشه بعد ...

عزیزم با توضیحات شما من بیشتر قانع شدم که قابلمه های استیل مناسب نیستند.واقعا خانمی که شاغل یا باردار یا بچه کوچیک داره یا هیچ کدوم اینا نیست ولی مهمون سرزده براش میاد وقت داره اینهمه برای برنج دم کردن یا خورشت پختن وقت بذاره؟

غذا درست کردن یک روز در هفته نبست که آدم بگه اشکال نداره روزی دو وعده غذا می پزیم من به شخصه دنبال ظروفی هستم که سرعت عمل ام تو آشپزی بالا ببره .

شادی صدام کنید
عزیزم دقیقا از قاشق چنگالای من داری من یه وقتایی واسه مهمون استفاده میکنم و کارمو راه میندازه

سلام همون دیشب گذاشتم کنار بریزم بیرون.

مال من نوئه بدنیستن از لحاظ تیز بودن فقط خوش دست نیستن دسته ش انقدر باریکه ادم یه خیارو به زور باهاش نصف میکنه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دیشب یه اسکوپ بستنی و دوتا قالب کیک که یکی کوچیک بود یکیم شکل قلبه سخت میشه ازش کیک دراورد ، یه الک بزرگ یه کفگیر سیلیکونی که چرب و زرد شده بود گذاشتم خروجی.

از کفگیر ملاقه های چوبیم قبلنا فک کنم ده تایی بودن الان ۴ تاست دوتاش هم دسته شون سرامیکیه میدونم که عمری ندارن قراره بشکنن

ولی فعلا استفاده میکنم دیگه هم جایگزین نمیخرم.

قاشقای سرامیکی هم گذاشتم کنار تا بفروشم.دوتاش ولی لب پر بود گذاشتم تو قاشق چنگالای دم دست شکست میذارم بیرون.

باز دوباره جلوی در ورودی پر از وسیله شد🥴

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   دخترپاییزی8608  |  3 ساعت پیش
توسط   مهدیهامو  |  5 ساعت پیش