2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737887 بازدید | 44694 پست

من یه مینیمالیست قهارم  اینقدر خونه ام خلوته که خواهرام میگن صدرحمت به مسجد توهال یه دست مبل راحتی خیلی جمع وجور و تلویزیون ومیزش بدون هیچ وسیله اضافه دیگه ویه ساعت به دیوار وتابلو فرش واینکه اتاقها نه تخت خودمون داریم نه بچه ها خلوت خلوت  واز بابت لباس ووسایل آشپزخانه هم همینطورم  خیلی حس آرامش داره  البته اینو بگم که کوچیک بودن خونه هم مزید بر علت شده که بیشتر توجه داشته باشم که ورودی نداشته باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا گل پسرتو برات حفظش کنه 😍

ممنونم عزیزم😍♥️🌹میگه چی شدامشب هی فنگشویی فنگشویی میکنین🤣🤣🤣🤣تواین جابه جایی مگس کش هم پیداشد کلی خوشحال شد😁🤣کابینتا رو ریختیم بیرون کلی فضا باز شدخیلی خیلی بهترشد،چندتاکتونی ودمپایی بچگی پسرم رو میذارم دیوارمهربانی،سبدحنای عروسی 🤦رو انداختم دور💪😁  چندتا کارتون وسایل هم بود که رفت تو نمکیا.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ممنونم عزیزم😍♥️🌹میگه چی شدامشب هی فنگشویی فنگشویی میکنین🤣🤣🤣🤣تواین جابه جایی مگس کش هم پیداشد ک ...

الهی فداش بشم 😍من عاشق بچه هام 

وقتی گفتی اسباب بازیشو پیدا کرد نداد به نمکی با خودش آورد خونه ذوق کردم 😍😍😍

الهی فداش بشم 😍من عاشق بچه هام  وقتی گفتی اسباب بازیشو پیدا کرد نداد به نمکی با خودش آورد خون ...

خدانکنه مهربون🌹♥️😘گفتم بامینینال وفنگشویی آشناش کنم😁خونم کوچیکه وتک خواب بااینکه تو خرید وسایل دقت کردم ولی بازم چون کوچیکه واقعا اذیت کننده میشه.

خدانکنه مهربون🌹♥️😘گفتم بامینینال وفنگشویی آشناش کنم😁خونم کوچیکه وتک خواب بااینکه تو خرید وسایل دق ...

بعدها عروست دعات میکنه به خاطر تربیت درستت عزیزم کاش مادرشوهرهای ما هم از بچه گی به شوهرامون یاد میدادن اینقدر آشغال جمع کن نباشه منم به پسرم میگه وسایل به دردنخور واضافیتو بنداز بره ولی اون از باباشم بدتره هیچی رو نمیندازه حتی وسایل کهنه وبه دردنخورشم نگه میداره حریف هیچکدومشون نمیشم😣😣😣به باباش میگه حرف مامانو گوش نده اگه به مامان باشه ما رو هم میزاره دم در یا میزاره دیوار میفروشه😂

بعدها عروست دعات میکنه به خاطر تربیت درستت عزیزم کاش مادرشوهرهای ما هم از بچه گی به شوهرامون یاد مید ...

وای چه باحال گفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چندسالشه؟پسرم۶سالشه امشب یهو بازجوجه کوکی رو دید تومشمای نمکی گفت اااا مامان چراهمه چیومیندازی تونمکی🤣🤣🤣🤣گفتم این مگه خراب نشده بود الان چه بازی میشه باهاش کرد؟دید درست میگم ساکت شد😁همسرم یهو تو یه حرکت کابینتا رو ریخت بیرون بااینکه تمیزبودن ومرتب ولی واقعا جا دار شد هرچیو نشون میدادم میگفت اگه تاالان بدردت نخورد پس ازین به بعدهم به دردت نمیخوره یادشعار این تاپیک افتادم... بهش گفتم تو یه مینیمالیست واقعی هستی گفت مینیمال پینیمال نمیدونم فقط آشغال جمع کن نباشین خلوت باشه دورمون😁حس سبکی دارم واقعا😍

در مورد لباس و کفش و کیف هم مینیمال هستی عزیزم ؟

آره شدید من همش ۲جفت کفش مهمونی دارم  یه اسپرت واینکه ۲تا کیف دارم یه دونه مهمونی  یدونه روزمره استفاده میکنم با ۳تا مانتو ولباسهای خونه با زمستونی هم باهم یه دونه کشو دراور رو ببشتر نگرفته و۵تا شال همین وبس رااااحتم بخدا 

آره شدید من همش ۲جفت کفش مهمونی دارم  یه اسپرت واینکه ۲تا کیف دارم یه دونه مهمونی  یدونه ر ...

عزیزم از پیام هاتون لذت بردم.میشه شما که تا این حد ساده زیستی از فواید ساده زیستی ات بگی می خوام بدونم آخر راهی که دارم‌می رم‌چی در انتظارمه.

بچه ها لیلی دیلی عکس واستوری خاصی نذاشته که براتون بذارم.نه از کمد دیواری ها عکس داده نه از کابینت ها

حالا گفته امروز می خواد دونه دونه وسایل کابینت ها در بیاره بشوره اگه عکس گذاشت می ذارم براتون

دوستانی که در مورد شیر شیر گفتید امیدوارم‌همینطور باشه که گفتید ومنو ورودی اشتباه نداشته باشم.

شادی صدام کنید