2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

سلام‌

من در گذشته مینیمالیست بودم ولی نمیدونستم اسمش اینه ! همش دوس داشتم دورم خلوت باشه البته فقط به وسایل خودم بسنده میکردم ، بقیه رو جرأت نداشتم😅 الانم تا بتونم پاکسازی میکنم ولی امان از شوهرها و بچه ک مانع میشن 

۴ تا کفش دارم یکیش استفاده نمیشه میخوام بذارم خروجی ۳ تا کیف ک اونام یکی میره ، لباس خونگی تابستونی و زمستونی توی یه کشو هستن و جا شدن. درمورد وسایل شخصی و خرده ریز آدم راحت تر میتونه عمل کنه  ولی وسایل بزرگ باید از هفت خان رستم رد بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از پیام هاتون لذت بردم.میشه شما که تا این حد ساده زیستی از فواید ساده زیستی ات بگی می خوام بدو ...

کمد دیواری اتاق خواب  رو کنده😂 گفت دراور جا نمیشه

من جاش بودن دراور رو رد میکردم کمد دیواری رو نگه میداشتن

ققنوس

خروجی امروز یک عدد تیشرت همسر 

تیشرت قدیمی بود برای کاری پوشید لک بزرگ بهش افتاد پاک هم نشد

یدونه شلوارک پسر کوچیکم که خراب شده و فعلا نمیخرم چون هوا داره رو به سرما می‌ره

یدونه هم لباس زیر خودم که کشسانیش از بین رفته بود

ققنوس
کمد دیواری اتاق خواب  رو کنده😂 گفت دراور جا نمیشه من جاش بودن دراور رو رد میکردم کمد دیواری ر ...

واسم جالب بود واقعا😁،،البته خب ب قول خودش کمد دیواری لازم نداره ک،وسایلش خیلی کم و کاربردیه،،،چهارتا تشک و پتو داشت که اونارو هم رد کرده گفت میخوام دوتا تشک خیلی کم جا بخرم

وای چه باحال گفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چندسالشه؟پسرم۶سالشه امشب یهو بازجوجه کوکی رو دید تومشمای نمکی گفت ااا ...

وای خوش به حالت  من وقتی چیزی رو میندازم دور حس اینه دارم که دارم به مال شوهرم خیانت میکنم آخه میدونم اگه بدونه محاله اجازه بده تو کل صفحات تاپیک از اول تا الان فقط همسر شما وهمسر یکی از کاربرها رو دیدم که مینیمال بودند بقیه مثل همسر من مخالفت میکروند 😞

بچه ها سلام 

صبح اول هفتتون بخیر باشه

بچه ها بیاین در مورد ظروف پذیرایی و مهمونی صحبت کنیم..

مثلا چن تا قاشق و چنگال میوه خوری و غذا خوری دارید؟؟

چن تا دیس مرغ خوری و پلو خوری؟؟؟

ظرف سالاد و دسر و سوپ چی؟؟؟

,🔴🔴🔴🔴🔴🔴

اول خودم بگم 

۱۲ تا پلو خوری

۱۲ تا خورشت خوری

۱۲ تا کارد و چنگال میوه خوری

۱۲ تا قاشق و چنگال غذا خوری

۴ تا دیس بیضی مرغ خوری

دو تا ظرف مستطیل ک سالاد خوری 

دو تا کاسه گرد بزرگ برای سوپ و اش

دو تا کفگیر دو تا ملاقه