2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736852 بازدید | 44690 پست
من بعداز خوندن تاپیک فهمیدم دوس دارم مینیمال باشم اولش فکر میکردم تحت تاثیر قرارگرفته باشم.ولی بعدا ...

درسته. 

چون ما انسانها بدون هیچ تعلقی به دنیا اومدیم و بدون هیچ تعلقی هم از دنیا میریم. روزی که متولد شدیم تنها لباس ما یه حوله مثلا بوده که پوشوندن دورمون. و موقع مرگ هم در ساده ترین حالت.

پس این حس ساده بودن و تمایل به 'داشتن کمترین وسیله' در ذات ما هست. اما اینکه حالا دیگه خیلی از انسانها در پی مادیات و وسیله و...هستن میتونه بخاطر این باشه که این حس رو نادیده گرفتن یا بلد نبودن راه به سوی سادگی رو پیدا کنن.

متوجه شدین وقتی مراسم عروسی یا یه جای شلوغ میرید در نهایت حس آشفتگی بهتون دست میده دلتون میخواد زودددد برگردین دیگه خونه و توی تنهایی خدتون. این همون حس گریز از هیاهو و تعلق هست. روح انسان آرامش و سادگی رو می‌طلبه 

و برا همینه که سجاده نماز آرام بخش ترین جای ممکنه. چون از هر همهمه ای دورت میکنه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز نوبت تمیز کردن دوتا از کابینت های آشپزخونه بود که از هر دو کابینت خروجی نداشتم واینکه خیلی سریع تمیز شد فقط استکان ها گذاشتم تو وایتکس.

محتویات کابینت های امروز

۱۲ لیوان /۱۲ استکان/۲ پارچ /۶ تا گلدون 

۳ تا استکان تک ویه تنگ شبیه تنگ نمی دونم اسمش چیه.

کابینت بعدی ۶ تا بانکه متوسط که ۴ تاش خالیه.

یه شیشه چوب دارچین

چای خشک وکمی گلپر وکشمش

حبوبات /دانه هل/بازم چوب دارچین/ دو بسته چای سبز

شادی صدام کنید
بهداشتی هس؟؟ هر بار باید شست ؟

تاحالا مشکلی پیش نیومده . ولی سالها پیش که دستمال کاغذی استفاده میکردم هر چندماه دکتر بودم ... دیگه منع کرد استفاده از دستمال و پوشیدن شلوار جذب 😀...

جای مخصوص دارم برای اویزان کردنشون...و سریع خشک میشن ... هر دونه اش درحد چندبار استفاده ...کمی با سرکه شسته میشه . 

ببخشید که توضیحاتم طولانی شد... ولی هنوز خیلی چیزها میشه گفت ... 

عالی بود عزیزم انشالله منم بتونم دوباره روال قبلیمو ادامه بدم.یه خورده بچه هام بزرگتر بشن.الان فقط درحد تمیزکردن و غذاپختن وقت ازاد دارم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
توی دستشویی خشک می‌کنی ؟؟ اسم خاصی داره؟

ما اصلا دستمال توالت استفاده نمیکنیم.

دستامونو بعداز شستن با حوله خشک میکنیم.من اون حوله رو قاطی لباساهم نمیشورم توی حمام با دست میشورمش

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عالی بود عزیزم👏👏👏 منم چند روز بود مهمون داشتم متاسفانه زباله زیاد تولید میکردیم  منم چند و ...

خیلی عالی دوست عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشی و نتیجه کارای خوبتون بهتون برگرده و مطمعن باش که بر میگرده ❤️

من چند روز سفر بودم متاسفانه پوشک بچشون رو میذاشتن لب دریا 🤮

تو جنگل هم که نگم برات از درون حرص میخورم همیشه کارم جمع کردن زباله های اینو و اونه و همسرمم خیلی ناراحت میشه میگه مگه تو زباله جمع کن مردمی😐🙄

شهرداری شهرهای شمالی هم که ول معطله اصلا به فکر تمیز کردن زباله ها نیست فقط جلوی چشمو تمیز میکنن مثل جارو کردن تام  و جری که اشغالها رو جارو میکرد زیر فرش

خلاصه من بیشتر از اینکه از سفر لذت ببرم حرص میخورم 

ببخشید که روی پست شما ریپلای زدم ولی خواستم باهاتون درددل کنم🥲🫥

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خیلی عالی دوست عزیز امیدوارم همیشه سلامت باشی و نتیجه کارای خوبتون بهتون برگرده و مطمعن باش که بر می ...

بزرگوارید❤️

این خانومی و انسانیت شما رو میرسونه🌺🌺🌺

واقعا بعضی چیزا متاسفانه یا خوشبختانه ذاتی هست همین که شما رعایت میکنی عالیه 👌👌👌

همین تازگیا خریدای سوپر مارکتی تنقلات به حداقل رسوندم همیشه تو خونمون ذرت هست برای دخترم پفیلا درست میکنم یا خودم بعضی وقتا کیک میپزم بیشتر خودمون تو تابستون خونه بستنی درست میکردیم برا دخترم ولی خب بعضی وقتا هم حریف همسرم و دخترم نمیشم ولی حداقل تلاش خودمو میکنم یا مثلا مادر همسرم از ظروف و سفره یکبار مصرف زیاد استفاده میکنن این قبلا رو منم اثر گذاشته بود سفره یکبار مصرف استفاده میکردم😑

خدارو شکر الان کامل حذف کردم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.