2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735843 بازدید | 44673 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید که توضیحاتم طولانی شد... ولی هنوز خیلی چیزها میشه گفت ... 

عالی بود عزیزم👏👏👏

منم چند روز بود مهمون داشتم متاسفانه زباله زیاد تولید میکردیم 

منم چند وقتیه شدیدا طرفدار حفظ محیط زیست شدم مثلا نون خریدنی همیشه سفره ی پارچه ای میبرم

غذا همیشه به اندازه میپزم اگه در حد دو سه قاشق اضافه اومد میریزم تو باغچه برای پرنده ها

یادم نمیاد تا حالا نایلون برا زباله ها گرفته باشم همیشه از نایلون های خریدام برا زباله استفاده میکنم

همیشه برای ظروف بازیافتی یه کیسه گذاشتم سوا میکنم

تازگیا خرید ظروف پلاستیکی رو در حد صفر کردم 

در کل حس میکنم مینیمالیست شدن رابطه ی مستقیم با طرفداری از محیط زیست داره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
افرین باران پس منم میتونم 💪💪

آره عزیزم حتما میتونی فک کن من شلوارای چند سال پیش که دمپا گشاد مُد بود رو نگه داشته بود تقریبا ۱۰ سال پیش چون زیاد استفاده نشده بودن دلم نمیومد بذارم خروجی فقط الکی کشو رو اشغال کرده بودن در نهایت از بین اون همه شلوار فقط یکی دو تا رو همیشه میپوشیدم😅

ولی الان هم قدرت تصمیم گیری راجب این که چی بپوشم راحت تر شده هم این که جنس خوب میخرم همیشه مرتب میپوشم

الان موجودی لباسای بیرونیم در کل 

کفش دو جفت اسپرت و یه جفت مجلسی

شال سه تا

شلوار ۲ تا

مانتو ۲ تا

یه پافر یه هودی دوتا بارانی و دو تا کاپشن دارم که احتمالا یه کاپشنم بره خروجی

تازگیا تو خریدام خیلی دقت میکنم که بعدا از خریدش پشیمون نشم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
نازنین جان پس تاپیک خیلی توی زندگیت موثر بوده برای من هم خیلی موثر بوده از پارسال ک با تاپیک اشنا ...

بله گلم خیلی تاثیر داشت اصلا من تعجب میکنم که چطور یه عالمه وسیله ولباس به دردنخور دور خودم جمع کرده بودم هر روز هم در حال تمیزکاری بودم الان اوضاع خیلی بهتر شده منتظرم انشالله اسباب کشی کنم و خیلی چیزهای بزرگ هم بزارم خروجی و واقعا مینیمال بشم😍

یه حسن بزرگ دیگه که این تاپیک داشت پیدا کردن دوستان و هم صحبتهای گلی مثل شما هست که واقعا بزرگترررررین دلخوشیه این روزامه واز این بابت خدا رو شکر میکنم💚

سلفون و سفره یکبارمصرف و ورق الومینیوم هیچ وقت نمیخرم ... حتی برای خودمون دیگه سفره پلاستیکی استفاده ...

میشه بدونم به جای دستمال توالت از چی استفاده می کنید؟

ممنون

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
بله گلم خیلی تاثیر داشت اصلا من تعجب میکنم که چطور یه عالمه وسیله ولباس به دردنخور دور خودم جمع کرده ...

اره همین طوره

وقتی دور هم پاکسازی کنیم انرژی و نتیجش بیشتر و بهتره❤️

2810