2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736638 بازدید | 44690 پست

دلم چه قدر برا این جا تنگ شده بود ،از صفحه ۹۹۰ و خورده ای نرسیدم هنوز بخونم و فقط منتظر یه فرصتم بشینم بخونم ...

ولی مینیمال بودن رو رها نکردم ،کلی پالتو و مانتو و لباس داشتم که برام کاربردی نداشت و نسبتا نو بودن که گذاشتم خروجی ،به مامانم سپردم نو ها رو بده به کسی که نیازمنده ...حتی داشتم لباسایی که قبلا به اصرار مامانم مونده بودن و ۵ بارم نپوشیده بودمشون ...از اونا هم دل کندم ...از وسایل دیگه امم دارم کم میکنم و این روند رو بیشتر و محکم تر ادامه میدم چون عملا دستم بسته اس وقتی میخوام برم خوابگاه برا تعداد و عملا مینیمال باید بشم و اینجوری راحت تر میتونم مینیمال بودنم رو ادامه بدم ...ورودی ام داشتم ولی نیاز داشتم بهشون که طبیعیه ولی تا جای ممکن سعی میکنم ورودی هر چیزی نخرم که بی کاربرد باشه 😁

شماها از اول مینیمالیست بودید  یا بعذ از خوندن تاپیک ؟؟

من بعداز خوندن تاپیک فهمیدم دوس دارم مینیمال باشم اولش فکر میکردم تحت تاثیر قرارگرفته باشم.ولی بعدا فهمیدم اصلا اینطوری نیست این همون روش زندگی هست ک دوست دارم در پیش بگیرم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دخترها  بریم سراغ شلوار جین یا پارچه ای  کلا شلوار بیرونی اول خودم بگم ...

من شلوار ۳ تا لی دارم ک یکیش اضافه ست مدلشو دوست ندارم بهمم نمیاد.یادداشت کنم حتما میفروشمش😊

سه تا پارچه ای ک با مانتوهای مختلف میپوشم.

از اون دوتا لی ک قراره بمونه دوتاش یه مدله نمیدونم کدومو نگهدارم کدومو بذارم خروجی

چندو روز پیش چند تا خرده وسیله ک برام کاربرد نداشت گذاشتم تو صفحه ضایعاتچی فروخته شدن.

البته با مبلغ خیلی ناچیز که اونم اهدا کردم به صندوق صفحه.

امروز بردم پست کردم خیالم راحت شد.

قبلنا یه سبد بزرگ پر از خرده پارچه و کاموا و یکمی وسایل خیاطی داشتم ک حالاحالاها ب دردم نمیخوردن، همرو بخشیدم الان اون سبد کاملا خالیه.

حتی باطری رو همینجوری توی زباله نمیندازیم... متاسفانه بعضی ها تولید زباله زیاد و مصرف گرایی رو با می ...

من یک مدت خیلی رعایت کردم.واقعا عالی پیشرفتم

ولی بعد از اینکه فهمیدم باردارم کلا روال زندگیم تغییر کرد

حالم خیلی بد بود نتونستم ادامه بدم

زباله خونمون خییییلی کم شد.

بعد چندبار به خاطر شاید بی توجهی بعضی وسایل رو همینجوری دور انداختم که مطمئنا ب درد کس دیگه ای میخورد.

الان دیگه اونکارو نمیکنم.

چیزای کوچیکی ک تو خونه ما بی ارزش ب نظر میان حتما ب درد کس دیگه ای میخورن.

رگه هایی ازش تو من وجود داشت 

دیگه کم کم دیدن عکس های خونه های خلوت...

آشنا شدن با این تاپیک یا تاپیک های مشابه خیلی خیلی رو من تاثیر گذاشت 

❌لایک❌
خب دخترها  بریم سراغ شلوار جین یا پارچه ای  کلا شلوار بیرونی اول خودم بگم ...

من یدونه پارچه ای برای بیرون دارم یدونه کتان برای مهمونی فقطططط

البته تا یکسال پیش شش تا داشتم 4 تا گذاشتم خروجی

من تا یکسال پیش وقبل از آشنایی با این تاپیک آشغال جمع کن بودم وبعدش دیگه راحت از وسایل وچیزهای کهنه وبه دردنخور میگذرم وخیلی خیلی احساس بهتری دارم