2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737196 بازدید | 44691 پست
بنظر من همین پلاستیکی ها رو زیادی اش و خروجی بده بقیه اشو نگه دار و استفاده کن نیازی نیست بری استیل ...

راستش استیل خیلی گرون شده تا پول اضافی دستم نیاد مجبورم با همین ها کنار بیام ولی اضافی ها رو حتما میزارم خروجی

کلا سه تا ابکش و سه تا لگن استیل دارم، تاحالا هم کمبودی حس نکردم ابکش و لگن پلاستیکی هم اصلا برای ج ...

پس شما از این نظر واقعا مینیمال هستی عزیزم به نظرم همین تعداد کافیه بیشترش فقط جا میگیره واصلا به درد نمیخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لگن فقط یه دونه پلاستیکی 

ابکش یه ست سه تایی خیلی کوچیک برای زرشک و... 

یه متوسط و یه دونه روی . 

دوتا مربع که برای نظم دهی کابینت استفاده کردم و دوتا گرد که خیلی قدیمی هستند و فعلا توی کمددیواری ... 

بحث ابکش و لگن شد :منم ی سرویس ۶تایی ابکش و ی سرویس ۵تایی لگن استیل دارم برای جهزیم هست،ولی متاسفانه ...

من اگه جای شما بودم پلاستیکی ها رو با وایتکس میشستم میزاشتم تو نایلون بعدم میزاشستمون کمد دیواری تا  دیگه دم دست نباشه چون استیلهات به اندازه ی کافی هست 

همینا که اوردی دم دست کافیه ؟یعنی دو تا آبکش ودوتا لگن ؟

اره عزیزم تازه بخوام واقع بین باشم با یکی اش هم کارم راه می افته شایدم امروز یکی اش جمع کنم بذارم کنار

از دوتا کاسه هم سایز بزرگ اش امروز می ذارم کنار پیش بقیه.

شادی صدام کنید
اره عزیزم تازه بخوام واقع بین باشم با یکی اش هم کارم راه می افته شایدم امروز یکی اش جمع کنم بذارم کن ...

واقعا عالیه عزیزم اینطوری کابینت ها هم تند تند به هم ریخته نمیشن ولی نمیدونم چرا هر چی کم میکنیم ولی بازم وسایل هست و تموم نمیشه😣

استوری های لیلی رو دیدم وسایلش چقدر کم بود. چقدر راحت اسباب کشی کرد🥲 ما تاحالا دوبار اسباب کشی کر ...

من اسکرین میگرفتم قبلا برای یه وسیله که خوشم اومده،و قصد دارم پول دستم اومد بخرم؛همون اسکرین میموند تا یه روز که گوشی رو میخواستم پاکسازی کنم و اون اسکرین رو می دیدم و پاک میکردم

مثل یادگاری ها که شاید الان دلمون نمیاد بندازیم ولی بعد یه مدت راحت میزاری بیرون

منم همین حس رو داشتم،وقتی نگاه میکردم میگفتم ول کن جالب نیست این😒 پاک میکردم و تمام

ولی الان همون اسکرین رو هم نمیگیرم،وقتی از چیزی خوشم میاد میگم لازم دارم ایا؟من از این وسیله استفاده میکنم تو روزمره؟

گاهی وقتا مثل چاقو اون وسیله لازم هست،ولی من یه دونه دارم،پس تصمیم میگیرم دل بکنم چون ممکنه بعدا که من نیازم شد،ممکنه اون چاقو که الان خوشم اومد دیگه قدیمی شده باشه و از چشم بیفته

گاهی وقتا اصلا لازم ندارم 

به کمک این تاپیک فک میکنم و متوجه میشم من اینو لازم ندارم،فقط واس چشم و هم چشمی خوشم اومده پس بیخیالش میشم

ولی مثلا یه روز میخوام چاقو بخرم،چون چاقو قبلی ام شکسته،اون موقع تو اینترنت جستجو میکنم چاقویی که خوشگله و به دردم میخوره رو میخرم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من اگه جای شما بودم پلاستیکی ها رو با وایتکس میشستم میزاشتم تو نایلون بعدم میزاشستمون کمد دیواری تا ...

گلم اینجوری اصلا راحت نیستم،مثلا فکر میکنم ی چیز  بی ربط و بردم گزاشتم جای بی ربط ،و اینکه فکر میکنم اینجوری بجای حل مسئله صورت مسئله رو پاک میکنم  و دوست دارم چیزای مربوط ب هم یکجا باشن تا جایی که بشه