2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737184 بازدید | 44691 پست
سلام دوستان به نظرتون خرید میز اتو ضروریه؟ اگه ضروریه چه نوعی مناسبه؟

عزیزم ببین سبک زندگیت چطوره یا روحیات خودت چجوریه.

من به شخصه میز اتو رو نسبت به بالشت و پشتی ترجیح میدم چون دوس ندارم یکی بیاد خونم بخواد چیزی اتو کنه بگم رو بالشت اتو کن! فکر میکنم جالب نیست

من یه میزاتو پایه کوتاه و جمع و جور خریدم و پایه هاشم اصلا موقع اتو زدن باز نمیکنم و همیشه در حالت جمع شده هست. گذاشتم تو کمددیواری و اصلا جای زیادی هم نمیگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر زیاد 😄 من ۳تا آبکش دارم و سه تا لگن جنس استیل

خرید اشتباه بوده دیگه .عوضش بشکنن جایگزین نمیکنم.

جالبیش اینه ک۶ تو خونه ما حتی ی استکانم نمیشکنه.

یعنی من یادم نمیاد خودم چیزی از دستم بیوفته بشکنه ولی خواهرم خواهرزاده م پسرم و شوهرم وسیله میشکنن همیشه.

تعداد چیزایی که شکسته ۱۰ تا نمیشه 

سرنوشت اینهمه ابکش و لگن نمیدونم چی میشه😄😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خرید اشتباه بوده دیگه .عوضش بشکنن جایگزین نمیکنم. جالبیش اینه ک۶ تو خونه ما حتی ی استکانم نمیشکنه. ...

آره درسته دیگه به آگاهی رسیدی چندتا بذار دم دستت باقیش از جلو چشمت دور کن 

ففط اونجا ک گفتی تازه همین دیروز خواستی آبکش و لگن محکم بگیری من زدم زیر خنده😃😃

بحث ابکش و لگن شد :منم ی سرویس ۶تایی ابکش و ی سرویس ۵تایی لگن استیل دارم برای جهزیم هست،ولی متاسفانه بعدا چندتا پلاستیکی خودم خریدم که الان فقط ۳تا ابکش پلاستیکی دارم.که فردا یکیشو میزارم خروجی حتما،،،یدونه هم ابکش روحی کوچولو دارم💫

ب قول اقای نوری وات د فاز؟فازت چه هست واقعا فازم معلوم نبود وقتی داشتم این پلاستیکی هارو میخریدم😁🤦

سلام بحث کیف و آبکش و لگن شد منم بگم

دوتا ساک برای خرید عروسی که تو مسافرت یکیش مورد استفادمونه و داخل یکیشون جوراب و عرقگیر که به مرور استفاده میشن و داخل یکی دیگش لباس مجلسی و چادر خرید عقد و عروسیم و چندتا چادررنگی مجلسی

یه ساک بزررگ که لباسهای غیر فصل و پتو و لباس نوزادی بچه ها و چیزهای این مدلی توشه

کیف دستی هم سه تا دوتا مجلسی و یکی روزمره

یه کیف پاسپورتی و دوتا کیف پول 

ساعت هم یکی برای خرید عروسی که خیلی کم انداختم

چقد من مینیمال نیستم😬

خروجی امروزم دو تا آبکش وسه تا لگن پلاستیکی  خانمها شما چند تا لگن وآبکش دارید کلا؟من میخوام پ ...

من چهارتا آبکش لگن ست صنعت سازان شکل مربع دارم برای جهیزیه م بود از عید آوردم دم دست استفاده میکنم 

زمان ماکسیمالیمم شش تا لگن استیل گرفتم که نگه داشتم بعد اینا بیارم واسه استفاده 😑

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

وای خانما عکسای خونه قبلی لیلی دیلی تو گوگل دیدم و فهمیدم چقدر با مینیمالیستی فاصله دارم😶🤦

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

آب مرکبات گیری برقی و بنظرتون بذارم خروجی؟ دستی دارم.

یا دستی رو بذارم خروجی برقی و نگه دارم؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

من غذاسازم از همون اول که بازش کردم خوردکنش روشن نمیشد هرکاری کردم روشن نشد ولی از مخلوط کنش این ۶ سال فقط یه بار استفاده کردم. بتظرتون ببرم بدم تعمیرگاه یا سمساری ازم میخرن؟ 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من یه ست هشت تایی استیل دارم چهار تا آبکش چهار تا لگن که آبکش ها میرن توی لگن ها و یکدست میشن همونا ...

اینطوری خیلی عالیه هم جای کمی میگیره هم کاربردیه و هم اینکه عمریه و هیچ وقت کهنه نمیشه😍😍😍