2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737488 بازدید | 44691 پست
بچه ها شما چند تا کیف دارید هنوز در زمینه کیف و ساعت مینیمال نشدم حدود ۱۲ تا کیف سایزهای مخت ...

کیف دوتا یکی روزمره یکی برای مهمونی 

ساعت یدونه که اونم باطریش تموم شده بعدها میذارم خروجی 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خودتو محک بزن ...گاهی داری یه چیز خوشمزه میخوری ... یهو کنار بگذارش ... ارادتو قوی میکنه . من عشق پف ...

انشالله کم کم می تونم💪مرسی عزیزم❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کسی ی جایی گیر داره گیر شما ماگ هس گیر من توی کیف و ساعت گیر یکی کفش گیر یکی دکور ...

من حالا بهتر شدم قبلا هر مدلی ک مدیدیم دوس داشتم داشته باشم.

الان خیلی بهتر شدم.

از یه فرم ماگ اگر داشته باشم دیگه اون فرمی نمیخرم.

بازهم خیلی خودمو کنترل میکنم.

الانم بیشتر مناسبتها میخرم،

دیگه وقتی خودتو کنترل کنی دیدنشون بیشتر لذت بخشه تا خریدنشون.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من حالا بهتر شدم قبلا هر مدلی ک مدیدیم دوس داشتم داشته باشم. الان خیلی بهتر شدم. از یه فرم ماگ اگر ...

افرین دقیقا

منم در مورد وسایل خونه همین طور شدم

فقط از دیدنشون لذت میبرم

منم ۶ تا کیف دارم انگار توی کیف مینیمال نیستم

دو تا کیف کوچک مشکی

دو تا گل گلی متوسط

یه دونه اندازه ساک بچه است که تو مسافرت معمولا کاربرد داره برام

یه دونه هم چرمی متوسط

کیف پول و جاکارتی ندارم

❌️لایک❌️

ما در زمینه ساک و چمدان ماکسیمالیم

ممکنه همه رو تو مسافرت استفاده نکنیم ولی لباس‌های زمستانی استفاده میشه یه سریش

اما واقعا چند تا بلا استفاده داریم ولی فعلا به خاطر قیمت های بالا و ترس از همسر  نمیشه بذارم خروجی

❌️لایک❌️

سلام دوستان به نظرتون خرید میز اتو ضروریه؟ اگه ضروریه چه نوعی مناسبه؟

اره ضروریه

اگه نباشه پس لباس ها رو کجا اتو میزنی؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خروجی امروزم دو تا آبکش وسه تا لگن پلاستیکی 

خانمها شما چند تا لگن وآبکش دارید کلا؟من میخوام پلاستیکیهامو بزارم خروجی استیل بگیرم ولی نمیدونم چند تا باید بگیرم واینکه چند تا از پلاستیکی ها رو نگه دارم یا کلا بزارم خروجی🤔🤔🤔؟

نمیدونم چرا یهو از بحث کیف وساعت پرت شدم سمت لگن وآبکش؟😂😂😂

خروجی امروزم دو تا آبکش وسه تا لگن پلاستیکی  خانمها شما چند تا لگن وآبکش دارید کلا؟من میخوام پ ...

من ۴ تا لگن پلاستیکی دارم ۴ سایز مختلفه عصای دستمه تو اشپزخونه. ابکش هم دو تا پلاستیکی دارم در دو سایز که هیچ وقت استفاده نکردم ازشون. الان به فکر افتادم فردا صبح بذارم خروجی. یه ست ۶ تایی ابکش استیل دارم اینا هم خیلی استفاده میکنم ولی ۴ تا داشتم کافی بود کوچکترین و بزرگترینش زیاد استفاده نمیکنم. تقریبا فقط سالی یه بار اگه مهمون زیاد داشته باشم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ما در زمینه ساک و چمدان ماکسیمالیم ممکنه همه رو تو مسافرت استفاده نکنیم ولی لباس‌های زمستانی است ...

ما یه چمدون داریم کلا. نه تنها خودمون بلکه خانواده همسرمم میرن سفر از چمدون ما استفاده میکنن