2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737478 بازدید | 44691 پست
خروجی امروزم دو تا آبکش وسه تا لگن پلاستیکی  خانمها شما چند تا لگن وآبکش دارید کلا؟من میخوام پ ...

عزیزم به این فکر کن الان کلی باید پول بدی و هزینه کنی از اینا بخری فعلن به همونا بسنده کن تا خراب شن همون پول رو بده یه تیکه طلای کوچیک بخر قانون مینیمالیست رو اینجوری زیر سوال می‌بریم باید از همه ی چیزایی که داریم رو نهایت استفاده رو ببریم بعدن که خراب شد یه خوبشو بخر

من ۴ تا لگن پلاستیکی دارم ۴ سایز مختلفه عصای دستمه تو اشپزخونه. ابکش هم دو تا پلاستیکی دارم در دو سا ...

من متاسفانه خیلی زیاد دارم هر کدوم هم یه رنگی دارن همشونم کهنه شدن دوست دارم همشونو بزارم خروجی ولی باید نصفشو بزارم خروجی نصف دیگه شو صبر کنم وقتی استیل خریدم بعد بندازم برن😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به این فکر کن الان کلی باید پول بدی و هزینه کنی از اینا بخری فعلن به همونا بسنده کن تا خراب شن ...

آخه عزیزم بعضی هاشون مال 15 سال پیشه واقعا کهنه شدن هر چی با وایتکس میشورم تمیز نمیشن دوست دارم استیل بخرم تعدادشونم کم باشه ولی تا پول دستم نیومده مجبورم استفاده کنم 

من یه عالمه آبکش ولگن دارم که مال این پک های پلاستیکی حهیزیه است به خاطر عدم آگاهی هم تو دست بود بعد از آشنایی با این تاپیک همه جمع کردم دوسایز کاگن وآبکش وتو سایز کاسه گذاشتم زیر سینک بقیه گذاشتم کنار این کهنه شد یا شکست اونا بیارن تو دست ولی این پایان ماجرا نیست ۴ تا آبکش استیل هم دارم.یه دونه روحی سایز بززرررررگ هم دارم.یه آبکش پلاستیکی هم دارم ولی چیزی که ندارم‌جرات خروج شون

تنها کاری که ازم بر میاد جمع وجور کردن وکنار گذاشتن تا به مرور سالها استفاده کنم

شادی صدام کنید
خروجی امروزم دو تا آبکش وسه تا لگن پلاستیکی  خانمها شما چند تا لگن وآبکش دارید کلا؟من میخوام پ ...

من یه ست هشت تایی استیل دارم چهار تا آبکش چهار تا لگن که آبکش ها میرن توی لگن ها و یکدست میشن

همونا هم سالهاست کافی بوده برام

ققنوس
آخه عزیزم بعضی هاشون مال 15 سال پیشه واقعا کهنه شدن هر چی با وایتکس میشورم تمیز نمیشن دوست دارم استی ...

آهان اگه دیگه خراب شدن برید بخرید به نظر من مستطیلیشو بخرید که کمتر جا بگیره تو کابینت

من یه عالمه آبکش ولگن دارم که مال این پک های پلاستیکی حهیزیه است به خاطر عدم آگاهی هم تو دست بود بعد ...

آره منم رو جهیزیه ام از این پک ها بود که کلی ابکش و کاسه ی زیریش بود و یه دونه استیل منم بیشترشو جمع کردم گذاشتم کمد دیواری فقط اونایی که استفاده میکنمو دم دست گذاشتم هر کدوم میشگنه یا خراب میشه یه دونه جایگزین میکنم از یه سری هاشم به عنوان سبد نظم دهنده تو کشو یا کمد دیواری اتاق استفاده کردم

خروجی امروز چهار تا دستمال گردگیری که دیگه نابود شده بودن و یک حوله آشپزخانه

حوله آشپزخانه جایگزین نمیشه چون حس کردم خیلی هم واجب نیست بودنش

دستمال ولی نو توی کمد داشتم سریع سه تا آوردم دم دست 

من همیشه شش تا میاوردم دم دست و شش تا همش استفاده میشد با هم می‌رفت خروجی

این سری سه تا آوردم اگر کم نیاد دیگه روی همین سه تا نگهش دارم

ققنوس

من یک ست شش تایی ابکش

چهار تا کاسه پلاستیکی چهار گوش مارک لمون

و تمااام

هر کسی ی جایی گیر داره گیر شما ماگ هس گیر من توی کیف و ساعت گیر یکی کفش گیر یکی دکور ...

یا خدا چه قدر ساعت 😁

من همسرم اوایل یه ساعت برام خرید ولی اصلا نمینداختم 

عادت ندارم

بعدش پارسال ساعت ورزشی هوشمند ست خریدیم که ساعتای خفنی هستن  همه جا همراهمه بدون ساعت نمیتونم 😁 فقط واسه شارژ زدن از دستم در میارم

من کیف زنونه مهمونی ندارم ، یه دونه واسه خرید بله برون بود که تو پاکسازی ماه پیش دادم رفت

یه کیف کوچولو دارم در حد گوشی و پول جا توشه میبرم سرکار ، یه کیف رو دوشی کوچیک طرح سنتی دارم.  دو تا کوله ، یه کوله از این بندی ها واسه استخر و ورزش ، دوتا کوله کوهنوردی 😄 یه کوله بزرگ هم داریم واسه سفرای کوتاه از اون استقاده میکنیم

چمدون هم واسه ما انباریه بیشتر 🤣 کلا فقط واسه سفر کیش ازش استفاده کردم

بقیه سفرها همش با کوله کوهنوردی 

خب حالا بحث ابکشه من ۴ تا متوسط دارم برای ابکش کردن برنج و میوه شستن و غیره برای ۴ ۵ نفر خوبه.۲ تا بزرگ برای شستن سبزی و سیبزمینی(خیلیم بززگ نیستن،نسبت ب متوسطا یه کوچولو بزرگترن)

دوتا کوچولو هم برای شستن زرشک یا سویا و..

لگن هم یه ست ۳ تایی یه استیل یه دوتا پلاستیکی غیرهم شکل.

همشونو استفاده میکنم همه لازمم میشه.

ولی اگر بشکنن نمیخرم با بقیه کارم راه میوفته.

فکر کنم ۳ یا ۴ تا استیلم دارم که اصلا دوسشون ندارم اصلا استفاده م نمیشن.موقع جهاز خریدمشون.

اها یه ابکش و لگن مربعی دارم سبزی ک زیاد میگیرم تو اون میشورم ولی دم دست نیستش.

اوووه چقد ابکش دارم😂😂😂😂

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

الان یادم اومد یه لگن و ی ابکش بززرگم بالای کمد دیواریه برای وقتایی ک ترشی درست میکنم وسایل ترشی رو میریزم تو اونا🤐🤐🤐🤐

از ابکش لگن بالای کمد دیواری لگنش اضافه ست به نظرم ولی به نظرم نگهش دارم.اگر یه موقع یکی شکست دیگه نمیخرم هیچ وقت.

تازه همین دیروز تو مغازه میخواستم یه ابکش بزززرگ و محکم بخرم خوب شد جلوی خودمو گرفتم.

خونه مامانم چیزی ک زیاد پیدا میشه ابکشه😶‍🌫️😶‍🌫️انواع و اقسام رنگها و مدلها😂😂تازه یکی ک میشکنه نمیدازن دور میدوزنش با نخ.من هر سری میرم با همکاری خواهرم چیزای شکسته رو میریزیم دور.

ایندفعه چننننندتا ابکش و سینی و دبه ووووو لیوان و قوری شکسته که مامانم حیفش میومد بندازه دور انداختیم رفت.

من خودم قبلنا فقط ی ابکش داشتم نمیدونم چی شد به این نتیجه رسیدم تعدادشو زیاد کنم😐😐😐😐

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من متاسفانه خیلی زیاد دارم هر کدوم هم یه رنگی دارن همشونم کهنه شدن دوست دارم همشونو بزارم خروجی ولی ...

بنظر من همین پلاستیکی ها رو زیادی اش و خروجی بده بقیه اشو نگه دار و استفاده کن نیازی نیست بری استیل بخری.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

کلا سه تا ابکش و سه تا لگن استیل دارم، تاحالا هم کمبودی حس نکردم

ابکش و لگن پلاستیکی هم اصلا برای جهیزیه نخریدم