2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737647 بازدید | 44694 پست

من متاسفانه همیشه عجله ای خرید می کنم،جوریکه مثلا لباس می خرم حتی پرو هم نمی کنم خیلی وقتا☹️و این باعث شده خیلی پول از دست بدم😭قسم خوردم از این به بعد حتی وقتی می خوام یه تیکه کوچیکم بخرم وقت و حوصله کافی بزارم تا بتونم یه وسیله مناسب و با کیفیت بخرم👌من می توووونم💪

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
حتی برای کم کردن وزن خیلی تاثیر داشت و جلوی خوردنهای الکی و نوشابه و شیرینی رو گرفتم... سه سال شده . ...

کاش منم بتونم اینقدر رو خودم کار کنم🥺تو خوردنم مینیمالیست شدن واقعا عالیه👌

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین همتون حسابی مینیمال هستید.. فقط یک سوال حس  تنوع طلبی ندارید شماها؟  مثلا ...

قبل اینکه  با این تاپیک اشنا شم زیاد تر بودن ولی تو پاکسازیا کمشون کردم،نه الان سعی میکنم چیزی که واقعا نیازمه و میخوام استفاده کنم بخرم

خانمایی که لیلی دیلی یا بقیه بلاگرای مینیمالو فالو دارید،میشه از چیدمان خونه و کابینت و اشپزخونه و ایناشون عکس بدید😁❤️

کاش منم بتونم اینقدر رو خودم کار کنم🥺تو خوردنم مینیمالیست شدن واقعا عالیه👌

خودتو محک بزن ...گاهی داری یه چیز خوشمزه میخوری ... یهو کنار بگذارش ... ارادتو قوی میکنه . من عشق پفک بودم... الان فقط ده دونه میخورم ... باقیشو قایم میکنم ولی خودم نمیخورم 😂... در نهایت بقیه میخورنش

بچه ها شما چند تا کیف دارید هنوز در زمینه کیف و ساعت مینیمال نشدم حدود ۱۲ تا کیف سایزهای مخت ...

کیف مجلسی ۵تا دارم 

روزمره ۶تا بود که یکی رفت خروجی

ساعت هم اغلب یادم میره اما یه دونه دارم وگاهی استفاده میکنم 

سلام حالا ک بحث کیف داغه.من یه کیف دارم ک سایزش تقریبا بزرگه .همممه جا باخودم میبرم.

تازگی هم یه کیف دوشی خریدم از اینا ک بند بلندی داره.خیلی دوسش دارم مجلسی هم میشه ازش استفاده کرد.یه کیف پول که به نظرم باید بذارم خروجی چون اصلا پول ندارم😂😂😂دوتا کارت و یه کارت شناسایی دارم که یه جا کارتی کوچولو اگر داشته باشم کارم راه میوفته.

یه کوله دوتا چمدون کوچیک وبزرگ و یه ساک بچه.ما چون مدام توی رفت و امد به شهرستان هستیم هرچهارتاش ،بسته به حجم وسایل لازممون میشه.

ساعتم من ی دونه شوهرم یه دونه اصلنم دستمون نمیبندیم.مال خرید عروسیمونه که واقعا اشتباه بود.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم