2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737523 بازدید | 44694 پست
خروجی دوازده قاشق انگار شربت خوری بود و برای ما کاربردی نبود خروجی هام به جای کم بشه روز ب روز زیاد ...

منم دقیقا همین مدلی هستم پنجره های خونه ما هم خیلی بزرگه معمولا هفته ای یبار تمیز میکنم 

آینه ها و میزا هم هفته ای نهایت دوبار 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مقدار زیاد انار،مادرهمسرم فرستاده بود  چون همه تنبلیشون میاد بخورن،ترسیدم خراب بشه  ه ...

تو خونه ی ما انار یه روزم دوام نمیاره از بس همه دوس داریم😍😋

در ادامه خروجی های امروزم یه ظرفِ در دار پلاستیکی که ترک خورده بود رفت کیسه بازیافتیا

یه پارچِ قدیمی کوچیک دارم که هدیه دادن برا دخترم ولی نمیدونم به چه دردش میخوره هنوز دو دلم بذارم خروجی یا نه

سلام عزیزم سوسن عنبر برا تو ماست خوب میشه شبیه نعناعه  گزنه هم برا دیابت خوبه دور و برتون اگه ...

گلم این سوسنبر که گفتید شبیه نعناست و برای داخل ماست خوب میشه؛ میتونم تو ظرف با نعناع قاتی کنم؟ احیانا برای آش رشته چطوره؟ ممنونم. 

عزیزم کسی از دوستامون ماشین ظرفشویی نداره وهمسرم هم میگه هر کاریش میکنی بکن ولی من پس نمیدم به نظرت ...

تو دیوار بفروش

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
من ترشی درست کردن بلد نیستم همسرم سه کیلو میخره تموم که شد باز سه کیلو دیگه از یه نوع دیگه میخره الب ...

امن بلدم چند مدل.مال بیرون خیلی گرون درمیاد 

شوهرمن همه مدل ترشی میخوره ولی واسه سر سفره اوردن تنبله

یعنی اگه من بیارم که میخوره اگر نباشه نمیگه بیار.

اگر منم یادم بره ی وقت خراب میشن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم من چند وقت پیش فروختم ولی خییییلی ارزون بر میدارن همون نقره فروشی ها بعضیاشون بر میدارن

شهر ما اخه نقره فروشیم نداره

انقدر کوچیک و کم امکاناته که باور نمیکنین.

ههی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
تو خونه ی ما انار یه روزم دوام نمیاره از بس همه دوس داریم😍😋

ماهم دوست داریم 

ولی هرچیزی زیادشم دل رو میزنه 😊

از لحاظ اینکه خراب نشه و اون قابض بودنش باعث اذیت نشه،بهترین کار اینه که آبشو بگیرم

❌لایک❌
عکس ها برای عزیزانی می فرستم که ایسنتا ندارند امیدوارم از حوصله جمع خارج نباشه. منم زیر تخت ام خالی ...

مررسی عزیزم که این عکسارو می زاری منم اینستا ندارم برام خیلی خوبه❤️❤️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔