2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737494 بازدید | 44691 پست

یه قیچی و یه بسته ماژیک هم ب درد پسرم نمیخورد دادم خواهرزادم که مدرسه ایه.

یه بسته سبزی و یه بسته اسفناج هم از فریزر استفاده شد خداروشکر،چون خیلی وقت بود مونده بود توی فریزر.

باید از یه نفر معذرت خواهی میکردم یه موضوعی رو براش توضیح میدادم ک سوتفاهم رفع بشه،ازش عذر خواهی کردم خیالم راحت شد.

این چیزا خیلی فکرمو درگیر میکنن بیشتر از وسایل اضافه سنگینی دارن روی دوشم.

۱۰۰ تا صلواتم نذر داشتم فرستادم.

ممنون از شادی جان به خاطر پست های اینمدلیش.

من کلی صلوات نذر کردم هر روز یه تسبیح میفرستم خیالم راحت میشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه این یاد بگیره می ره یه عالمه می خره میگه شادی این ها خشک کن برای دمنوش

🤣🤣🤣🤣🤣دمنوش مفیدیه بده خودش رنده کنه خسته که شه نمیره دیگه بخره😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خروجی دوازده قاشق انگار شربت خوری بود و برای ما کاربردی نبود

خروجی هام به جای کم بشه روز ب روز زیاد میشه😒یه جای کار میلنگه نه😫

امروز تمام پنجره های پذیرایی رو سابیدم از کت و کول افتادم😫شما چند وقت یه بار شیشه ها تمیز میکنید ؟ من عادت دارم پرده ها رو در طول روز بزنم کنار  به قول لیلی دیلی نور بیاد تو خونه و اگر پنجره هام لک باشه اذیت میشم با دیدنشون

امروز در راستای پاکسازی اشپزخونه به لوازم برقی رسیدگی کردم. البته بجز دو سه تاش که روی کانتر اشپزخونه هستن همیشه، مث توستر و چایساز و...همه رو از جای جای اشپزخونه جمع کردم گذاشتم رو اپن. بعد تمیزشون کردم و دستمال کشیدم. اسنک ساز که خیلی ‌کم استفاده میکنم گذاشتم کابینت بالا.بقیه اش هم که شامل پلوپز و خوردکن و چرخ گوشت و اب مرکبات گیری برقی میشه همه تو یه کابینت کوچولو جا شد. یک جا و مرتب. خروجی هم شد چایساز قدیمی که خراب بود.دادم به کسی تعمیر کنه و خودش استفاده کنه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
به من باشه دوست دارم کم ولی باتونع درست کنم. شوهرم مخالفه یعنی من سال اولی ک ترشی درست کردم یه ۱۲ ک ...

من ترشی درست کردن بلد نیستم همسرم سه کیلو میخره تموم که شد باز سه کیلو دیگه از یه نوع دیگه میخره البته خودم خیلی دوست دارم درست کنم ولی همش فکر میکنم که شاید خراب بشه همسرمم میگه اینطوری به صرفه تره ولی به نظرم هم گرونتره هم زیاد بهداشتی نیست

خروجی دوازده قاشق انگار شربت خوری بود و برای ما کاربردی نبود خروجی هام به جای کم بشه روز ب روز زیاد ...

ماهی یه بار نیرو کمکیم میاد تمیز میکنه 

اگه لک ها جایی باشن که کوچولوم زود به زود دست بزنه هر روز که دارم گردگیری میکنم یه نگاه میندازم و اونجا رو یه شیشه پاکن میزنم و تمام

❌لایک❌
درست جعبه اش جا داشت ولی اینجوری دیگه پخش نیست دوتا از این گوش پاک کن ها گذاشتم تو جعبه چرخ خیاطی یک ...

آره عزیزم ایده ی خوبیه منم قبلا نخ ها و سوزنا و سوزن ته گردا رو تو جعبه چرخ خیاطی گذاشته بودم ولی بهم ریخته بود الان قرقره ها  رو تو یه ظرف پلاستیکی کوچیک سس ریختم یه مقدار دکمه داشتم اونا رو هم تو این ظرف خالیِ گوش پاک کن گذاشتم(قبلا تو نایلون بود 😑)

یه مقدار سوزن ته گرد را داخل یه ظرفِ دیگه گذاشتم

حسابی منظم شد🥰😍

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
ماهی یه بار نیرو کمکیم میاد تمیز میکنه  اگه لک ها جایی باشن که کوچولوم زود به زود دست بزنه هر ...

دوقلوهای من میرن توی پنجره ها تا بالا هم دستشون میرسه اگر زود ب زود تمیز نکنم لکه ها ماندگار میشن و ببشتر انرژی میخواد بذاری خونه ما توی پنجره داشتن ماکسیمال هست😄هفت تا پنجره و یک درب بالکن داریم