2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737838 بازدید | 44694 پست
عکس ها برای عزیزانی می فرستم که ایسنتا ندارند امیدوارم از حوصله جمع خارج نباشه. منم زیر تخت ام خالی ...

من اینستا ندارم خیلی لطف میکنی که عکس ها رو میفرستی واقعا خیلی برام جذابه کاش عکسهای بیشتری از لیلی دیلی بفرستی عزیزم ممنون😍

امروز آشپزخونه رو مرتب کردم یه ظرفِ خالی خیارشور

یه درِ نمکدون که خودش شکسته بود 

سیر لِه کن که از اول ازدواجمون یبارم استفاده نکردم

یه شلوارک دخترم که براش تنگ شده اگه نگه دارم برا سال دیگه اصلا اندازه نمیشه

یه کلاه بافت دخترم که کیفیتشو از دست داده بود

هفت سین دکوری که انقدر دخترم باهاشون بازی کرده خراب شدن ( دیگه اصلا قصد خریدشو ندارم)

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تمیزی خونه ش از کم بودن وسایلش از نو بودن وسایلش  لذتتتتتتتتت میبرم

دقیقا ایده آل منم تو زندگیم همینه که تمیز باشه/نو باشه/کم باشه.

بچه ها من جعبه چرخ خیاطی ام‌جا داره برای نخ ها ولی الان گذاشتم تو گوش پاک این گوش پاک کنم از لیلی دیلی یاد گرفتم چیزای کوچیک می ریخت تو جای گوش پاک کن مثل پیج های اضافه واین جور چیزا

شادی صدام کنید

درست جعبه اش جا داشت ولی اینجوری دیگه پخش نیست دوتا از این گوش پاک کن ها گذاشتم تو جعبه چرخ خیاطی یکی برای نخ ها یکی برای دکمه های اضافی ومتر ودوتا زیپ از این جور چیزا.

باید بگم همسرم بازم از اینا بخر لازمم میشه.

می تونید زیور آلات هم توش بریزید

شادی صدام کنید
دقیقا ایده آل منم تو زندگیم همینه که تمیز باشه/نو باشه/کم باشه. بچه ها من جعبه چرخ خیاطی ام‌جا داره ...

اگر جا داره از همون استفاده کن و اینجوری پیش هم هستن.... من از قوطی دستمال مرطوب واسه ریزه ها استفاده میکنم. تمام گیره و کش و... توش داشتم ... 

😂😂 ما اصلا چتر نداریم خونمون👻

ماهم فقط یه دونه داشتیم البته قبل از تولد بچه اونم همسرم نمیدونست  کجا جا گذاشته وگم شد  

امسال باید برای پسرم بگیرم هم میره مهد وهم از چتر خوشش میاد 

من موقع رسید فصل سرد،لباس تابستونیا رو کنار نمیذارم  مثلا رکابی فصل تابستون کوچولوم،هست  ...

این بهترین روشه چون تیشرت و لباسای تابستون بچه ها برای سال بعد کوچیک میشه

منم اکثرا همین مدلی براشون میپوشونم که معمولا آخر سال لباس عمر مفیدش تموم شده و میره بازیافت

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم ۱۲ متر کوچیکم نیستا😅😅😅 انباری ما خیلییییی کوچیک تره باریک و درازه. یه کابینت سه در داخلش ...

سعی کن از دبه برای ترشی استفاده نکنی

ترشی رو تو ظرفای شیشه ای درست کن

الان همه فصلی میتونی ترشی درست کنی

کم کم درست کن

مثلا پارسال ۳ تا دبه درست کردی 

امسال سه تا شیشه بزرگ درست کن

انواع محتلف درست کن که متنوع هم باشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵