2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

من از مجردی اینجور بودم که اعصابم خراب میشد وسایل اضافی بود اگه تو خونمون ولی شوهرم برعکس منه حالا باز یکم بهتر شده با کلی حرف زدن و بحث منطقی و غیر منطقی یکم نرمتر شده البته سر سوزن ها

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️

تصمیم گرفتم رفت و امدم با ادمای سمی زندگیم رو به حداقل برسونم و تا حدامکان حرف و حدیث هاشون اصلا برام مهم نباشه و اثر نذارن رو زندگیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و حالا که تونستم تا حدی جلو خریدهای هیجانی و احساسی رو بگیرم هربار که یه مقدار جمع میکنم مثلا پونصد هزار تومن میرم سکه پارسیان میخرم یا چیز ضروری که نیاز دارم 

بچه  ها میشه در مورد خرید سکه پارسیان یه اطلاعاتی به من بدین. الان تو نت زدم از ۱۲۰ هزار تومان ...

من میخرم قیمتش به وزنش بستگی داره

و قبل خرید باید با سایت چک کنی

بعضی طلافروشی سود زیادی میگیرن

یکم بگردی اونی که سود کمتر میگیره رو پیدا کنی بهتره

موقع فروش هم وزنش رو به قیمت طلا حساب میکنن

مثلا پونصد سوتی میشه نیم گرم

ققنوس
۶ تا استکان کوچک دسته دار دارم وقتی مادر بزرگها میومدن خونه مون با نعلبکی توش براشون چایی میاوردم حا ...

منم دوتا از همین استکان ها داشتم برای مادربزرگم بود واقعا هربار نگاهشون میکردم دلم میگرفت واسه همین خروجی گذاشتم 

من میخرم قیمتش به وزنش بستگی داره و قبل خرید باید با سایت چک کنی بعضی طلافروشی سود زیادی میگیرن ی ...

یعنی الان بخرم سال بعد بفروشم مثل طلا سود وزیان داره یا مثل سکه است که هر ماه وسال قیمتش بالاتر می ره؟

شادی صدام کنید
یعنی الان بخرم سال بعد بفروشم مثل طلا سود وزیان داره یا مثل سکه است که هر ماه وسال قیمتش بالاتر می ر ...

موقع فروش چهل پنجاه تومن کمتر از خریدت برمیدارن ولی چون به عنوان پس انداز میخری قرار نیست همون لحظه عوض کنی 

یا میتونی کم‌کم چندتا بخری به یه مبلغ معقول رسید بری با یه تکه طلا عوضش کنی

موقع فروش چهل پنجاه تومن کمتر از خریدت برمیدارن ولی چون به عنوان پس انداز میخری قرار نیست همون لحظه ...

من هرچی فروختم نهایت ده هزار تومن از قیمت سایت رسمی کمتر برداشتن

ولی خوب چون از وقتی میخرم یکسال یا دو سال بعد میفروشم همیشه سود کردم

بوده سکه پارسیان خریدم سیصد دو سال بعد فروختم ششصد و خورده ای

ققنوس

یه شلوارک پسرم ویه دست تیشرت وشلوارمو گذاشتم همسرم ببره دیوارمهربانی،کشوی پسرمومرتب کردم ولباس خنکا رو میذارم بالای کمدتا تابستون بعدی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️