2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737046 بازدید | 44690 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز کابینت قابلمه ها رو تمیز کردم. از هر سایز قابلمه فقط دو تا گذاشتم بمونه. بقیه اش که خیلی هم دا ...

عزیزم قابلمه وتابه هاتو همینجوری ننداز بره ببر کیلویی ازت میخرن به جاش پول یا مثلا یه قابلمه کوچولو میدن من چند تا قابلمه وتابه کهنه دادم به جاش یه قابلمخ وتابه تفلون داد که برای غذای سه نفر عالیه واندازه است شدن عصای دستم😍

من بدون پوست کن نمیتونم پوست بکنم پس خونه ما ضروریه سیر له کن بنظرم سیر رو حیف می‌کنه و رنده بهتره ...

به نظر من پوست کن برای هویج ضروریه چون نازک وسریع پوست میگیره سیر له کن هم ضروریه چون حبه سیر کوچولو هست ومن نمیتونم رنده کنم 

عزیزم قابلمه وتابه هاتو همینجوری ننداز بره ببر کیلویی ازت میخرن به جاش پول یا مثلا یه قابلمه کوچولو ...

اهان همینو میخواستم بدونم. باید بگردم تو بازار ببینم جایی پیدا میکنم. چون بلد نیستم کجا قابلمه کهنه برمیدارن

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اهان همینو میخواستم بدونم. باید بگردم تو بازار ببینم جایی پیدا میکنم. چون بلد نیستم کجا قابلمه کهنه ...

به نظرم تمام فروشگاهایی که ظروف تفلون میفروشن کهنه هم برمیدارن من بردم همونجا یا میتونی تو دیوار شهرتون جاشو پیدا کنی عزیزم 

برای پذیرایی چه ظرفی همیشگی هست. هنوز نخریدم. کریستال خوبه یا فلزی؟

من کریستال رو ترجیح میدم برای پذیرایی هیچوقت از مد نمیفته و شیکه 

البته بستگی به خودتون داره که کدوم رو بیشتر دوست داشته باشین

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من کریستال رو ترجیح میدم برای پذیرایی هیچوقت از مد نمیفته و شیکه  البته بستگی به خودتون داره ک ...

به نظرتون اگه مسی بگیرم خراب میشه؟ یا همیشگیه؟ منظورم اینه که نباید بدم سفید کاری؟

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

خروجی امروزم :

یه شلوار بافت که کهنه شده بود

یه سفره دم دستی هم داشتم رنگ و روش رفته بود

یه تاب که خوشم نمیومد ازش

یه مقدار پارچه که هدیه دادم 

یه تاب دخترم که براش کوچیک شده بود

ورودی هم :

یه سفره ی کوچیک 

یه بلوز برای دخترم که نیاز داشت 

یه بلوز هم برای خودم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.