2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738377 بازدید | 44695 پست

خروجی 

ی تعداد قوطی وبطری بازیافتی

ی دونه پیراهن پسرم شددستمال 

ی کم نون رفت کناربازیافتیا

ی تعداد بازیافتی از کمددخترم اسباب بازی وکاغذ بودن

کشوهای ادویه ها همگی تمیزشدن شیشه ها منظورم خالی شستم پرکردم چیدم 

کابینت زیرسینک خالی تمیز شد 

آشپزخونه حسابی شسته شد مال یکی دوروزه 

ببینم میتونم فردا فرش آشپزخونه روبشورم 

اتاق دحترم حسابی تمیزشد وحشتناک شلوغ شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چرخ خیاطی ندارم ۱۴ ساله ازدواج کردم و استفاده ام نشده خواهرم اتومات خرید یه بارم استفاده نکرده هم ...

شرایط زندگی هر کسی با دیگری متفاوته مثلا اینجا من چای سازم کلا یکبار هم استفاده نکردم ولی خواهرم اگه جای ساز نباشه لنگ می مونه وسماورشو اصلا استفاده نکرده در حالی که سماور من از صبح تا شب روشنه اون اصلا چرخ خیاطی رو سال اول فروخت ولی من در هفته چند بار مورد نیازمه یا خواهرم سرخ کن وسبزی خرد کن وساندویچ ساز عصای دستشه من اصلا ندارم و اصلا هم تا حالا نبودنشونو حس نکردم حتی سبک زندگی خواهرها با هم فرق داره 😅

اعتماد نمیکنن بهشون  چون دختر و پسر گاهی واقعا نپخته عمل میکنن یکی از فامیل های ما دقیقا همین ...

بله اینم که شما میفرمایید کاملا درسته به اینجاش فک نکرده بودم پس همینکه پدر ومادر سنجیده ودرست خرید کنن واسشون خیلی بهتره یعنی باید ریشه ای فکر خانواده ها به سمت خرید منطقی بره کار زنداداش شماروهم می‌پسندم خوشبخت باشن  

اگه شاین دار منظورت اون جنسیه که حالت اکلیلی داره خیلی قشنگه یه جور سفید پتینه هم هست که قشنگه

اوووو از سایت ۸۸ هستی وای تو دیگه کی هستییی

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانومهای گل نظرتون راجبع این نظم دهنده ها چی هست؟؟ 

عزیزم قشنگه تونگاه اول ولی خوب بنظرم بدون این نظم دهنده ها هم میشه لباسها رو این مدلی توی کشو دراور چید من چندساله این شکلی میچینم هم همیشه مرتبه وهم انتخاب راحت وسریع بنظر من البته، بود ونبودش تاثیری در نظم دهی نداره مگر برای کمدهای یکسره منظورم داخل کمدهایی هست که کشو ندارن وقراره لباس توی کشو نباشه وتوی کمد باشه اینا خوبن ببخشید که طولانی شد 

بنداز بره عزیزم  تنت سلامت  حالا کی میاد تو مهمونی سرویستو بشماره؟! فوقش یکی ازش میگیری ...

اتفاقا من انقد این سرویس و دوست دارم. دلم میخواد همش ازش استفاده کنم. باهاش چایی میخورم خیلی لذت میبرم. ولی همش میگفتم ولش کن بذارم برا مهمون. الان بهونه پیدا شد بیارمش دم دست🤣

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم میندازم بره البته مثلا دسته فنجونم شکست تبدیل شد به گلدان کاکتوس یا یه قوری داشتم خیلی کیوت و ...

چه ایده جالبی. فقط یه سوال اینکه طرح و شکل گلدونا متفاوت بود رو اعصابت نمیرفت؟ من همه گلدون هام یه شکله سفیده فقط سایزاش فرق میکنه. البته میشه از این مدل گلدون قوری استکانی تو دکور اشپزخونه استفاده کرد خوب میشه اینجوری؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خب دوستان الوعده وفا   ظروف ملامینم رسید بقیه ظروف دم دستی جمع شدن

عزیزم از کجا سفارش دادی بگو ماهم سفارش بدیم من همه ظرفامو بچه داره میشکونه حداقل ملامین بخرم برا دم دستی