2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
ظرف مصرفی مرباهای ماهم این مدلیه  من ازش بعنوان نیم لیوانهای چای استفاده میکنم ۷-۸تاشو داریم ...

برای ما این شکلیه من بعنوان ظرف در دار استفاده میکنم بعدش خیلی کاربردیه تو خونه ی ما

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما یه سوال شما ریشه های فرشتون چیکار میکنید چسب زدین یا کار دیگه کردیم من چند ساله همینجوری باز ...

اوایل میزدم زیر فرش 

الان از بس باید جارو بکشم دیگه رو اعصابم نیستن چون بچه ها زیادن وقت نمیکنم😁

❌لایک❌
هیدوا جان نمی تونم برات توصیف کنم‌چقدر تو خوردن مینیمالم. به ندرت چیزی دوس دارم.وحجم دریافتی ام‌چه ...

پس با این حساب برنامه ریزی کن همون کمم که میخورید چیزی باشه که برای یبوستتون مفید باشه گلم 

مثلا کبابها موز و ماست و برنج وضعیتتون رو وخیم تر میکنه 

سعی کنید اینجور چیزها رو تو برنامه تون نذارید

❌لایک❌

امروز یخچال رو مرتب کردم یه هندوانه که خیلی بی مزه بود و کسی نتونست بخوره رفت خروجی

یه لگن ماست محلی داشتیم نصف شده بود ریختم تو لگن کوچک ظرفشویی رو شستم

چند تا ظرف دیگه هم موادش نصفه شده بود به ظرف کوچک منتقل شد 

طبقات رو دستمال نمدار کشیدم

❌️لایک❌️

پس درز لباسهاتون رو چطورب میدوزی عزیزم؟راستش توی این تاپیک خیلی چیزهای مفید یاد گرفتم با خیلی   ...

من چرخ خیاطی ندارم ۱۴ ساله ازدواج کردم و استفاده ام نشده خواهرم اتومات خرید یه بارم استفاده نکرده همین هفته یه شلوار جین یه مانتو نیاز بود کوتاه بشه یا همین مانتویی ک گفتم شد لباس خونه بردم خیاط شده بارها واسه درز شلوار دوختن با دست کوک زدم یا بردم خونه مامانم درست کرده یا لباس کارهای شوهرم مامانش یا خباط درست میکنه من چرخ هم داشتم بلد نبودم کار کنم چون اصلا از خیاطی بدم میاد

ظروفی که لب پر شدن یا شکستن باید تعمیر کنیم یا دور بندازیم؟ 

از طرفی میگم نگه داشتنش انرژی منفی داره و از طرف دیگه میگم تیکه هاشو بهم بچسبونم درست بشه که سرویسم ناقص نشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خانوما یه سوال شما ریشه های فرشتون چیکار میکنید چسب زدین یا کار دیگه کردیم من چند ساله همینجوری باز ...

من دوقلو کوچیک دارم چسب میزدم قبلا ولی چسب ها رو میکنن بیخیالش شدم باهاش کنار اومدم

ظروفی که لب پر شدن یا شکستن باید تعمیر کنیم یا دور بندازیم؟  از طرفی میگم نگه داشتنش انرژی منف ...

بنداز بره عزیزم 

تنت سلامت 

حالا کی میاد تو مهمونی سرویستو بشماره؟!

فوقش یکی ازش میگیری

من که هرچی شکست و لب پر شد انداختم دور 

وقتیم کم شد اوردم واسه استفاده خودمون و یه سرویس برای مهمون گرفتم

عمم سرویس غذاخوری خودشو مهمون یکیه هرچی بشکنه یا لب پر بشه میره از همون نمونه یکی میخره 

چیزی به اسم لیوان مهمونا،لیوان خودشون یا استکان مهمون یا استکان خودشون ندارن 

❌لایک❌