2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738203 بازدید | 44695 پست
بفروشیدش و با پولش طلا بخرید😇

قیمت سماور دستم نیس. شما میدونین چنده؟ میشه باهاش طلا خرید؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
چرخ خیاطی اگه نباشه من لنگ می مونم به نظرم اضافه نیست 😅

من تو جهازم چرخ خیاطی بود و واسه اینکه داشت گوشه خونه خاک میخورد رفتم کلاس خیاطی و خیاطی بلد شدم. تا قبل اینکه بچه دار شم یه عالمه لباس دوختم برا خودم و اطرافیان.

در واقع اگه چرخ خیاطی نبود من خیاطی یاد نمیگرفتم🤣

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من چندتا از وسایلیکه تو جهازمه رو می تونم بدم بره ولی خیلیاشو نه مادر پدرم و نه شوهرم نمی زارن ...

چرخگوشت و استفاده نمیکنی چرا؟ من اوایل ازدواج تا دو سه سال دست بهش نزدم ولی بعد یه جا دیدم گوشت چرخ کرده ای که از مغازه میگیریم، گوشت ها قبل چرخ کردن نه خوب میشورن نه خوب پاک میکنن تازه کلی هم چربی قاطی داره. از اون به بعد خودم چند وقتی یه بار گوشت گوساله میگیرم چرخ میکنم خیلی خوبه. 

خانما من چندتا از وسایلیکه تو جهازمه رو می تونم بدم بره ولی خیلیاشو نه مادر پدرم و نه شوهرم نمی زارن ...

قایلمه ها رو هم نگه دار. چند وقت دیگه قابلمه های دم دستی ات مستعمل میشن دور بنداز اینا رو استفاده کن.

یادگرفتن خیاطی سخته؟

بستگی به حوصله و استعداد آدم داره. برای من که خیلی آسون بود. فک میکنم برای اکثر خانما هم آسون باشه.

عزیزم من یه سه تار معمولی دارم. سال 93 خریدم 270. به نظرت الان باید چقدر بفروشم؟ سالمه.

من سه تار نمیدونم چجوریه راستش، ولی با توجه به تورم والا باید الان قیمتش زیاد بشه کلی حداقل ده برابرشده به نظرم، باز ببین تو اینترنت سه تار تو چه رنجیه، اسم سازنده و اینا نداره

از امروز تصمیم گرفتم حالت خونه تکونی طور اجرا کنم چون وارد ماه پنجم بارداری شدم و قطعا دو ماهی اکیم و بعدش سیسمونی بعدش استراحتم نمیتونم کاری کنم و باید کارای نهایی بکنم چون زایمانم اسفند دیگه دید بازدید نوزاد و عید نوروز و ماه رمضون میخام خونم تمیز باشه

امروز کابینت یه سری ادویه ها رو ریختم دونه دونه شستم پر کردم

و روی کتری استیل مهمانم گرد خاک بود پاک کردم اونم مشمبا کشیدم گذاشتم خاک برنداره

و طبقات کابینت دستمال کشیدم

شاید بازم کثیف شن تو این چندماه ولی تو سررسیدم نوشتم هرماه یه نگاهی بندازم و تمیز کاری کنم که یکجا نمونن

هرچی هم کمتر استفاده میشه گذاشتم دور از چشم تو جاهای مخفی کابینت که دسترسی نیست و اونا دیگه تمیزکاری مجدد نمی‌خواد بعدا.

خروجی هم کیف فروختم اگر بیان ببرن

من تو جهازم چرخ خیاطی بود و واسه اینکه داشت گوشه خونه خاک میخورد رفتم کلاس خیاطی و خیاطی بلد شدم. تا ...

بهترین کار رو کردی عزیزم خیاطی کردن خیلی هنر بزرگیه منم کمی بلدم در حد لباس خونگی دوختن وچادر دوختن اونم نه با الگو راستش لباسهای ساده خودمو به عنوان الگو استفاده میکنم وبرای خودم لباس میدوزم خیلی خوب میشه ولی در کل من در هفته یکی دوبار لازمم میشه برای دوختن درز لباسها یا اگه بخوام ملافه های لحاف وتشک واینا رو عوض کنم خیلی وقتها هم با دوختن خرده ریزها سر خودمو گرم میکنم در کل برای من خیلی کاربردیه 😍

به نظرم سختی خیاطی به کشیدن الگو هست اگه الگو کشیدن یاد بگیری بقیه اش دیگه کاری نداره

دقیقا موافقم

خصوصا مولر