2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738203 بازدید | 44695 پست
سلام امروز نوبت یخچال وگاز وسینک بود گاز وپشت گاز تمیز کردم.درب یخچال دستمال کشیدم دوتاقفسه یخچال شس ...

شادی جان خسته نباشی من عاشق برنامه ریزیتم و اینکه خیلی هم خوب عمل میکنی به برنامه ریزی وبا وجود بچه ی کوچیک ودر کنارش نماز ودعات هم سرجاشه خیلی حس خوبی میگیرم از پست هات لطفا سر نمازت برای منم دعا کن عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنتورم اماتور بود، ازین خفنا و مهردارا نبود، با کتاب و کیفش و مضراب و اینا یک میلیون، البته هنوز نفر ...

عزیزم من یه سه تار معمولی دارم. سال 93 خریدم 270. به نظرت الان باید چقدر بفروشم؟ سالمه.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
خونه همه فک کنم از این وسایل هست. من یه سبزی خردکن دارم ک اضافه ست. یه مخلوط کن ک یه قطعه ش شکسته. ...

دقیقا مامانم عین شیر ژیان وایساده بالا سرک که هیچی نفروشم و دور نریزم😶🤦

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
چرخ خیاطی اگه نباشه من لنگ می مونم به نظرم اضافه نیست 😅

کلا وسایل باتوجه به استفاده افراد اضافه یا ضروریه به حساب میاد،من خودم اصلا بلد نیستم حتی از چرخ خیاطی استفاده بکنم😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
کلا وسایل باتوجه به استفاده افراد اضافه یا ضروریه به حساب میاد،من خودم اصلا بلد نیستم حتی از چرخ خیا ...

چرخ خیاطی من از اون قدیمی سیاه هاست اصلا کار کردن باهاش کاری نداره شاید برای شما از این مدل جدید هاست که یه عالمه دکمه داره 😅

چرخ خیاطی من از اون قدیمی سیاه هاست اصلا کار کردن باهاش کاری نداره شاید برای شما از این مدل جدید هاس ...

نه من کلا چرخ خیاطی نخریدم خداروشکر😅وگرنه حالا باید برای اونم جا باز می کردم😶

نه من کلا چرخ خیاطی نخریدم خداروشکر😅وگرنه حالا باید برای اونم جا باز می کردم😶

پس درز لباسهاتون رو چطورب میدوزی عزیزم؟راستش توی این تاپیک خیلی چیزهای مفید یاد گرفتم با خیلی  از حرفهای دوستان هم کاملا موافقم ولی بعصی ها که گفتن چرخ خیاطی لازم نیست اینو اصلا درک نمیکنم وبرام سواله پس مثلا برای یه درز شلوار چیکار میکنن؟یه چیزهای کوچیک مثل دوختن یه دستمال یا روبالشی کوچیک ؟یعنی برای اینا هم باید رفت پیش خیاط؟😅🤔

پس درز لباسهاتون رو چطورب میدوزی عزیزم؟راستش توی این تاپیک خیلی چیزهای مفید یاد گرفتم با خیلی   ...

حقیقتش تاحالا دستمال یا روبالشی ندوختم که استفادم بشه برای درزام مامانم میدوزه خیلی وقتا حتی با دستم می دوزه ینی در حد چرخ نیست🤷

خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه انشالله عزیزم

مررسی عزیزم انشالله❤️❤️❤️❤️❤️خدا عزیزیان شمارم براتون نگه داره

شادی جان خسته نباشی من عاشق برنامه ریزیتم و اینکه خیلی هم خوب عمل میکنی به برنامه ریزی وبا وجود بچه ...

مرسی عزیزم.منم از شما وبقیه عزیزان اینجا انگیزه می گیرم همش ذوق دارم بیام اینجا گزارش بدم 

محتاجم به دعا عزیزم چشم اگه قابل باشم

شادی صدام کنید
عزیزم انگور و طالبی برات خوبه 

هیدوا جان نمی تونم برات توصیف کنم‌چقدر تو خوردن مینیمالم.

به ندرت چیزی دوس دارم.وحجم دریافتی ام‌چه غذا چه میوه وچه تنقلات ام کمه.دخترم به انید خدا از یک ماه آینده می افته به غذای کمکی دغدغه ام برای شیر دادن خودم کم میشه.

شادی صدام کنید