2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738377 بازدید | 44695 پست
من نظم دهنده خریدم ولی اصلا راضی نیستم اولا که برا هر جور لباسی خوب نیس بعضی لباسا رو هرجور تا کنی ج ...

ممنونم که قشنگ توضیح دادی عزیزم 

من کنار کشوی خودم ی سبد گذاشتم برا لباس زیر پس عملا برامن بی مصرفه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از چ نظر؟؟ 

بنظرم بدون نظم دهنده هم میشه کشو رو خوب چید همونطور که دوستان اشاره کردن همه ی لباس های ما یه شکل و اندازه نیستن من خودم لباس ها رو لوله ای تا میکنم همیشه کشو هامون مرتبه برای دستمال هم من تعداد دستمالام کمه که نیاز نمیشه 

بازم عزیزم بستگی به میزان استفاده هر شخص از اون وسیله داره شاید اون چیزی که از نظر من کارایی نداشته باشه برای شخص دیگه پر کاربرد باشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام امروز نوبت یخچال وگاز وسینک بود گاز وپشت گاز تمیز کردم.درب یخچال دستمال کشیدم دوتاقفسه یخچال شستم.

یه کم نبات داریم گذاشتم دم دست با چایی بخوریم.

یخچال وفریزر پر از موادغذایی که من اصلا دوس ندارم همسرم می خره بخوره نمی خوره

آلاسکا

زغال اخته

طالبی انگور انار چون یبوست بعد از زایمان دارم نمی خورم وگرنه دوس دارم.فلفل سبز 

امروز مقداری صلوات هم می فرستم

شادی صدام کنید

من تازه با این تاپیک اشنا شدم و خیلی دوسش دارم

چندروزه میخونم و کارای دیروزمو میگم براتون

صبح زود بقچه لباس بچگی های دخترمو ریختم بیرون.راستش همه شونو دوست داشتم واسه یادگاری نگه دارم.ماله خودمو چندتاشو مامانم نگه داشته.هنوز بعد سی و چند سال هم خودم میبینمشون دوسشون دارم هم مامانم.اما دیگه چندتاشون ک روشون لک بود جدا کردم گذاشتم بندازم بره.چندتا نورو هم گذاشتم بدم مسجد محله بده نیازمند

از کمد خودمون یه شال ک بهم نمیومد رو گذاشتم روهمون لباسا.دو جفت جوراب همسرم ک کشش شل بود

من این تیکه هارو باهاشون گاز یا سینک رو پاک میکنم و میندازم بره

تو یخچال گوجه زیاد داشتیم تنبلی میکردم خرد کنم.همه رو سر صبحی چرخ کردم گذاشتم پخت گذاشتم فریزر

لواشک ک خودم درست کردم از تابستون تو یخچال بود.تا دم دست نباشه شوهرمو دخترم نمیخورن.خرد کردم گذاشتم تو ظرف دم دست تا شب نصف شد

یه سرویس آبکش استیل نو تو انباری داشتم.چند ساله.میخواستم وقتی رفتیم خونه جدید استفاده کنم،با خودم گفتم اصلا شاید تو همین خونه موندیم و حالا حالاها نرفتیم بزار بیارم دم دست.پلاستیکی های دم دست رو همه رو جمع کردم بزارم نون خشکی و اونارو اوردم دم دست.با دیدن براقی و نو بودنشون کیف میکنم

ممنون از ایده های همگی

به لطف دخترم ۶ صبح واینکه کل این کارا ۳۰ دقیقه طول کشید چون تمیز بود با یه دستمال ویه اسکاچ کشیدن ت ...

من ی مدت سحرخیزبودم تندتندکارام پیش میرفت فقط باز اخیرا سحرخیزنیستم وکارا دست وپاشکسته وبه هیجانمیرسم

خانما من چندتا از وسایلیکه تو جهازمه رو می تونم بدم بره ولی خیلیاشو نه مادر پدرم و نه شوهرم نمی زارن و میگن استفاده میشه یه روز،مثل چرخگوشت و اجاق پلوپز و قابلمه و تابه خیلییی بزرگ و کلی پشتی😐کلی ام جا گرفتنا

و مامانم که انواع و اقسام رخت خواب درست کرده برای سیسمونی،انگار مال جهاز چقدر استفاده داشت  

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
خانما من چندتا از وسایلیکه تو جهازمه رو می تونم بدم بره ولی خیلیاشو نه مادر پدرم و نه شوهرم نمی زارن ...

خونه همه فک کنم از این وسایل هست.

من یه سبزی خردکن دارم ک اضافه ست.

یه مخلوط کن ک یه قطعه ش شکسته.

یه چرخ خیاطی

تشک و پتو اضافه

ولی به قول شما اصلا نمیشه اسمشونو توخونه بیاری چه برسه ک بخوای خروج بدی😐

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم