من امروز فریزرم و تمیز کردم. یکم سبزی و یه کم گوشت بوقلمون و یه کم کدو خیلی وقت بود تو فریزر بود باهاشون سوپ درست کردم. یه مقدار ماکارانی که ابکش کرده بودم و یه کم سبزیجات فربز شده که مال خییییلی وقت پیش بود و دور انداختم. فریزرم نفس کشید🤣 آرد گندم و آرد سه صفر و آرد جوانه گندم هم تو فریزر بود هر کدوم و تو ظرف در دار گذاشتم که مرتب تر بشه فریزر.
کشوهای میز آرایشمم تمیز کردم. یه سوهان که دسته اش چوبی و تو ست حمام بود و یه اینه با دسته ی فلزی که کلا زنگ زده بود و چند تا دونه شمع تولد که اعدادش سالهای اینده هم به دردمون نمیخورد شدن خروجی.یه ماساژور هم میخواستم بذارم خروجی که همسرم مانع شد. خودمم دو دل شدم میگم شاید یه روزی به درد خورد.همسرم دوتا ماشین ریش تراشی داره خواستم یکی اشو خروجی کنم که گفت اصلا حرفشم نزن😑 یه کیسه زیپ دار و یه جامسواکی هم گذاشتم برا خروجی ولی لحظه اخر پشیمون شدم چون چند روز دیگه میریم سفر و برای وسایل چمدون بدرد میخوره. خلاصه کلی خرت و پرت که ربطی به اونجا نداشت تو کشو بود بردم سرجای خودشون. کشو خییییلی خلوت شد. گشتم تو خونه تمام لوازم بهداشتی رو اوردم قشنگ چیدم تو کشو . الان همه ی لوازم بهداشتی ارایشی خونمون یه جا شد.😁
اهان یه دونه محفظه در دار که تو سرویس اشپزخونه جهازم بود هم گذاشتم بره خروجی که شوهرم گفت میتونی برای جای شوینده ها استفاده کنی منم بردم تو بالکن گذاشتم و قرص ظرفشوی و نمک و جلادهنده و تاید و نرم کننده لباس و گذاشتم داخلش( ماشین لباس شوی و ظ شوییم تو بالکنه) خیلی عالش شد چون دیگه لازم نیست هی برم تو اشپزخونه شوینده بیارم بریزم برگردونم. الان کنار ماشین ها دم دستمه.