2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737028 بازدید | 44690 پست
یه ترفند به کار بردم که هرچی تموم شد به همسرم نگفتم این مدل مواد غذایی تو فریزر نداریم با هرچی داشتی ...

چه عالی

من چون همسرمم خیلی آشپزی کردن دوست داره به خاطر همین همیشه میدونه چقدر داریم هنوز یه عالم داریم دوباره میخره  

❌️لایک❌️

چه عالی من چون همسرمم خیلی آشپزی کردن دوست داره به خاطر همین همیشه میدونه چقدر داریم هنوز یه عالم د ...

اوووووه

این هم یه مزیته که همسرت آشپزی کردن رو دوست داره

برای فریزر پر هم، به قول ما یزدیا غمُت نباشه بالاخره خالی میشه

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی دوستای عزیز من یه مدت اینجا بودم انجام می‌دادم دیگه نیدمدم ولی همچنان سعی می‌کردم بازم انجام بدم دوستان اومدم بگم مینیمالی شدن واقعا بهترین حس دنیاست حس پرواز و سبکی و اینکه من تو همین تاپیک هست کامنت هام که بیشتر وسایل اضافی رو میدادم نیازمندا و همیشه گفتم و اینجام نوشتم قبلا که حتی شده یه تیکه لباس اضافه داری بدین نیازمند. همگی با قدرت ادامه بدین نتایج مثبت خیلی براتون میاد برا من بینهایت انرژی مثبت اومد تو زندگیم

دوستان چادر بله برونتون چکار کردید من حتی بله برونم چادر خواهرم سرم کردم چون دوخته نشده بود بعد مراس ...

مال من نازک نبود یه چادر ساده وسفید بود که چادر نماز کرده بودم ولی کهنه شد انداختم رفت

من یه خاله دارم اونم خیلی چیز میز داشت خونش. یه خونه بزرگ دوخوابه داشت،یکی از اتاق به قدددددددری لب ...

ما هم یه فامیل داشتیم یه خانم مسن بود معروف بود به اینکه خسیسه و حاضر نیس هیچ چیزی رو دور بندازه

یه اتاقی هم داشت همیشه درش قفل بود و به کسی اجازه نمیداد بره داخل حتی بچه هاش

حدود ۱۵ سال پیش فوت کرد. بعد از فوتش بچه هاش رفته بودن خونش، دیدن تو اتاقه علاوه بر وسایل زیاد که بماند همه چیو از اول عمرش نگه داشته بود،  یه چندتا دبه بزرگ ۲۰ لیتری پر از سکه س ( طلا نه ها، همین سکه معمولی قدیمی ها ده تومنی پنج تومنی ۲۵ تومنی  و یا قدیمی تر) هرچی سکه دستش میرسیده میریخته تو این دبه ها و اصلا خرج هم نمیکرده! اون زمان شمرده بودن چندمیلیون پول بود! 

خلاصه که اگه هوس ماکسیمال بودن به سرتون زد اینجوری اندازه قلک خونتون رو ماکسیمال کنین  😁

دوستان چادر بله برونتون چکار کردید من حتی بله برونم چادر خواهرم سرم کردم چون دوخته نشده بود بعد مراس ...

من هنوز دارمش اکلیلی هم هست نمیشه به عنوان چادرنماز استفاده کرد و چادرنماز هم یه دونه دارم کل عمرمو بسه!

فعلا همینجوری مونده تا ببینم چیکارش کنم 

هی از خوبی های خلوت بودن و وابسته نبودن ب اشیا براشون بگین انشالله جواب بده. برای ما البته جواب نمی ...

😂🤦برای ما هم جواب نمیده حتی به میخای کج تو خونه ام امید دارن

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
من یه خاله دارم اونم خیلی چیز میز داشت خونش. یه خونه بزرگ دوخوابه داشت،یکی از اتاق به قدددددددری لب ...

وای عاشق اینجور جاهام بدن بهم وسایل اضافشو بریزم دور  یه نوع احساس لذت وصف نشدنی میده بهم😂

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
شوهرش اصلا درک نمیکنم یه خانم چرا آنقدر اجازه میده مرد تو امور خونه دخالت کنه    

بعضی مردا کلا این اخلاقو دارن تو کار خانماشون دخالت میکنن.دیگه وقتی اختیار زندگی رو یه نفر دست بگیره با همون فرمون جلو میرن دیگه.

البته اینکه خاله من یه خورده نسبت به مسایل زندگی بی خیاله هم بی تاثیر نیست

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم