2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737874 بازدید | 44694 پست
من عكسايى كه خانم آرامش فرستاده بود رو تازه ديدم ، خيلى خوشم اومد  از خونه هايى كه فرش گلدار ق ...

این طرح چینی زرین سرویس چینیش رو زده و خیلی خوشگله احتمالا گلدانش هم تو بازار باشه

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخت نگیر  این روزها هم میگذره عزیزم

سخت که نمی‌گیرم ولی تمام تلاشم رو میکنم خودشون مکان های که متعلق بهشون هست و مرتب و تمیز نگه دارن

شاید الان بنظرشون مامان مهربونی نباشم ولی دوست ندارم اینجوری بزرگ بشن و وارد اجتماع بشن

برای مرتب کردن هم همیشه از خودشون کمک میگیرم که یاد بگیرن وظیفه کسی نیست براشون مرتب کنه

ققنوس
نه گلم پرده خونه ما قدیمی تره ولی این رو از نزدیک دیدم بسیار زیباست طرحش هم یجوری نیست که خیلی تو چ ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله از این بهترشو بخری به زودی خوب شد اسمشو گفتی منم میرم میگم پرده پتینه میخوام اگه قیمتش زیاد نبود میخرم خیلی زیباست ممنون😍

خیلی ممنون عزیزم انشالله از این بهترشو بخری به زودی خوب شد اسمشو گفتی منم میرم میگم پرده پتینه میخوا ...

انشاالله که قیمتش اون قدر زیاد نیست و چیزی که دوست داری میخری 

ققنوس
پرده پلیسه پایینش خیلی مهمه یعنی بالا که پلیسه باشه قشنگیش به اینه که پایینش هم پلیسه باشه اگر حری ...

وای چه خوب شد گفتی اصلا فکر پایین پرده نبودم همش ویدئوهای دوخت رو دیدم ویاد گرفتم میخوام خودم بدوزم ولی تو هیچکدوم راجع به پایینش چیزی نگفتن فکر میکردم سرب کافی باشه به نظرت به جای اون دستگاه اگه با کوک خیلی ریز دو تا پلیسه رو از پایین به هم وصل کنیم یعنی وقتی پرده روی چوب هست بشینییم ودونه دونه کوک بزنیم بد میشه؟

وای چه خوب شد گفتی اصلا فکر پایین پرده نبودم همش ویدئوهای دوخت رو دیدم ویاد گرفتم میخوام خودم بدوزم ...

نه بد نمیشه ولی فکر کن قبل هربار شستشو کوک بشکافی سرب رو برداری بشوری موقع وصل کردن دوباره سرب بذاری بدوزی؟

اذیت نمیشی؟

ققنوس
جادوی نظم  بسیار خوب میخوایم به یه چیز جالبی برسیم. بیاید برا خودتون اون هدف ایده ال رو از ...

متن خود نویسنده رو میزارم. تمام پست هایی که میزارم و بالاش مینویسم جادوی نظم  از متن کتاب گرفته شده خواستم بدونید اگه با زبان خودم برای ملموس بودن  روایتش میکنم و یا مثالها یی رو برا درک دقیق و ساده از خودم میگم ولی مطمین باشید به متن کاملا وفادار هستم . و مطالبی که میزارم کاملا در راستای نظرات  نویسنده است.