2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44695 پست

سلام خانوما شما گلهایی که تو مناسبت گرفتین وحالا خشک شده چیکار کردین؟

من یه جعبه ی بزرگ گل خشک شده با تزئینش البته،دارم که رو کمد دیواری گذاشتم

به زودی منم مامان میشم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه خانومایی که خونه مال خودتون نیست جعبه ی کفش هارو دور میندازین؟

من تو اسباب کشی میذارم تو جعبه هاشون 

به خاطر همین 20تا جعبه ی کفشم گذاشتم رو کمد دیواری پیش همون گل خشکا😂 

ودو نفریم😐😑

به زودی منم مامان میشم😍

سلام تازه بااین تاپیک آشناشدم چیزای زیادی یادگرفتم امادرمجموع یکسری نقدداشتم امیدوارم بدردتون بخوره:لطفا ظروف شیشه‌ای روباپلاستیکی وپت و...جابه‌جانکنین به این دلیل که نمیشکنن وپایدارن پت وپلاستیک دشمن طبیعته پروسه تولیدشون آسیب‌زیادی به طبیعت میزنه واستفاده ازشون به سلامتیتون.دقت کنین مینیمال شدن شمارومعتاد دورریختن اینکه باوجودپاکسازی دوستدارین چیزی دوربندازین وگرنه ناآرومین مثل اعتیاده دچاروسواس فکری نشین سبک زندگیتون به بچه‌هاوهمسرانتون اجبارنکنین چرخ ماشین شکسته ازنظرشمادورریختنیه اماتوذهن وخلاقیت بچه‌هامیتونه شکل سفینه آدم فضاییاباشه اجازه بدید خلاقتیشون کورنشه.جمله یوقت من نزاری دم دریه اعتراض درقالب شوخیه نشونه عدم رضایت همسر ازمهمونی رفتن لذت ببرین وهدفتون همنشینی وهمصحبتی بامیزبان باشه به خونش کارنداشته باشین توذهنتون تغییرش ندین چون باعث میشه عصبی بشین ومایل به رفت وآمدنباشین منزوی وگوشه گیرمیشین این آسیب بزرگیه برای کم شدن ظروف ازمهمان فراری نباشین رفت وآمدبه خانوادتون کمک بزرگی میکنه مخصوصابچه‌ها وهمسرانتون چون یجورآموزش غیرمستقیمه

BMIبراتون مهم باشه نه دیدگاه اطرافیان وظاهرپرست نباشین سلامتی مهمتره اگه میتونین بادستگاه بادی کامپوزیشن توده بدنیتون تشخیص بدین برمبنای اون تغذیه بچینین اگه همچیتون نرماله وصرفادارین کمخوری میکنین تادرکهنسالی مجبور به رژیم وپرهیزنشین سخت دراشتباهین شمااگه یک قاشق برنج بخورین ودرآینده نیازبه پرهیزداشته باشین بدنتون به یه قاشق عادت کرده وبایدهمونم کم کنین حالا اگه یه بشقاب میخورین باپرهیز پزشکی میشه نصف بشقاب راستی کم کردن بیش ازحدنون وبرنج باعث ریزش مو وپیری زودرس میشه

درنهایت مینیمال کسیه که باکمترین وسایل بتونه روندزندگی عادی ونرمالش داشته باشه نه اینکه بحاطرکمکردن وسایلش زندگیش غیرعادی کنه .توزندگی عادی مهمونی رفتن ومهمونی دادن یک روال طبیعی وبسیااااار پسندیدست نکنه بخاطرمینیمالست بودن خودتون ازش محروم کنین.

عکس کاملشم گفتم بزارم هنوزم هست اونا ی تعدادسفیدن😍

اوه اوه باریکلا منم از این قوطی آبمیوه هارو برای زرشک و خلال بادوم و ادویه و اینجور چیزا استفاده میکنم همیشه که نباید برا اینجور شیشه ها پول بدی 

سلام خانوما شما گلهایی که تو مناسبت گرفتین وحالا خشک شده چیکار کردین؟ من یه جعبه ی بزرگ گل خشک شده ...

میگن گل خشک نگه ندارید البته که من خیلی اعتقاد به حرفهای دیگران  ندارم 

ولی اگر بهت حس خوبی میده نگهش دار اگر حس خوب نمیگیری ازش عکس بگیر و بذارش خروجی

ققنوس
و اینکه خانومایی که خونه مال خودتون نیست جعبه ی کفش هارو دور میندازین؟ من تو اسباب کشی میذارم تو جع ...

بیست جفت کفش بنظرتون زیاد نیست؟

اونم بیست جفت کفشی که روزمره مصرف نمیکنید دیگه؟ چون کفش روزمره یا تو جاکفشی هست یا جلوی در

ما اندازه شما کفش نداریم

من و همسر نفری یه کتونی داریم یه ادرای که تو جاکفشی هستن پسرها هم کتونی دارن و صندل همه تو جا کفشی هستن

فقط من یدونه بوت دارم یه کفش مجلسی که گذاشتم تو یه جعبه لیوان که با کاغذ کادو کاورش کردم تو کمد دیواری

ققنوس
اوه اوه باریکلا منم از این قوطی آبمیوه هارو برای زرشک و خلال بادوم و ادویه و اینجور چیزا استفاده میک ...

آره دقیقا جدا از صرفه جویی ی حس خوبی هست 

بعد ی سری چیزار انقد خرده ریزه هستن که شیشه به همین ریزگی میطلبه و وقتی هست چرا هزینه بیخود کنیم 

برا درب بانکه ها من 36تا گرفتم 215چقد شکیل وخوب شدن کمترین شیشه که 40تومنه تواین سایز اگرمیخواستم بگیرم میشد1500 چ حس خوبیه خودت شستی برچسباش وبرداشتی کل هزینه اتم 200شده چی بهترازاین

میگن گل خشک نگه ندارید البته که من خیلی اعتقاد به حرفهای دیگران  ندارم  ولی اگر بهت حس خو ...

نه حس خوبی که ندارم 

صرفا چون تو مناسبتا بیشترشو همسرم برام گرفته نگه داشتم 

به زودی منم مامان میشم😍
بیست جفت کفش بنظرتون زیاد نیست؟ اونم بیست جفت کفشی که روزمره مصرف نمیکنید دیگه؟ چون کفش روزمره یا ت ...

اصلا نمیدونم چرا یهو انقدر کفش ما زیاد شده 

میخوام چندسال اصلا نخرم تا اینایی که داریم مصرف کنیم وتموم بشن

به زودی منم مامان میشم😍
نه حس خوبی که ندارم  صرفا چون تو مناسبتا بیشترشو همسرم برام گرفته نگه داشتم

ببین من همسرم گل که بگیره برام از همون گلش چند تاعکس میگیرم

تا وقتی خشک بشه نگه میدارم خشک که شد با یه خداحافظی هم خودم هم خونم رو خوشحال میکنم

یوقتا که جایی هستیم خوابم نمیبرن عکسا رو نگاه میکنم و حس خوب همون روز یادم میاد و تمام

بنظرم عکسش رو بگیر و بذار بره به جایی که بهش تعلق داره

ققنوس
سلام خانوما شما گلهایی که تو مناسبت گرفتین وحالا خشک شده چیکار کردین؟ من یه جعبه ی بزرگ گل خشک شده ...

من به همسرم گفتم هیچوقت برام گل نخره ولی اگرم داشتم قطعا نگهشون نمیداشتم چون خاطره ش تو ذهنم هست. نهایتا وقتی تازه س باهاش یه عکس میگیرم که با مرور عکس خاطراتم زنده بشه و گل رو بعد از چندوقت میذارم خروجی